Playstation 3

PS3 se samovolně odpojuje od internetu (6)

• awaren
    awaren
    1

Zkuste vypnout v Settings -> Network settings -> Media Server Connection. Případně k tomu ještě provýst port forwarding na routeru. Mě to pomohlo.

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life
    1

new update ?[s6]

• worrymi
    worrymi

a řešíte to nějak ??? je chyba v PS3 nebo v modemu ??? kabel už jsem zkoušel měnit, tím to není.

• JerRryCZ
    JerRryCZNaughtyDog

Taky s tím mám problém.

• Koulos23
    Koulos23

Zdar nejsi jedinej, nebo minimalně 2 jsme. Mě děla PSko to samý. spis nejakej problem u sony.?!

• worrymi
    worrymi

Zdravím všechny. V poslední době (cca 3 týdny) mi začal trápit problém se samovolným odpojováním PS3 od modemu (Huawei od 02). PS3 je připojena pomocí kabelu. Wifi na PC běží bez problémů. I další zařízení (mediabox WD) je připojeno v pohodě. Pouze PS3 se najednou odpojí a já vyletím z MP. Odhlásí mi to z PSN a nedostanu se ani na internet. Když dám internet TEST v PS3, tak hlásí fail. Když chci opětovně nastavit připojení k internetu, zahlasá mi PS3, abych připojil kabel. Ten je však stále na stejném místě. Takže vypnu PS3 a po chvíli zase zapnu. Při startu se konzole normálně připojí (a přihlásí na PSN. Intervaly těchto výpadků jsou náhodné (někdy 3x do hodiny, někdy 1x za den). V 02 mi poradili reset modemu. Příčinu ale spíš vidí na straně PS3. Má s tím někdo nějakou zkušenost ??? Nějaká rada ??? Díky za každou konstruktivní reakci.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.