Konzolista.cz

PS4 a split-screen (24)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
VítekŠ
VítekŠ #NTW-20

za mě Tour de France

TheBigfoot
TheBigfoot #Maringot

Na vyhledávání tohohle typu her je dobrá tato stránka link za mě Broforce.

Coubee
Coubee #Dishonored

Jednoznačně Overcooked ! Skvělá zábava

daniell605
daniell605 #Rainman

Jestli to tu nepadlo tak určitě divinity: original sin .. Masivní rpg se splitscreenem bez splitscreenu

Dizzassta

Přesně tak.

Peterson

Mám otázku která se týká taky split screenu. Mam nově ps4 a zajímalo by mě jak v ps storu poznám že má hra možnost hrát ve víc lidech na jedné tv. Všim sem si že je někde 2 players a pod tím 2-16 network players. A někde jen třeba 2-16 network players. Jestli to chápu dobře, tak když je někde ta první možnost hra se dá hrát ve víc lidech na jedné tv?

woodpacker cz

Black ops 3 tam to jde pro 4 zombie i multiplayer

ParisCZ_84

Me jde hlavne o split pro 4 hrace,a to meli na ps3 hlavne cod hry,ktere to na ps4 nemaji

J4cobCZ
J4cobCZ #Nezaujatý

Star wars battlefront má také Splitcreen.

ParisCZ_84

To jo, ale pokud vim, jde jen pro dva, ale ne pro ctyri, pokud se nepletu

Slim Jim

Já myslel, že na ps4 cod ghost splitscreen jde podle toho co jsem viděl na youtube i AW tam bylo

ParisCZ_84

Diky za odpovědi...a nejake ty cod dily? Hrajem hlavne 2vs2 team deathmatch

MckillerCZ

ARK ten má taky split screen

elisquee
👍1

Borderlands - Handsome Collection (mam odzkousen jen 2P split, ale mel by umet 4P), myslim, ze je ted i ve vyprodeji za super cenu.

ParisCZ_84

Koukam, ze jsem se na to ptal uz pred rokem :) ale zkusim znovu, bo jsem nic nenasel...existuje na ps4 nejaka hra ktera podporuje split screen pro 4 hrace? Strilecka? Hravali jsme cod mw2 na ps3, ale ps3 uz nemame. U cod ghosts na ps4 to nejde, ale treba ostatni dily? Diky za odpovedi

ParisCZ_84

U cod jde splitscreen pro 4 jak na ps3? Jedno ktery dil

Matesino

No tak PvZ jak už tady zaznělo a CoD :-)

valis1
valis1 #klobáska

Rayman [s7] Never Alone [s7] Lara Croft [s7]

Ezee
Ezee #Alcaross

LBP3 [s12]

valuueee

Jasně, coop beru taky. Dead Nation je taky coop. Borderlands vypadá nadějně a nad Diablo 3 a Plants vs. Zombies sem už přemýšlel. Diablo 3 mi příjde takové chaotické, ale vypadá hezky.

Každá konzolová hra by měla mít v základu splitscreen nebo coop. Kdybych chtěl hrát sám pořídím si PC. Díky za tipy:)

zigi2846
👍1

Jo a taky Plants vs Zombies Garden Warfare má split screen [s6] link

Hromotluk
Hromotluk #nezávislý
👍1

Split screen her na ps4 moc neni, nejspis zadna ale pokud ti staci co op ( 2 postavy na jedne obrazovce) tak jsou tu vyborne hry jako treba Raymam, Trine 2, Diablo 3[s1]

.Raew.
.Raew. #tv/RAEW_CZ
👍2

Nepočítal bych se splitscreenen v UC4... to tam nedají bo lidi by zase nadávali že to nevypadá tak dobře jako SP.

Ted' oznámili Borderlands kolekci a to je taky good na split-screen.(pokud jste to ještě nehráli)

valuueee

Ahoj,

pro ty co nevědí - split-screen neboli rozdělená obrazovka, kde můžou na jednom hardware hrát více hráčů.

A to přesně hledám. S mladou paříme Dead Nation: Apokalypse Edition a to tak, že jsme se vyšplhali mezi 3 nejlepší hráče ČR. Jenže už to chce změnu, né přítelkyně, ale hry.

Žádám vás tedy milí pařmeni a pařmenky, pomocte mi najít hry na PS4 které mají ten úžasný dar split-screen [s7]

Já své největší očekávání vkládám do Uncharted 4, pač Uncharted 3 split-screen bylo to nejúžasnější co mě tehdy potkalo. Ale ten vychází až na konci roku, co do té doby? [s2]