Konzolista.cz

PS4 internetové připojení (20)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Cabannnn 218

U ps4

Cabannnn 218

Chci se zeptat nevite nekdo jakej program

na sledovani videi na netu a kde ho najdu?[s14]

Bradko
Bradko #PS4PRO

Ahoj dami a panove zda se mi to nebo po updatu 1.70 uz ps4 stahuje v ready modu rychlosti kterou ma stahovat stahoval jsem dlc k battlefieldu 4 a stahoval jsem rychlosti 2az3 MB a jenom bych chtel ujasnit jak jsem zde uvadel svoje internetove pripojeni tak to bylo hned po instalaci updatu pred instalaci jsem stahoval max rychlosti 500KB /s a jeste jsem zasrotoval v pameti a vybavil si ze jsem vlastne pred updatem meril rychlost na strance RYCHLOST.CZ (PREZ PS4 ) a rychlost ve vysledku byla 5Mbps coz odpovida tem 500KB /s a u ps3 byla 17Mbps coz je nejakych 2MB/s a ps4 ted stahuje v ready modu stejne jako v stand by modu rychlosti a zmeril jsem rychlost pripojeni na RYCHLOST.CZ prez PC i prez PS4 a odpovida to akorat u ps4 je lepsi ping YO!!! takze se zda ze uz je to spravene takze overit si to muzete napriklad na strance RYCHLOST.CZ doporucuju zmerit rychlost nejdrive na PC a pak na PS4 a pokud se to bude priblizne schodovat tak je to spravne a mymochodem rychlost napr 20Mbps neznamena ze to bude stahovat 20MB/s ale takovich 3MB/s na strance kterou uvadim je to vysvetlene

Bradko
Bradko #PS4PRO

Tohle je docela na houby jestly to takhle omezuje ale na hraní online to snad stačí ikdyz takový conquest v BF4 mi pořád docela laguje na některých serverech myslel jsem ze uz je to OK ale občas to laguje celkem dost

Bradko
Bradko #PS4PRO

Nad tim jsem taky premyslel ze to zapojim prez kabel mam to prez wifi ale signal mam 100% router mam hned vedle a kdyz stahuju tak ve stan by modu stahuje to pak 3x rychleji tohle by me zajimalo cim to je

pastic

Kabel je nejspolehlivějši řešení.Mam Wifi doma a s routru kabel k PS4 a všechno šlape.Když jsem to měl zapojeno PS4 přes wifi,tak jsem stahoval hry dvakrat tak déle.Nevím čím to je.Mam připojení 50mega.

Bradko
Bradko #PS4PRO

Ahoj mam dotaz meril jsem svoje internetove pripojeni na internetu pres ps4 a ve vysledku mam DOWNLOAD 22Mbps a UPLOAD 13Mbps ale kdy dam test pripojeni v nastaveni ps4 mam DOWNLOAD 7az10Mbps a UPLOAD 1.6az3.6Mbps nevite cim to muze byt ?

Gibsn

ja mam vdsl, na wifi obcas vypadek, propojil sem to kabelem a uz je vse ok

BradoCZech

Tak jo děkuji vám za pomoc a za radu zítra to bude doma tak to nějak zprovozním :)

Krox
Krox #noping out

souhals s barackem: internet mam fajn ale jak řekl wifina mi na mem PS4 dost skače (např když sem hral killzone tam mně to sem tam hodilo error a vykoplo ze hry) ale to je dost možne tim že mam stary router (cca 3 roky) ale když sem to pichnul přes kabel nepadlo to ani jednou :) takže moc nezaleži natom jaky maš nez ale zdali ti nehapruje WIFIna :)

ΛNĐ3RLΛ
ΛNĐ3RLΛ #無限で、恐ろしい自由。

Je to dostatečný a ano, připojení u většiny uživatelů skáče, jelikož většina internetových přípojek v ČR je agregovaná (sdílená mezi uživateli), takže naměřená hodnota se nemusí vždy shodovat s parametry od poskytovatele. Jen doporučuji připojit PS4 na LAN (kabel) pro online hraní, jelikož na wifině by to mohlo zlobit, i když záleží jak moc výkonný router máš.

BradoCZech

tak jsem to zkusil a výsledek je takovýhle

Download 3 280,94 kbit/s (410,12kB/s)

Upload 5 731,83 kbit/s (716,48kB/s)

Web odezva 8ms

A z jiné stránky

Mě vyšlo rychlost stahování dat 2.41MB

Rychlost nahrávání dat 1.34MB

Ping 3.86ms

ale skáče to nahoru a dolů po více testech tak nevím moc tomu nerozumím. Jina v průměru. Je to ping 5.01ms

Download 12.06mbps

Upload 6.41mbps

ΛNĐ3RLΛ
ΛNĐ3RLΛ #無限で、恐ろしい自由。

Brado: Ano bude. Důležitější je spíš, jakou máš latenci, to jest prodlevu, která je mezi konzolí a serverem, a taky rychlý upload. Zkus nějaký test připojení, kterých je na netu stovky. Minimální doporučený upload je něco přes 500 kb/s a latence 0-80ms, v nejhorším případě se dá hrát až s 150ms, ale je to dost na hraně už.

BradoCZech

Pardon mevim co to se mou je nějak jsem měl v hlavně tuhle rychlost ani nevím proč takže oprava bude stačit moje rychlost 2.5Mbps za sekundu? doufám že vás to aspoň pobavilo :D

bf333
bf333 #Ravens

[s6]

jeffoun
jeffoun #bad.boyz.c

[s6][s6][s6]

Vojta_cz

Jestli nemyslel 150Kb ...

SpawN
SpawN #Sony

Jj bude bohate

pitrsone
pitrsone #Trololo
👍1

To je vtip? To ty kámo nebudeš stíhat tu rychlost, a to sem si myslel že mejch 16mb/s je fikot.

BradoCZech

Ahoj lidi mám takovou otázku bude mi ztacit internetová rychlost 150Mbps pro hraní her online a na další věci co vyžadují internetové připojení? v PS4