Prodám

PS3+X360 Prodam (10)

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

No to teda čumím.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Vše prodané.Lock

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Nová cena 12 500Kč jen kompletně.Samostaně hry a PS3 neprodávám.

link

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Po hrach opravdu neprodavam.Bud prodam kompletne nebo sbirka mi zustane.

EDIT: X360 s hrama prodáno.

PS3 + 59 her jeste k mání cena do 14 tisíc jen kompletne.

• Dejvid
    DejvidDejvid

neprodavas po hrach mel bych zajem o modern warfare 3

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

To budeš mít těžký prodat za 14 tis. Nejhorší je že člověk do tohoto koníčku narve desetitisíce jako ja s xboxem, více jak 120 her, a 50 na hdd. A konzoli jsem s 50ti hrama, kinectem a dvema ovladaci prodal za 5000kč

A měl.jsem co dělat abych vůbec prodal. Hry na dvd jsem v jrc nechal za 6tis a nektere rozdal po kamaradech. Tak ti kamo drzim palce ať to prodaš za kolik si představuješ.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Stale aktualni.Link prodeje+foto

link

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Bonus!Konzole k hram zdarma!Stale aktualni.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Stale aktualni.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Prodam 59 her k tomu zdarma Playstation 3 320GB a jednim gamepadem.Cena jedne hry 200-250Kč

Resident Evil 6,UFC 2009,The Last of Us,Rage,Assassins Creed 1,3,Star Wars:The force unleashed,MoH:Airborne,CoD:Black Ops,CoD:Modern Warfare 1,2,3,R.U.S.E.,Red Dead Redemption,Mortal Kombat vs.Dc.Univerze,Mortal Kombat,Ghost Recon?AW 2,Tom Clancys:EndWar,Uncharted 1,2,3,Fight Night Round 4,Litle big planet,Quantum of Solace,Killzone 2,3,Grand Slam Tennis 2,God of War 3,God of War Collection Volume 2,Brothers in Arms,Shift 2,Ghost Recon:Future Soldier,Doom 3,NFS:Most Wanted,Battlefield 3,PES 2012,2014,Fifa World Cup 2010,MotorStorm 1,2,3,Far Cry 3,F1 2010,2012,Gran Turismo 5,6,Top Spin 4,NBA 2K12,Max Payne 3,Hitman Absolution,Ninja Gaiden Sigma,Heavenly Sword,GTA 5,Resident Evil:Operation Reaccon City,Metal Gear Solid 4,Stanglehold,WRC 3,WWE 13,

Tel:728952418 nebo email jiri.vrajik@seznam.cz

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.