Problémy, připomínky a rady

PS4 - nenaskočí trofej (13)

• Unholyu
    Unholyu;)
    11

kdyz uz tak xbox a prece netvrdim ze se to nedeje chce to klidek starousi

• Unholyu
    Unholyu;)
    2

ps4 to ma moc dobre udelane taky jsem u lego hry nadaval jak tam nesla trofej s lavickou

• Amolein
    Amolein

Jj je to on. Moc jste mě nepotěšili teda Já myslel, že získám svou první platinovou trofej, ale když vidím, jak to funguje, nebo spíš nefunguje, tak na to asi zase kašlu

• Amolein
    Amolein

Bohužel nejde, probíhal jsem to už několikrát, když jsem farmil potvory.

• Amolein
    Amolein

No bohužel mám všechny savy až po dokončení příběhu z farmení potvor a AP. :( Znova už to fakt nedám, čeká mě ještě X-2 :)

• Temp27
    Temp27^ *,.,* ^

Tak to jsem měl myslim zrovna u téhle trofeje taky, že nenaskočila, ale já ukládal pořád a na více slotů, takže jsem to jen zopakoval a cinkla. Ale pokud nemáš save ani na cloudu, tak asi neporadim, jedině asi od znova a nebo od nejbližší části co máš save

• Amolein
    Amolein

The Destination of Hatred se jmenuje. Save bohužel nemám, nevěděl jsem, že na tohohle bosse je tam trofej.

• Temp27
    Temp27^ *,.,* ^

A jaká příběhová trofej to přesně je ? Vím, že se mi tam taky jednou stalo, že trofej nenaskočila, ale já si to ukládal každou chvíli, tak jsem jen zopakoval tu stejnou část a pak už jsem jí měl.

• Amolein
    Amolein

Zdravím, tak se mi stala stejná věc - nenaskočila příběhová trofej ve Final Fantasy X Remaster. Poslední trofej a měl bych platinovou. Strávil jsem přes 200 hodin sbíráním a chybějící trofej je za zabití předposledního bosse. Opravdu nemám dalších 50 hodin, abych to hrál znova kvůli trofeji, kterou už bych měl mít :( Opravdu není jiná šance, jak ji zístakat?

• senator
    senator

Aha, zkusím to jak radíte, snad to padne (je to moje poslední trofej do platky), když tak se ještě ozvu, dík moc.[s7]

• IggyKure
    IggyKureIggyKure
    1

Geobbu radí dobře :) proto je dobrý využívat možnost save do cloudu na ps+... když pravidelně budeš ukládat, tak v takovym případě by stačil jen load někde hoďku dozadu a sebrat poslední artefakt a hotovo :)

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    3

Hele nechci bejt hnidopich, ale CZ podpora se ti maximálně vysměje, protože oni NIC řešit neumí, nic neví :D true story, bro!

Já bych to řešil asi tak, že bych dodělal všechny ostatní trofeje, pak backupnul save na cloud nebo flashku, smazal ten v konzoli a rozjel bych další hru speedrunem čistě jen na artefakty. Po skončení restore původního savu. Je to drbačka já vím, ale jednoduší způsob asi není pokud to chceš.

• senator
    senator

Ahoj konzolisti, u TLoU Remastered jsem našel všechny artefakty a trofej - It was all just lying there nenaskočila, místo toho se mi napsal nějakej eror. Vím je to blbost, ale už kvůli tomu nedostanu platinu, nevíte co s tím nebo kam napsat aby mi ta splněná trofej naskočila (třeba někam na podporu)? Dík.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.