Playstation 4

PS4 - Koupit a nebo počkat? (32)

• beeturbo
    beeturboRETRO
    2

Já myslím, že je tohle zbytečná otázka. Každý odpoví jen tak jak to vidí sám. Osobně myslím, že PS4 má jen malé procento problémů, ale nic velkého čeho by se měl člověk obávat. Takže už jen záleží otázka, jestli ti momentálně má co nabídnout a finanční stránka? Osobně jsem ji chtěl hned první den, ale nakonec jsem prvnímu nadšení nepodlehl a objednávku zrušil. Důvod byl jen ten, že zatím nevyšlo nic co bych si chtěl zahrát. Takže čekám na nějakou exkluzivitu nebo zajímavou novinku[s16]

• Erik 666
    Erik 666

Hm,tak záleží jaký preferuješ hry,já koupím až vyjde zaklínač,nebo slušné rpg,takže mám mraky času ;-)

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Já měl pouze PS1 dvakrát,jinak PS2,PS3,PSP i VITA šlapou do dneška....

• Dawwer
    DawwerTOBELL
    1

Já myslím že to je spíše o štěstí... Já mám PS2 i PS3 FAT a fungujou bez problémů doteď :-).

• messie
    messieNeutrální

já raději počkám na druhou revizi....jsem už dost poučenej od konzolek ps1, ps2 a nakonec i ps3 ba i psp :) docela to je smutny každou konzoli koupit minimálně 2x[s8]

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Koupit,ale PS3 neprodávat. Já mám obě konzole,ale na PS3 už se budu vracet jen na "pecky" GTA5,TLOU,Beyond,GT6 a podobně.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

konzole nechce kamošit a tv? to je trochu naprd ne.

• Akydam
    Akydam

Mám oboje made in china balení bez hry.. analog oloupanej a u samsungu občas nenaskočí obraz, ale to se dá prý nějak vyřešit a s hlukem problem nemam. Jo a jednou mi vypadl zvuk. Přikládámj to ale tomu, že se to nechce uplne kamosit s moji televizí.

• elwiscz
    elwiscz

Proto si nikdy nic nepujcuju.Pak te to ----. Ja radsi jdu na navstevu a koukam max zkusim zahrat.

• Jimnes
    Jimnes
    1

No ja musim souhlasit s Boszelim. Ja chtel taky pockat,dohrat si par her a pak jsem hral s kamosem batl v multiku a nechtene se mne na vejkend povedlo pujcit PS4 .... Vsechno spatne. Vis jak spatny to je kdyz mastim batl v 64 lidech na mape-valka jak svin v Full hd. Nic vratil jsem se ke stare x360 a ted. Fuj ta grafika, jezis tady se nic nedeje. A tak to hryzalo ze PS4 doma. Je to o tom co ted prave chces. Mne bude Batl slouzit mooooc dlouho a Tomb Raidera jsem nehral tak toho si dam a testnu killzone a taky outlast no a je na tobe jak moc hrajes a jak moc ti to bude stacit. Co clovek to nazor!! Nasleduj SILUUUUUUU!!! ;)

• RadarKKK
    RadarKKK
    1

cekam a jeste dlouho cekat budu Dark souls 2,Castlevania LoS 2,FF X,USF4 tak to zatim vidim ze s ps3 jeste pobudu a na ps4 zatim neni nic co by me zajimalo az vyjde Zaklinac 3 tak mozna ...

• elwiscz
    elwiscz
    1

Ja si 100% udelam pauzu.Tech her na PS3 je tolik,ze si ten predduchodovy vek uziju.Minule jsem se hnal a pak vysla Final Fantasy XII a prednost mela PS2.Navic jestly vyjde SHENMUE HD tak na PS3 budu dlouho.Obcas me to preskoci a jdu Hrat SATURNA a DREAMCAST.PS Vyjde opravdu Yakusa1,2 HD ?

• pastic
    pastic
    51

Asi tak že vše je o penězich.Když budu mit hodně peněz,tak si ji koupim i kdyby jsem ji nevyužil.Když nemam koruny,tak si vždy najdu nějakou vymluvu proč ji ještě nepotřebuji.[s8]

• boszeli
    boszeli
    41

Na PS3 mě štvala už ta grafika,chci si tu hru užít na 100% a ne čumět na kostrbatý hnus.Mám PS4 bundle a spokojenost,je tichá,Dualshocky jako nové,nepřehřívá se no prostě žádný problém a doufám že to tak půjde dokud si nepůjdu pro PS5 :P A killzone je balada pro oči toto mi chybělo u ps3 ta nádherná grafika a to je teprve začátek.[s16]

• bjelda
    bjelda

Já počkám než vyjde Order 1886 na ps3 toho mám ještě hodně odehrát

• POBI607
    POBI607

já jsem zatím taky 100% v pohodě :) A je jasný, že na net ti spíše napíše člověk, co má problém, než ten, co ho nemá.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan
    1

ZaitochiCZ to napsal uplne presne jak jsem to chtela ja napsat, ja taky naky rok pockam, neni kompatibilita a nejsou ani hry ktery by za to staly

• m@rco
    m@rco

asi jsem trefil zrovna na špatný kus, protože mám ps4 na reklamaci.

Já bych s koupí počkal alespoň do té doby až bude skladem

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    3

kdyz ji milujes neni co resit [s7]

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack
    1

One: tak mit auto neni spatne... ale kdo by si nechtel pockat na tryskovy batah? :)

• ZatoichiCZ
    ZatoichiCZMasér
    3

Já osobně čekám.Ono se to možná i vyplatí.Jednak zatim toho konzole nenabízí ještě tolik,aby jí člověk musel mít(to je čistě můj subjektivní názor takže žadny flame prosím).

Jednak ještě neumí žádné multimedia,her ja zatím poskromnu a jak se říka první revize byvají pokusné než se vychytají všechny mouchy.Vím jak jsem dopadl s ps 3 tu jsem kupoval celkem brzo 60g verzi co uměla i ps2 hry a po třech letech se na ní objevil Ylod a šla do křemíkového nebe kdežto kamarád ma ps 3 fat tu 80 g verzi a ta mu šlape naprosto bez problému už pátým rokem a to hraje opravduu hodně.

Nikomu nechci nic rozmlouvat kdo je fanda je fanda a svůj vysněný kus hardwaru si vžycky koupi ikdyby tragače padaly,ale člověk s kladným přístupem k hraní a střízlivým úsudkem si po prostudování všceh detailů ohledně konzole na tuto otázku odpoví tak jak sám uzná za vhodné...já zatím čekám a nelituju vždyť ps 3 mi toho ještě tolik nabízí a o vitě na které hraju vlastně ze všech nejvíc ani nemluvě.

• One
    One☯☯☯
    41

Mám si koupit auto, nebo počkat na tryskové batohy ?

• qbickcze
    qbickcze

Mam ten mega bundle a za me taky vse OK.

• sova655
    sova655gabrda_9

mám KZ bundle.. a vše na 100% v pohodě :) Jsem maximálně spokojenej :)

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

Mervis: loni jsem si koupil vitu... po roce jsem jí šel reklamovat... přesněji nabíječku... vita šla, ale nabíječka nenabíjela... vzali si ode mne vitu a nabíječku... kartu a ostatní jsem si nechal... a místo toho, aby mi to reklamovali... tak mi dali novou... ale úplně novou... takže s kartou a i hrou... takže pokud si koupíš ps4... a budeš muset jít reklamovat DS4... tak ti prostě dají nový... nevidím v tom něco, co by tě mělo odradit… PS4 ti doporučuji… měl jsem balíček 2xovladač s kamerkou… ale rozmysli si jen jednu věc… zda-li do toho jít teď nebo si počkat cca měsíc… a koupit si nějaký nový bundle… já bych třeba čekat nedokázal:)

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

no ja ne ,ale kupoval jsem to v kamennem obchode,nicmene kdyz teda nekdo ma problem s hlukem a ty mas ,nebo kdokoli obavu ze by jsi to mohl chytnout take tak je to reseni,napr. ja se po vcerejsku naucim v marketech koukat do krabky od zarovky jestli je funkcni,ne ze si pronesu domu uz naho.,jn clovek se z chyb uci celej zivot[s6]

• MervisCZ
    MervisCZ

aha a ty si to tak udelal?

• MervisCZ
    MervisCZ

a od kud jste to objednávaly?

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

vse ok,guma na packach take v pohode,v tomdle ti nikdo neporadi,protoze to je opravdu kus od kusu ,jedine cemu se muzes vyvarovat je hluk,nech si kus co chces predvest a chvilku natom hraj ,treba pul hodky nebo 10 minut ,jako zakaznik nato mas pravo ,teda pokud to budes ovsem kupovat v kamennem obchode 0)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

mám stejnou verzi jako geobbu, ale analog už se trochu drolí, jinak vše bez problémů

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.