Ja si koupim to, na co mam.Pokud na to nemam, tak setrim a rozhodne si nikde nepucuju.Dobra forma privydelani si je poker:) Ale nesmite to hrat jak mateji:)
Já si hry kupuju většinou za svoje prachy, který si vydělám čistou prací, takže ty svoje pyramidy si můžete strčit někam a klidně hledejte dál cesty, jak si různě přivydělat a dostat věci zadarmo pokud Vás to tak naplnuje.
[s6] [s6] jak do toho může někdo jít nechápu [s6] . Všude sem se dočet že jim přišlo akorát triko a nic víc xD . Ještě jedna věc taky tam vypisujete vaše osobní údaje, bůhví co se s nima děje [s6] [s6] . Určitě vám někdo dá něco zadarmo(jo srry za přihlašování) [s6] [s6] .
Jak drahe, ved to by sa poštovne neplatilo...či?Inak ked chcete odkaz na jedno slovenske forum o lockerzi tak napište spravu, neviem či to tu je povolene, asi nie, tak napište...spravu
Ach ten lockerz je už naozaj všade, škoda že už je to tak rozširene... už je stale večší a večší problem nalakať ludi a stale veči problem niečo objednať
poslal jsem to snad každému koho znám a napsal jsem tam něco v tom smyslu, že když se regne, napíše adresu a bla bla bla tak vyhraje telefon dle výběru (prostě jsem kecal, to by jsi něvěřil kolik lidí se regnulo) :D:D JOKE Založil jsem si 20emailů a poslal si to tam a pak ještě nějakým lidem a ejhle mám tolik bodů.
thx. za mínusy očividně mě tady někdo nemá rád :D muhehehe
Já Primale doufám že chytnu dirt 2 nebo uncharted 2. A myslíte že to opravdu je pravda? Mě to pořát připadá jak pohádka. Jinak nalevo od té elektroniky to jsou snowboardy? A to psp za 200 to je asi jen hra co?
40 čeho? OMG dostaneš jen 2 :D:D:D ! PS: v tom videu co jsem tu dával je i návod jak na tu hru najet a ono to vlastně není hra, jen popisuješ obrázek nebo-li respektive komentuješ.
PS3 Hry Zadarmo (101)
Druppi: a kde hraješ ten poker?
Ja si koupim to, na co mam.Pokud na to nemam, tak setrim a rozhodne si nikde nepucuju.Dobra forma privydelani si je poker:) Ale nesmite to hrat jak mateji:)
Já si hry kupuju většinou za svoje prachy, který si vydělám čistou prací, takže ty svoje pyramidy si můžete strčit někam a klidně hledejte dál cesty, jak si různě přivydělat a dostat věci zadarmo pokud Vás to tak naplnuje.
my ti na to kaslem tak se vykasli na to zbytecne premlouvani...
[s6] [s6] jak do toho může někdo jít nechápu [s6] . Všude sem se dočet že jim přišlo akorát triko a nic víc xD . Ještě jedna věc taky tam vypisujete vaše osobní údaje, bůhví co se s nima děje [s6] [s6] . Určitě vám někdo dá něco zadarmo(jo srry za přihlašování) [s6] [s6] .
tak jdi vydělávat... a nezapomeň si vzít tričko.
Dnes som našiel jednu stranku kde sa daju zarobit peniaze, niečo ako bux.to atd... taka pyramida...
tu je link link
Koukám,že je to tu zavalené spokojenými lidmi,kteří hrají hry zdarma.
Moc mne mrzí,že jsem se hned na začátku nepřidal. [s6]
sten32: prečo by sa nemalo platiť veď on ho chce kúpiť od neho.
Jak drahe, ved to by sa poštovne neplatilo...či?Inak ked chcete odkaz na jedno slovenske forum o lockerzi tak napište spravu, neviem či to tu je povolene, asi nie, tak napište...spravu
Vážne by si chcel to tričko? Ale je Slovák tak poštovné by bolo asi drahé.
kuki : tak sa ho spytaj ci mi to triko nechce predat
Môjmu kamarátovi došlo tričko je sivé s nápisom Lockerz a došlo mu z Jamajky. Vážne
DĚTI ...
... se učí co je to život. [s14]
moc se těším jak tohle bude pokračovat [s6]
Ach ten lockerz je už naozaj všade, škoda že už je to tak rozširene... už je stale večší a večší problem nalakať ludi a stale veči problem niečo objednať
funguje to ked si vytvorite 20 e-mailov , poslete si nanich tu pozvanku a zaregistrujete sa stale z jedneho pocitaca? nezrusia potom ucet ?
Rekl bych, ze je tak 5% sance neco ziskat ;-) Triko by melo automaticky prijit po vstoupeni do Z-listu.
tak máte už sakra někdo to triko, nebo něco??? Nebo vůbec něco??? [s11] [s6]
Má už někdo to triko ?
Tady k Lockerz mate forum ;-) link
Myslíte že má cenu si za 100 bodů koupit nějaké rady? Pořádně ale nechápu jaké.
se divím, že se ještě dneska najdou lidi, kteří skočí na každou pitomost.
Co se to tam děje,že se nejde koukat na výhry?
Má už někdo to tričko za 20 přihlášení?
Těžko říct, nikdo neví kdy je, prostě to daj náhodně, ale já si myslím, že ceny na webu vydrží těch 24h.
Výberovoej den je na konci měsíce?
[s6] [s6] [s6]
poslal jsem to snad každému koho znám a napsal jsem tam něco v tom smyslu, že když se regne, napíše adresu a bla bla bla tak vyhraje telefon dle výběru (prostě jsem kecal, to by jsi něvěřil kolik lidí se regnulo) :D:D JOKE Založil jsem si 20emailů a poslal si to tam a pak ještě nějakým lidem a ejhle mám tolik bodů.
thx. za mínusy očividně mě tady někdo nemá rád :D muhehehe
a tos nahrabal jak?
Můžeš tam napsat i naprostou sračku a body za to dostaneš! :D btw. za 2dny a mám něco přes 140bodů :D
ono to funguje
Jo a sbíráš body třeba za potvrzení přihlášení, když v dailes okomentuješ dobře obrázek atd.
Za co se dostavaji ty PTZ?? Staci se jen regnout a hotovo? [s4]
SmartinS: tož to bude běh na dlouhou trať...tak si zacinam myslet, ze to s tema hrama zadarmo nebude tak horky :)
kdo chce muzeme skusit poslete mi na PM vas email.. skusit to muzeme
máš šanci asi 1:30 :D
Teď je to náhodně, ale jestli se otevřou všechny najednou to nevim.
hele a ty veci se oteviraji nahodne pro "vyhru"? driv sem slysel ze to bylo 15 den v mesici, tak jak je to ve skutecnosti ted?
JÁ VIM NO
celej vtip je v tom, bejt ve správnou chvíli na tej stránce, což bude čím dál větší problém, když se to takhle rapidně rozšiřuje
To se taky může stát? Tak to se taky bojim.
Mam strach že se regnu nasbírám body necham si poslat několik her za rok to zkrachuje a prijde mi ucet a uz ani nebudu vedet za co....
Já Primale doufám že chytnu dirt 2 nebo uncharted 2. A myslíte že to opravdu je pravda? Mě to pořát připadá jak pohádka. Jinak nalevo od té elektroniky to jsou snowboardy? A to psp za 200 to je asi jen hra co?
Takjsem dneska začal uvidim jak to pude :)
Já mám 61 bodu no :) Doufám že chytnu Heavy Rain :D
Už 18 :)
CONGRATULATIONS! :)
Už tu ,, hru'' docela chápu, mám 6 bodů.
40 čeho? OMG dostaneš jen 2 :D:D:D ! PS: v tom videu co jsem tu dával je i návod jak na tu hru najet a ono to vlastně není hra, jen popisuješ obrázek nebo-li respektive komentuješ.
Na začátku se mi prý měla objevit nějaká hra kde jsem měl získat až 40, ale mě se mic neobjevilo nevíte co s tím?
the edge [s6]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.