Playstation 3

PS3 problem (31)

• zurik007
    zurik007

já super slim mám. A naprostá spokojenost.

• Mormenel
    MormenelSchicksal

Díky..

• Mormenel
    MormenelSchicksal

Díky..

• kuncik1
    kuncik1hráč
  • kuncik1
    kuncik1hráč
  • Mormenel
    MormenelSchicksal

To jsem se zas něco dozvěděl.. :-)

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

aha a ja myslela ze je dobra, no jeste ze sem se zeptala

• messie
    messieNeutrální

super slimka je vážně hrůza, na ní jde poznat jak moc šetřily, laciný plasty, a to chlazení taky neni žádnej šlágr..... stejně jako psp e1004, v rukách plasty na psp vrzaly, mega shit....... je sice hezky že šetřily na materiálech ale za tu ,,levnější'' cenu bych to už nikdy nekoupil, protože se to kvalitou provedení blíží čínské elektronice z třžnice

• Ferdie
    Ferdie

ja som nedávno kúpil asi pol ročnú super slimku z bazáru a tak jej hučal zdroj (aspoň myslím že to bol zdroj) že sa to nedalo vydržať a musel som ju predať + mechanika zakrytá tenkým kusom plastu... teraz mám normálny slim 320GB a celkom v pohode... inak som dosť citlivý na zvuk

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

jediny co mi uz zacina lezt na nervy jak huci, hlavne kdyz zapnu RDR, MK, La Noire, nebo takovy GOWA nemuzu vubec hrat jelikoz to mi zamrzava tak kazdou druhou hodinu, to sem musela hrat u brachy na slimce, je uplne v poradku ale to huceni je hruza, covek je tu jak na letisti, premyslim o ultra slimce, trpi taky na ylody? poradte [s14]

• Mormenel
    MormenelSchicksal

Na kolik výjde nová mechanika do ps3 FAT.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Musim zaklepat vsim co mam, ten problem trva cca 3 tydny ale ta cuza fatka jede jak za starych casu, jen se proste obcas zapne napodruhe po probliknuti bile...nemuze byt problem nekde jinde,nejaka prkotinka jenom??

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Hej to je pravda, ak ti idu ovladace, bt je v poriadku.

• xRay
    xRayReally?

Mirka: Tak tak :) Pod televizi mi taky lezi 5 lety funkcni veteran :D Az vyjde PS4 tak necham si udelat sklenenou vitrinu a vystavim si tam svoji PS3 a PSP (kupovano v den vydani a taky naprosto funcni) jako do te doby fungujici starozitnosti :D

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

ja mam fatku 80GB, v listopadu ji budu mit 5 let bez jakykoliv poruchy, musim zaklepat

• KaruiCZE
    KaruiCZE

A taky záleží , jak se k němu chováš :p

• romeno
    romeno

petko33 , no taky zalezi na revizi . Nejkazovejsi byly 60 a 40 gb (prvni modely ps3) . Dalsi 80 gb atd. uz byly v pohode a pokud si nenarazil na vadnej kus nebo ses ke konzoli nechoval jak prase tak vydrzi roky :-)

• REK-CZ
    REK-CZ

>>Mitsu: oni jeste zijou? Tak je pozdravuj, az teda zprovoznis sluchatka :)

• petko33
    petko33

romeno-ps3 fat zivotnost bola odhadovana na 3 roky,komu vydrzala dlhsie mal stastie

• romeno
    romeno

Presne takhle odesla brachovi po 4 letech taky 40 gb fat verze . Akorat s tim rozdilem ze neblikala bila , ale cervena dioda , az ji pak nezapnul vubec .

• REK-CZ
    REK-CZ

To je jednoduchy kolego: vsichni spoluhraci si te z nejakeho duvodu v komunikacnim menu dali do kolonky MUTE :)

• skandy26
    skandy26skandy26

paris: tak to mě nikdy nenapadlo, zkusím to :) ... nic neprodávej, víš jaké to je krásné těžítko na stůl ? :D

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

petko: Dik, ale sam nic opravovat nebudu, radsi to strelim na dily nebo tak

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Skandy... disk se dal vytahnout pres fan test ne?

Ok panove, tak jdu holt setrit :) Jinak koukal jsem uz po konzolich, ale prijdou mi v cesku nejake drazsi, v anglii treba ps3 s 500gb diskem kolem 4500,- v prepoctu, tady nejakych 7000 :) Nevite nekdo o nejake akci nebo neco? Vim ze jednu dobu se prodaval SLIMak za 4900 v tescu.

• petko33
    petko33

ParisCZ_84-na nete su videa kde je ukazane ako YLOD opravit za 10 minut,ked chces skus ale len na vlastne riziko

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Urcite chod do novej, fatky sa velmi opravovat neoplatia. Aj keby si teraz opravis to vypinanie, je dost pravdepodobne, ze onedlho ti klakne na YLOD, odide ti laser alebo podobny problem. Holt stare suciastky su nespolahlive.

• kuncik1
    kuncik1hráč

rozhodne nova ver mi

• skandy26
    skandy26skandy26
    1

Tak to jsi šťastlivec... moje FATka blikla žlutě a už jsem ji nikdy nevzbudil.. všechny savy pryč.. dokonce je v ní uvězněno LBP :D

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Mmm :( Tak nejak to cekam pomalu, ... A vyplati se spis jit do nove nebo reball? Jak dlouho to po te oprave muze vydrzet?

• REK-CZ
    REK-CZ
    1

Nechci malovat certika na zed kamo, ale je cas ulozit vsechna dulezita data a savy na flash kartu. Podle mych zkusenosti se s tebou tvoje fatka louci. Zazil jsem neco podobnyho, to blikani se bude opakovat cim dal casteji az do horkeho konce. Samozrejme se muzu mylit, ale probihalo to presne tak, jak tady popisujes, jen trochu rychleji. Uprimnou soustrast.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Zdravim, prosim o radu. Mam PS3 fat 40gb uz asi pres pet let, donedavna jela konzole bez problemu. Minuly tyden jsem ji zapl, po zhruba par sekundach problikla bila (ne zluta), a pak blikala cervena. Konzoli jsem vypnul, nasledne zapnul, a problem se opakoval zhruba 6x, pak jsem ji zapnul a konzole normalne najela a jela, jak kdyby nic, nez jsem ji vypnul (asi po 8 hodinach hrani). Od te doby najede vetsinou napoprve, nekdy zase problikne bila, ale napodruhe nebo napotreti najede normalne a vali jak kdyby nic a neni ji skoro slyset. Myslel jsem, ze pokud se jedna o ylod, tak by konzole po teto chybe najet nemela, ale najizdi normalne, nekdy napodruhe nebo napotreti po tom co problikne bila. Setkal se s tim nekdo, kdo by mi rekl o co se jedna a cim je to zpusobeno?. Klasicky ylod to podle me neni, ikdyz kdovi, nikdy jsem ho nedostal

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.