Konzolista.cz

PS3 Slim mrtva mechanika (32)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
mattias-47

tak mi take mechanika prestala naciitat disky... nemate kontakt na nejaky servis? popr. kdyz si sezenu novou mechaniku, myslite ze zvladnu vymenu sam? a mate nejake zkusenosti s timto link

Gibsn

1500kč

the_edge
the_edge #dave3345

a kolik tak stoji nova mechanika,mam ps3 slim 320gb,ma to vubec cenu opravovat?

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

no to se taky stava ale mechanika nekdy odchazi i postupne ztovna 2 tydny zpet mel uplne to same kamos na ps3 s diskem cod...postupneu to hir nacitalo az to neslo vubec a pak uz ani jine hry.

the_edge
the_edge #dave3345

me uz jednou mechanika odesla a bylo to proste naraz,vubec to nejak neblblo

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

odchazi ti mechanika pomalu hledej druhou tohle vycisteni neresi

the_edge
the_edge #dave3345

mam nejaky problem s mechanikou jednou za cas mi nenacte disk,snahu ma toci se tam,ale ikonu hry proste nenacte,stava se me to hlavne u gta 5,strcim tam jinou hru a bez problemu to nacte,pote tam strcim zpet GTA 5 a nacte to taky a stane se to zas za par dnu.

stalo se to nekomu? predpokladam ze by asi chtela mechanika procistit

play3man
play3man #Yes, it is

Mnou vyššie spomenutá mechanika z ebay dnes dorazila a funguje

Newman350

Zdravim,jak poznam jakou mechaniku si mam objednat.. Mam PS3 fat 80GB..je treba nekde zjisti neco?? nebo je to stejne na vsechny PS3 80GB?? diky za info

play3man
play3man #Yes, it is

Díky, ale všetko sú to fakt vysoké ceny. Preto asi na 99% zoberiem tú na e-bay... ale díky všetkým.

play3man
play3man #Yes, it is

Tak ono je to hlavne ako dočasné riešenie, o chvíľu je tu PS4.. a ak by sa pokazila úplne niekedy v priebehu života PS4 a PS4 by nemala spätnú kompatibilitu, tak PS3 bude už aj za 100€ keď nie menej..

play3man
play3man #Yes, it is

ZDRAVÍM. Pár dní dozadu mi odišla mechanika na PS3 Slim. Nenačíta Blu-ray, len DVD alebo CD, čiže modrý laser odpálený. Po záruke. 2x som skúšal čistiť optiku no nepomohlo. Vie niekto kde sa dá kúpiť za prijateľnú cenu náhradný kus? Díky moc..

PS3 Slim 250GB CECH-2004B

EDIT: čo myslíte? link

EDIT 2: link

maro16
maro16 #ϟƘƦƖןןΣx

na me stare 60gb verzi mi taky odesla mechanika, nenacte mi zadne cedlo :) za kolik bych koupil novou mechaniku?

Styxx
Styxx #LikeABoss!

Wow... Tak tady bych uspořádal soutež ve spelování, aby se určilo, kdo je větší 2PAC.

bf333
bf333 #Ravens
👍1

Tak to tady jeste nebylo :) lukasholak ma tezkou konkurenci :)

xboy cz
xboy cz #X® / S®
👍1

milion3 je zřejmě odborník na slovo vzatý[s6]i jeho čestina a písmo tomu odpovídá[s6]

BAZMEN
BAZMEN #Ps4

Zdar mam problem zeto spatne zasouva disk, jinak jde vse, nevite co stim? mam uz po zaruce

Munky
👍3

Asi žák ze speciální školy [s6] hlavně že se hrabe v ps3 [s6]

Radko11
👍2

Ja se asi pos.ru smichy. :-)

NegativeOneCZ
👍5

What ? to bych prask ! To je řeč,asi klingonština fya

milion3
👎6

CAU JA TI DAM RADU JA SENEL STEJNI PROBEM TAKI NEUMRELA DEJTO OPRAVIT A HLSVNE DONI NELS JA TO UDELA A US SEMTO NEDAL DOHROMADI CENA OPRAVI JE 2500 kc NOVI PES 3 NE VIM DIS KOUPIS NOVI PS3 TAK STRATIS NAKE SEVI Z HER NAKI TI STAHNOUT NEPUDOU VIM TO DOBRE NE US ODESLA 2 HLAVNE SI DEJ POZOR NA BLOMBI NA PS3 :)

Ehiq

dotaz: co vyjde levneji??? nechat opravit mechaniku ci koupit novej ps3 ?:)

LordikDevil

Ehiq : to spis vypada na chybu software, zkus premazat system. Ale zkus ji predtim rozebrat a vycistit mozna to pomuze...

Ehiq

nekdo poradi ohledne te mechaniky ?

Ehiq

nejaka rada ohledne ty mechaniky ??? hry a blue-ray filmy bere, ale behem chvile se sekne a pote nenacte zadny cd (jen se ukaze ikona hry ci filmu)... jestli je levna oprava mechaniky ci co se da delat... vypnuti ps3 z elektiky atd nema smysl..

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

Ehiq tak presne tohle mi zacala taky delat

LordikDevil

jakoze ta mechanika narozdil od moji fakt jede aj se napaji na desce, ale nechce posilat data, takze ji celou restornu a uvidim co to udela, kdyz uz nic, tak aspon procistim hadr :) Ale sere me to, bo konzoli mam uz skoro 4 roky a tohle byl jediny zavazny problem :(

EDIT : tak sem si procetl Google, a jediny co je lehci tak zkusim restore systemu jinak si s tim pohraju nekdy jindy

Ehiq

me se zas ted deje ze dam do mechaniky hru a bud mi ji ani nenacte nebo hodi chybu a kdyz uz to spusti tu hru tak se to sekne, ale vetsinou se to ani nenacte :-/

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

na mrtvou mechaniku sem mel 3 reklamace [ co rok to mechanika ] a ne vzdy musi bej mrtva

pri umrti 4. mechaniky [ neuznana reklamace [nebudu rozebirat] ] probeh servis za prachy a mechanika byla jen hooodne zahnojena dal sem 600 za cisteni a pul roku jela cajk pak YLOD ale mechaniku sem strelil za 500 a mozna slouzi nekde dodnes

Zirafcatko
Zirafcatko #⸸Ave Satanas⸸

Ahoj me se to stalo taky a dali mi novou ps3 ani to neopravujou rovnouposilaji novou:)