Konzolista.cz

PS3 TROFEJE (11)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
IggyKure
IggyKure #IggyKure

postup plnění trofejí se ukládá na save file... takže ano, musíš udělat všechno od začátku...

mattias-47

Nevíte kam se ukládá postup při plnění trofejí? Např. v závodní hře je trofej za výhru v 250 závodech - vyhrál jsem jich něco přes dvěstě, ale přišel jsem teď o save files ke hře. Když začnu hrát od začátku, musím vyhrát zase všech 250 závodů, nebo je těch dvěstě vyhrátejch uloženo někde mimo a stačí jen ten zbytek? Díky.

Predator

Díky moc casstoner27 velice pomohlo! ,teď budu hrát GTA:IV tak uvidím jak mi ty trofeje budou naskakovat a jestli i % budu naskakovat.[s14]Jak si zde přiložil tu kalkulačku tak jsem tam zadal svoje trofeje a souhlasí to! ,ale příjde mi to divné do levelu 11 ty % jdou až moc rychle a od levelu 12 zase až moc pomalu.

Predator

Mám zde stejný problém jako !manny!. Mám level 12 1% a to jsem už dostal 5 trofejí=1 zlatou ,2 stříbrné a pak 2 bronzové a stále mám level 12 a 1%. Zaregistroval jsem zde tento problém u více lidí.

Prosil bych o vysvětlení ,děkuji.

AlbertA-CZ
AlbertA-CZ #Jihlava

to mas pravdu, vubec nic ti nedaj....... sory - dej tomu cas

manny
manny #プレイステーション

Mam profil level12 13% vcera me padlo 7 bronzovech trofeji a po aktualizaci mam porad na profilu 13% , je tohle normalni aby ty trofeje vubec nic nedaly ??

Hajtka

Ok díky za rady

sephiroth_-77

Ted nevim co presne myslis. Zkratka pokud mas ucet na PSN tak jen serid hodiny a to by melo byt vsechno. Nekdy se to muze stat pro hrani offline a proto u nich nemas cas. Nekdy se to muze stat i kdyz je vsechno v poradku, ale to jen velice zridka.

Hajtka

No já tam mám nastavené title a name ale nejsem si jistý jestli jsem to toho předtím neribal uvidím jestli se mi to ještě stane? PS: Má tam být nastavené title a name?? Jenom jestli to mám správně nastavené díky

sephiroth_-77

Nejspis jsi ty trofeje dostal jeste pred tim nez jsi nastavil datum a cas. Po nastaveni by mely mit vsechny trofeje datum a cas.

Hajtka

Zdravím vás mám takový stupidní dotaz jsem nový hráč a zajímalo by mě proč se mi u trofejí neukáže datum a čas kdy jsem to udělal protože u některých to mám a u některých mám jenom dvě pomlčky pod sebou chtěl bych se zeptat jestli se to nedá nějak nastavit díky Tom.