Playstation 4

PS4 HDD (48)

• Polux
    PoluxModří už vědí.

Hejsek: Tady máš kompletní návod step by step - link Rozklikni poslední sekci "perform new installation of the system software". Je tam i odkaz na ten obraz fw, který jsem Ti uváděl v předchozím postu.Perform a new installation of the system software "}}" style="color: rgb(54, 54, 54); padding: 0px; margin: 0px; outline: 0px; display: block; background-color: rgb(255, 255, 255); font-family: "Playstation SST", Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; letter-spacing: -0.2px;">

• Hejsek
    Hejsek

Pokud : díky za radu, objednám ho a snad se mi ho podaří i rozchodit

• Polux
    PoluxModří už vědí.

Hejsek : V PS4 Ti pojede jakýkoliv současný 2,5 palcový disk, potřeba je hlídat jen max. výšku disku do 9mm. Tvůj odkazovaný je 7mm vysoký (proto je vhodný do nb), takže v PS4 bude fungovat bez problému. Jen dej pozor při přeinstalaci fw na to, aby jsi použil správnou verzi souboru. Potřebuješ celý obraz fw, nestačí klasický update - stáhneš zde link

• Hejsek
    Hejsek

Zdravím, chci se zeptat jestli tento disk link je vhodný do klasické ps4, či spíš jestli tam bude pasovat. Díky za odpovědi. Edit:Všiml jsem si že má označení laptop, pojede na něm tedy systém z ps4?

• dead_79
    dead_79

Zdravím, chci se zeptat, jestli už někdo vybírá nový externí HDD po dnešním updatu - původně jsem měl vybranej interní 2T, ale teď půjdu do externího, tak bych uvítal nějaký tipy - díky.

• peter SK
    peter SK:o)

N0isy dik tiež som si to myslel

• peter SK
    peter SK:o)

Ahoj všetci chcem Vás poprosiť o radu kupujem novu PS4 a chcem verši HDD ktorý je lepší dať bo PS4 link alebolink dik za radu

• Lishak83
    Lishak83FOX

Co jsem koukal, tak 3.5 je trošku levnější varianta...

• Lishak83
    Lishak83FOX

Prostě mít venku položenej disk a z PS4 potřebnou prodlužku? Jestli bude sundané plastové víko, nebo provrtané mi je vcelku jedno...

• Lishak83
    Lishak83FOX

Zdar. Chtěl bych koupit 2TB disk. Jde nějakým způsobem připojit 3.5 disk s nějakým prodlužovacím kabelem?

• nomad-cz
    nomad-cz
    1
  • bobosek
    bobosek

mám v PS4 2Tb hdd Samsung ale je to stejně Seagate jen s jiným jménem.Podle mně 1TB je málo, tak bych doporučoval jít rovnou do 2TB./Myslím že víc ani nepodporuje/.Existuje i nějaký doplněk který umožnuje použít 3,5" hdd.

• I1H_SK
    I1H_SK

N3GOL4CZ: Na 90% premazať. Mám pocit ,že je to kvôli ochrane ,ak si sa snažil dostať k súborom....a k tým súborom sa dalo dostať cez linux.

• Unholyu
    Unholyu;)

neber to spatne nechtel jsem te urazet jen se divim bohuzel nevim nic takoveho jsem nedelal snad se tu najde nekdo kdo poradi

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

:-D Je mi 20. PS4 je moje první konzole a čekal jsem, že se mi tam ukážou aspoň nějaké soubory. A jinak nějakou radu bys neměl?

• Unholyu
    Unholyu;)

tak to by me zajimal tvuj vek strkat hdd z ps4 do pc nevim co jsi cekal ze si tam zahrajes uncharted ...

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Zdravím. Zkoušel jsem jenom tak ze zvědavosti HDD z PS4 připojit k PC. Nic mi to nenašlo, tak jsem to vrátil do konzole a už jsem jí nepustil. Když jí zapnu, tak se ukáže tahle hláška "Cannot start the PS4". Jde o to, že k žádnému výpadku proudu, nebo vytažení napájecího kabelu, když to jelo nedošlo a těch 400GB her tam furt někde je. Takže jestli se s tím nedá něcoc udělat a musím to celé přemazat a stáhnout všechno znovu?

• dzip
    dzipPS5 PRO

Ahoj. Update nestaci,potrebujes cely Firmware ( neco pres 700mb )

testni tohle ..... duk01.ps4.update.playstation.net/update/ps4/image/2015_1027/rec_824f2032030d89d5763db45d07b1e45f/PS4UPDATE.PUP

HD ktery odkazujes neni SSHD.

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    1

Je to mozne. :-)

• cila
    cila

Je mozne vymenit HDD aj na novej verzii PS4 500GB CUH-1216A ? Na starej CUH-1004A to samozrejme ide ako citam, no na novej som si nie isty. Vdaka za odpoved. A ano, je rozdiel medzi verziami Nie su rovnake.

• JardaBoss
    JardaBoss

Vysko: Ano jde

• Vysko
    Vysko

Ahoj nevíte jestli tam jde hdd 2,5 SATA III

• Bax666
    Bax666RPG/FPS

Nevím jak u PS4, ale PS3 měla vlastní systém souborů a dá se předpokládat, že PS4 na tom bude stejně. Takže tím nic neurychlíš.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Zdar, mám otázku. Když měním HDD mám ho nejdřív v PC formátovat? FAT32? "Urychlím" tím potom proces instalace nového systému nebo si ho stejně PS4 přeinstaluje?

Dík.[s1]

• Gibsn
    Gibsn

ten co posilas ty, jsem sem na tuto stranku uz daval, ale ta toshiba je za stejne penize kvalitnejsi HW. The Choice Is Yours

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

a když říkáž zrychlit systém tak tu mám jeden aale zase 1TB ale lepší :) link

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

hybrid není 2TB jak já chci ... 1TB je prostě málo... 2700kč nebo za 3200kč s 2TB ? Má stejnou rychlost 32B´MB ale u hybrida maš + 8GB SSD to obejdu ...budu nastejno co máme v PS4 jako základ akorád z větší kapacitou 2TB...Radši mi řekni jestli mohu dát HDD 3,5 ? to mě zajímá ..

• Gibsn
    Gibsn

kup si hybrida, zrychlíš systém

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Proč ale nejsou větší kapacity HDD? 2,5 HDD se vejde nejvíc 2TB co jsem koukal pak člověk potřebuje už 3,5 a to se mi zdá i větší HDD..Ale u nich už je možnost 4TB,5TB,6TB,8TB při 64MB ... No prostě Sony zase poděl ....Jedna hraa zabírá 50GB + DLC tak vás to hodí i na tech 70-80GB jedna hra to je směšný, když máme tak malý HDD i 2TB je málo když vezmeme tenhle fakt co zabírají hry.. Minimální spokojenost by měla být 3TB HDD ... To si myslím ..

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Když už tak mohu tenhle do PS4 ne? link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.