Konzolista.cz

ps4 error ce 34878-0 prosím o pomoc (8)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
gumos22
gumos22 #Učitelskej
👍2

STrejda google otázka půl minuty link

Swabstor
Swabstor #PS Pro/XOX
👍1

Ahoj, podle mě jsi už zkusil vše. Tady už může pomoct jedině ps support. Dokud to dělá jen jedna hra, tak to ještě jde, ale pokud by se to dělo i jinde, tak rozhodně kontaktovat přímo Sony. Pomoct může až vyjde další software update konzole, nebo hry.

Hajtka

Dobrý den 3 dny dozadu jsem si zakoupil přes PS Store hru eagle flight problém který mám, že jsem se dostal v příběhu do 20 levelu a spuštění tohoto levelu mi hra pokaždé spadne a napíše chybu CE-34787-0. Zkoušel jsem tedy odinstalovat hru a data v úložišti poté znova nainstalovat rozehrál hru opět od začátku a jak jsem se dostal opět do 20 levelu opět hra spadla. Aktualizaci hry i software ps4 mám nejnovější.Několikrát jsem konzoli restartoval nepomohlo. Poslední možnost kterou jsem zkoušel je, že jsem si zálohoval save her na online storage a dal konzoli do továrního nastavení, ale ani tato možnost nepomohla budu rád za užitečné rady jak tohle vyřešit děkuji.

Bradko
Bradko #PS4PRO

v BF je hodně chyb a párkrát jsem koukal v zaseku jako co se to vlastně stalo :D ale tahle chyba se může stát asi při každý hře nevím, jak jsem koukal na internetu myslel jsem ze uz je to opravené updatem možná je to chyba na mojí straně internet zakolísal v momentě kdy se to ukladalo a přerušilo se to a naskytla se tahle chyba nevím moc tomuhle nerozumím

pitrsone
pitrsone #Trololo

Já mám v ac cca 50 hodin a vše v pohodě. Bf4 je nedodělanej a plný chyb kvůli tomu aby stihly lunch.

Bradko
Bradko #PS4PRO

mě se to stalo při načítaní další mapy jinak taky to dál funguje naštěstí sem toho tolik odehranýho v kampani neměl ale spíš mi jde o to aby se to nestávalo často hodlám dohrát assassins creed 4 na 100% a kdyby se mi to smazalo třeba v 90% tak si hodim mašli [[s3][s3][s3] to je vtip je to jen hra ale znova bych to asi nehrál na 100%

pitrsone
pitrsone #Trololo

Mě se to stalo u první mise ještě kdy žse stahovala aktualizace, tak jsem konzoli restartoval a už to běží v pořádku. A korát je ve hře dost bugú, zažil jsem dost vtipných situací.

Bradko
Bradko #PS4PRO

Čau lidi mám takový problém včera mi u BF4 skočil error ce 34878-0 a smazalo mi to uloženou pozici v kampani někde jsem se dočetl že je to chyba která se může stát při ukládání na online storage nebo tak nějak nevíte někdo jak této chybě předejít? nejde ukládat savy pouze do systému jak tomu bylo u ps3 jinak u BF vše dál funguje akorát to budu muset hrát od začátku ale nerad bych aby se to stalo i u jiné hry tak vás prosím o pomoc