Volné forum

PS4 a split-screen (24)

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20

za mě Tour de France

• TheBigfoot
    TheBigfootMaringot

Na vyhledávání tohohle typu her je dobrá tato stránka link za mě Broforce.

• Coubee
    CoubeeDishonored

Jednoznačně Overcooked ! Skvělá zábava

• daniell605
    daniell605Rainman

Jestli to tu nepadlo tak určitě divinity: original sin .. Masivní rpg se splitscreenem bez splitscreenu

• Dizzassta
    Dizzassta

Přesně tak.

• Peterson
    Peterson

Mám otázku která se týká taky split screenu. Mam nově ps4 a zajímalo by mě jak v ps storu poznám že má hra možnost hrát ve víc lidech na jedné tv. Všim sem si že je někde 2 players a pod tím 2-16 network players. A někde jen třeba 2-16 network players. Jestli to chápu dobře, tak když je někde ta první možnost hra se dá hrát ve víc lidech na jedné tv?

• woodpacker cz
    woodpacker cz

Black ops 3 tam to jde pro 4 zombie i multiplayer

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Me jde hlavne o split pro 4 hrace,a to meli na ps3 hlavne cod hry,ktere to na ps4 nemaji

• J4cobCZ
    J4cobCZNezaujatý

Star wars battlefront má také Splitcreen.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

To jo, ale pokud vim, jde jen pro dva, ale ne pro ctyri, pokud se nepletu

• Slim Jim
    Slim Jim

Já myslel, že na ps4 cod ghost splitscreen jde podle toho co jsem viděl na youtube i AW tam bylo

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Diky za odpovědi...a nejake ty cod dily? Hrajem hlavne 2vs2 team deathmatch

• MckillerCZ
    MckillerCZ

ARK ten má taky split screen

• elisquee
    elisquee
    1

Borderlands - Handsome Collection (mam odzkousen jen 2P split, ale mel by umet 4P), myslim, ze je ted i ve vyprodeji za super cenu.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Koukam, ze jsem se na to ptal uz pred rokem :) ale zkusim znovu, bo jsem nic nenasel...existuje na ps4 nejaka hra ktera podporuje split screen pro 4 hrace? Strilecka? Hravali jsme cod mw2 na ps3, ale ps3 uz nemame. U cod ghosts na ps4 to nejde, ale treba ostatni dily? Diky za odpovedi

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

U cod jde splitscreen pro 4 jak na ps3? Jedno ktery dil

• Matesino
    MatesinoPS4

No tak PvZ jak už tady zaznělo a CoD :-)

• valis1
    valis1klobáska

Rayman [s7] Never Alone [s7] Lara Croft [s7]

• Ezee
    EzeeAlcaross

LBP3 [s12]

• valuueee
    valuueee

Jasně, coop beru taky. Dead Nation je taky coop. Borderlands vypadá nadějně a nad Diablo 3 a Plants vs. Zombies sem už přemýšlel. Diablo 3 mi příjde takové chaotické, ale vypadá hezky.

Každá konzolová hra by měla mít v základu splitscreen nebo coop. Kdybych chtěl hrát sám pořídím si PC. Díky za tipy:)

• zigi2846
    zigi2846.
    1

Jo a taky Plants vs Zombies Garden Warfare má split screen [s6] link

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý
    1

Split screen her na ps4 moc neni, nejspis zadna ale pokud ti staci co op ( 2 postavy na jedne obrazovce) tak jsou tu vyborne hry jako treba Raymam, Trine 2, Diablo 3[s1]

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ
    2

Nepočítal bych se splitscreenen v UC4... to tam nedají bo lidi by zase nadávali že to nevypadá tak dobře jako SP.

Ted' oznámili Borderlands kolekci a to je taky good na split-screen.(pokud jste to ještě nehráli)

• valuueee
    valuueee

Ahoj,

pro ty co nevědí - split-screen neboli rozdělená obrazovka, kde můžou na jednom hardware hrát více hráčů.

A to přesně hledám. S mladou paříme Dead Nation: Apokalypse Edition a to tak, že jsme se vyšplhali mezi 3 nejlepší hráče ČR. Jenže už to chce změnu, né přítelkyně, ale hry.

Žádám vás tedy milí pařmeni a pařmenky, pomocte mi najít hry na PS4 které mají ten úžasný dar split-screen [s7]

Já své největší očekávání vkládám do Uncharted 4, pač Uncharted 3 split-screen bylo to nejúžasnější co mě tehdy potkalo. Ale ten vychází až na konci roku, co do té doby? [s2]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.