Konzolista.cz

ps3 poskozene soubory (17)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
dyzzi6273

Zdravim potreboval bych poradit je to asi mesic kdyz jsem stahoval ze store demo payday2 download v poradku ale kdyz jsem chtel hru nainstalovat tak se to nacetlo asi do 3procent a hodilo to error 80010038 a od ty doby mi to hazi u vseho co stahnu ze store a pak taky u filmu u kteryho koliv filmu co si stahnu mi to hazi corrupted data uz jsem vyskousel vsechno mozny az po fomatovani HDD muze to bejt spatny harddisc kterej je potreba vymenit za novej? predem diky za radu.

Offon
Offon #Close it.
hogy.m

Chlapi, jak se prosím dostanu do Safe Mode? Mě to tam po těch 5-ti vteřinách nehodí ať dělám co dělám...

KOZY99

Akorat ho musis naformatovat na FAT32 pokud neni

Pedro_CZ

Predpokladam, ze jakykoliv externi USB-HDD bude fungovat.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

To jako ze si pichnul do pleje dalsi disk a pri hrani se ti ukladalo vsechno na nej?To sem ale vul.Nedavno sem prisel uplne o vsechny fotky,hudbu a filmy co sem si na ps3 za tech 5 let ulozil.No to bych si nafackoval.Fungoval by na tom i nejakej velkokapacitni disk?(tera a vic)

KOZY99

Driv sem mel taky vsechno (mp3, filmy, fotky) v PS3 pak jednoho dne vypadla elektrina a po rebuild database mi zustala asi tak pulka a to jeste vsechno jinak prejmenovany. Po tomhle sem sel do externaku HDD Adata 320GB a presouval vsechno na nej, jenze pred rokem mi spadnul z 50 cm (ano 50cm ne 5m :D ) na koberec a vsechno totalne ztraceny, nepomohly ani programky na vytahavani dat. Takze jediny co dneska muzu delat je vsechno minimalne dvakrat zalohovat[s15]

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

proto mam fotky na USB a filmy na discich, v ps3 mam jen instalacky a savy ktery mam tez zkopirovany jinde

Pedro_CZ

Tak to mas dobry, ze ti to nevadi. Ja prisel asi o 100 filmu na disku, fotky ci mp3 radeji nepocitaje. 2x.

Dekuju inzenyrum ze Sony za to, ze data na HDD z ps3 nelze prakticky nikde precist. Jako ze by HDD clovek vyndal a zkopcil si to treba do HDD v PC, ze ano.

czechmarine

tak opraveno nějak se mi to povedlo restore pomohlo sice data fuč ale HRAJU [s6][s6]

czechmarine

Dík za rady ale restart nepomohl,že přijdu o data zase tak nevadí ale netuším jak se dostat do servisního menu abych udělal (restore ps3 system) lepší přijít o data než o konzoli

Pedro_CZ
👍1

Hulvat&el-edro: to mluvite podle me o necem jinem. To neni podle meho nazoru pripad

czechmarine, podle toho, co popisuje.

el-pedro

Mně se tato hláška objevovala pokaždé, když mi konzole zamrzala (Midnight Club:LA byl na to přeborník). Ale pokoždé to celkem rychle naskákalo do 100%, pak restart konzole a hned jsem byl v menu.

Takže je možné, že konzole už pomalu dosluhuje, u každé konzole se to začíná projevovat jinak ale taky to může být HDD.

Hulvat
Hulvat #KB43VER

tahle hláška je tam vždycky když při hraní vypadne proud, ten restore není povinnej, stačí zmáčknout kolečko a jsem v menu

Pedro_CZ

Nechci te strasit, ale ja jsem to zazil jiz dvakrat a jedine co pomohlo, bylo zformatovani disku ("Restore PS3 system" ) pres servisni menu ( link ). A ano, samozrejme prijdes o veskera data na pevnem disku.

Jirka

Podrž tak 5 vteřin I/O a dostaneš se do skrytého menu kde můžeš konzoli restartovat.

czechmarine

Moje 5letá mašinka mi zapnutí zobrazí hlášku:THE FILE SYSTEM ON THE SYSTEM STORAGE IS CORRUPTED AND WILL BE RESTORED.Najede mi oprava na 100% ale opakuje se do menu se ani nedostanu co stím???[s13][s13]