Konzolista.cz

PS3 - Sekání (10)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
jaccobino
jaccobino #ReBorn

Kozy619... Možná máš pravdu, včera se mi stalo, že mi na chviličku zmizeli textury, taktéž v MW. Uvidím ještě.

Každopádně díky za rady všem. ;)

romeno

evox , v kterym servisu ti to menily ? Pokud vim tak sony vzdy meni konzole kus za kus a mas novou zaruku 2 roky . Ofic. servis sony sidli v Praze 5 .

KOZY99

jaccobino: to je mi jasny jemu to dela snad jen u fify a dema nfs:most wanted (mizeni textur) a to i presto, ze je na HDD... radim ti zkus vymenit HDD jestli mas moznost.

evox

jaccobino: slowmotion sekání hry jsou první příznaky odcházející mechaniky, měl sem slimku 160GB na reklamaci rok po koupi, ze začátku se v Uncharted 3 zasekávala/spomalovala grafika při hraní, později se hra nenačetla vůbec a ps3ka rachotem strašila mě i sousedy, tohle jsem časem pozoroval u více her na BD disku (Crisys2, FIFA11, ResidentEvil 5) PSN hry v pořádku. Servis vyměnil v záruce mechaniku ale stejná vada se projevila rok a půl na to už po záruce :(

Ferdie

jj tiež som pri TLOU užil svoje - tak začala vibrovať celá konzola, že som už nevedel čím to podložiť... o hluku ani nehovorím. Toto ale robia aj Uncharted hry - ps3 znie ako stará tlačiareň a ruší to celé hranie. Inštalácia aspoň časti dát by mala byť povinná.

jaccobino
jaccobino #ReBorn

Kozy619... Nojo, jenže mě se seká jen, když přehrávám hry z disku, když přehravam hry z HDD tak vše ok.

KOZY99

jaccobino: bratrankovi se seka fifa a zjistil sem ze ma neco s HDD, kdyz sem mu ten jeho vyndal a dal tam muj z FATky tak vsechno bezelo jak ma.

jaccobino
jaccobino #ReBorn

Aha, dneska zkusím hru na jiné PS3 a uvidím no. Překvapuje mě spíš, že je to jen jedna hra. No... PSko už má své roky.

Kanive
Kanive #IDontKnowU

mechanika, nejlépe to vyzkoušíš, že hru zkusíš na jiné ps3, ale stejně takhle začíná mechanika umírat

jaccobino
jaccobino #ReBorn

Zdravím, mám problém se svým PS3 (Fat, 2008). Mám takové podezření, že je něco s mechanikou, před asi 4 dny se mi začala sekat FIFA 13 při hraní, kdy je na obrazovce více hráčů. Jiné diskové hry se takhle nezasekávájí, hry z HDD vůbec. Je to jak slowmotion, klasické trhání, jakoby prostě nestíhala. Nevíte, jestli je to diskem, který není nijak poškozený nebo mechanika? Díky.