Problémy, připomínky a rady

PS4-často mě hra vyhodí do menu (21)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Jo ja si to vse prosel u driv, zkusil nektere z tech bodu, nakonec system preinstaloval a stalo se mi to stejne znovu u ac unity (predtim wolfenstein), akorat jsem ted neprisel o save, tak to zatim neresim ...urcite to je nejaky problem s autosave

• Polux
    PoluxModří už vědí.

1) Aktualizovat firmware (pokud je není aktuální) - pokud nepomůže, pokračovat dále (pnpd)

2) Odstranit a znovu nainstalovat herní data u her, kde se chyba projevuje - pnpd

2) Safe mode (držet tlačítko on/off dokud 2x nepípne) - Restore dafault settings - pnpd

4) Safe mode - Initialize PS4 (reinstall system software) - smaže všechna data na hdd - zálohovat PŘED TÍM savy na flashdisk nebo na psn)

5) reklamace u prodejce

Jinak příručka k chybovým kódům PS4 zde link

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Malkin: palec nahoru !!!

• MalkinCZE
    MalkinCZEBalboa1980

Od ty doby co mám xbox tak se mě tyhle věci nedějou,proto jsem rad že je pryč ps4,nešlo mě psat psn pořád blbne atd atd atd dost mě to vytačelo a ted co mám to xko tak bych ho už nikdy nevyměnil!!!

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

u me ce-34878-0

• meidevil
    meidevilMrJelly77

mužete napsat číslo chybové hlášky která se vám zobrazuje? Díky

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

me se se to ted stalo znova u AC Unity, nastesti se slo vratit do hry,ale stejna chybova hlaska, jak to bude nejak casto, tak s tim slehnu o zem :)

• ΛNĐ3RLΛ
    ΛNĐ3RLΛBLOOD RAIN

Kumbal: Dělá ti to u online multiplayeru nebo u singlu? Nebo u obojího?

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Xbox one? Ne děkuji, raději knihu.

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c
    2

aha,novej trouba[s6][s6][s6]

• MalkinCZE
    MalkinCZEBalboa1980

Hahahaha:)

Měl jsem ps4 tak vím o co jde kámo[s14]

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ
    1

A proto se taví plasty... že Malkin :D

• MalkinCZE
    MalkinCZEBalboa1980
    1

Proto jsem si pořidil xbox one tam se nestane že by se to přehřivalo protože to maj líp vymyšlené to chlazení a je větší xbox one tak logicky to jede dobře bez problému:)

• Redjous75
    Redjous75Redjous75

Ahoj. Mě se to stalo před rokem u Tom Ridera a stejně jak píše Paris poškodil se "Save" což bylo tenkrát škoda bylo to před koncem hry a už se nešlo vrátit do stejnýho příběhu musel jsem celou hru dát znovu. Dle mého je to chyba při automatickém zapisování uložení. Prostě vadnej svazek čísel a v tu chvíli to vyhodnotí kriticky a vypne hru. Problém pak zůstává pokud se Ti to děje často - to taky může mít souvislost s nějakou pamětí, načítáním nebo laserem apod. Každopádně jestli je nová PS4 využil bych pro jistotu reklamaci.Hold je to 20-30dni bez hraní ale od toho ty reklamace jsou. [s14]

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

no a jak jste to resili protoze, ja se ted ve wolfenstein do hry ani nedostanu, vykopne me to po animaci,at dam kterykoliv chapter. Pise to chybu ce-34878-0.

• zigi2846
    zigi2846.

Mě se to taky párkrát stalo u PvZ Garden Warfare.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

me se to stalo ted taky u wolfenstein, s tim ze mi to zjevne poskodilo save, nemuzu se dostat zpet do hry, ani kdyz dam restart chapter,,

• Kumbal
    Kumbal

Na boku jí nemám normálně leží a myslim si že místa má kolem sebe dost, tak to moc nechápu

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

No tak to mě se to stalo párkrát u indie sra*ek... u pořádných her nikdy...

Takže bych to viděl na neschopnost vývojářů.

• kazeasch
    kazeasch

Nemáš ji náhodou postavenou na boku? Jestli jo, je v podstavci?

Jestli stojí na boku jen tak bez podstavce, tak se možná prostě dusí. Z boku má větrací otvory. Známýmu se dělo něco podobnýho v létě když se mu PS4 přehřívala (ale to teď asi jen tak nehrozí, takže možná je "přidušená" a špatně větrá)

• Kumbal
    Kumbal

Zdravím, chci se zeptat jestli nemáte někdo stejný problém jako já.Stává se mi docela často, že když hraju najednou se hra sekne a vyhodí mě do hlavního menu, že byl nalezenej nějakej problém, ale stává se mi to skoro u každý hry.Nevíte někdo co s tím? Mám ps4 od vánoc a nechci jí hnedka reklamovat...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.