Konzolista.cz

PS3 hack (218)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Till
Till #Ponies

Chárone Enigma hadr, tohle by spojenci nerozluštili nikdy :D

Styxx
Styxx #LikeABoss!

To je psaný na Enigmě?

milion3

ne snasim hack hlvne ve hre to neni ono dis sem si delal lev na mw2 tak sen tam chitil hekra dis sem nel 65 lev tak mi to hodilo na 70 lev kamose zas z 49 lev na 70 to podlene ta hra stoji na prt

Styxx
Styxx #LikeABoss!

lbwlbw: Nic se nezměnilo, máš pravdu. Dokud mi tu petržel budou na chlebíčky dávat, tak jí budu sundávat.

etj
etj #etj

Upřímně řečeno jsem to přestal číst po několika hrubkách... Nauč se psát a pak můžeš o něčem smyslupně diskutovat

nomad-cz

aha,díky

JardaBoss

nomad-cz : To máš na sdílení muziky z PC.

nomad-cz

čau lidi,chci se zeptat na xmb se mi objevila složka windows media player,která je pojmenována-uzivatel-pc:uzivatel:.Kde se tam vzala?

razi
razi #Ps4

souhlas, palec nahoru

Styxx
Styxx #LikeABoss!

V podstatě jsem z toho všeho pochopil jen slovo "petržel"[s6]

PICEKcz
PICEKcz #\m/

taky sem to nepochopil... :-)

kuki164
kuki164 #Play3Day

Pochopil z vás niekto ten príspevok ? Ja som ho nepochopil, možno len ja som ho nepochopil[s6][s6][s6]

Styxx
Styxx #LikeABoss!

lbwlbw: Ty jo, hustý... Jen to absolutně postrádá smysl[s1]

JardaBoss

:D smrdí to tu že Geohot má kontatky tam kde by je měl hacker mít :)

⛩ Nellerix_YT ⛩

Sony gigant jak hajzl ma takovejch vedatoru a Hi tech technologii si neudela poradek na vlastnim hristu :))) proti par borcum co to ztloukaj doma ve sklepe ... neco tu smrdii :)))

Topinas

Hry stahuju, nicméně mám alespoň tolik fištronu že nelezu na net. Nějaké hacky u MP her a otevírání trofejí jde mimo mě. Nemožnost hrát MP (i když to asi nějak jde) beru jako prostě mínus za to že si to stáhnu.

Killzone 3 mě vážně neštve [s6] . A nedivte se, takhle to bude u každé hry. Čim známější hra tim dříve se objeví na netu. Na xboxu to je bězná praxe. Je to jenom o 8 dní dřív. Vy se o to moc nezajímáte proto to nevíte. Ale takový Dead Space 2 na PS3 byl taky venku asi o týden dřív.

veks
veks #DJ

Jsem rozčílen... Původně jsem byl za hack docela rád, ale když vidím, co s tím někteří debilové všechno dělají, tak bych byl raději, kdyby PS3 nebyla prolomená. Prvně hack mulťáku COD, odemykání trofejí a teď Killzone 3 ke stáhnutí patnáct dní před vydáním! Když už chci hack kvůli stahování her, tak to dělám aspoň trošku nenápadně, tohle Sony nerozdýchá a budou se dít věci. Mimochodem poslední tři updaty FW byly jen kvůli hacku, dřív jsme aspoň pokaždé dostali nějakou novinku a teď už takovou dobu nic.

JardaBoss

link :D

Sisál

filom3n: Když si vezmu kolik lidí si očividně koupilo PSP/NDS/X360 na pálené hry, tak bych se nebál, že si jich pár i tu PS3 nekoupí ze stejných důvodů (+ BluRay přehrávač).

Ad. PC a SW - Ono to je spíš o neznalosti uživatelů, dnes už není problém sehnat free SW se stejnými i lepšími funkcemi oproti placenému, OEM Win k novému PC je za bratru 2000,- a slušné hry začínají někde na 250,-. Že někomu nevysvětlíš nepotřebnost Photoshopu na retušování červených očí z mobilních fotek, je věc druhá.

Bohužel filmy/hudba jsou problém, není prakticky žádná solidní alternativa. Takže jsem rád za možnost stažení pro osobní potřebu při nesdílení.

filom3n
filom3n #Grip

tak ja bkdybych mnel PC na hry a vedel ze se na PS3 da krast tak urcite by to nebylo neco kvuli cemu bych vysolil 7 a pul litru kdyz za to mas dobrou grafiku do stary ho PC a peknou porci ramky... asi tak jsem to myslel, ja si PS3 kupoval pred Nevim dvouma rokama s tim ze to budu mit na hry ktery budu kupovat, vedel jsem ze xbox je prolomenej ale mam rad sony, tak proto jsem sel do nasi konzole i kdyz na ni neni tolik her, a jsou drazsi... mimochodem od ty doby co jsem v sony jsem vyhazel veskery nelegalni software a nakoupil vse ofiko, neni probnlem koupit office na 3 pc v domacnosti, Windows se prodava uz s pocitacem, a soft na upravu fotek a filmu je uz ve windowsu zabudovanej, symantec antivir na 3 pc je taky za hubicku, a filmy a muziku od ty doby taky nestahuju, koukam se na to co se mi nahraje na satelit kdyz jsu v praci, par serialu, obcas kouknem na satelitu na HD programy, prez zimu na 3 mesice si tech par stovek obetuju, a kdyz se nam na kramu objevi zajimavej film, tak si ho u sebe za plnou cenu (500-600) koupim, taky je to jednou za pul roku, a na PC hry nehraju... je to trochu jiny zivotni styl nez jsem byl zvykly doposud, je to o tom ze za tezce vydreny prachy si vyberes co ma pro tebe hodnotu, a vis ze nic neni zadarmo... a i svoji praci si necham patricne zaplatit... to asi je tak muj duvod proc je hack k svini, proste je to o kradeni a muj nazor na beuzpecnost jsem popsal vys, lidi mi nosi pocitace do prace s tim ze to maji pomaly, a kdyz tam uvidim kradenej nod a nainstalovanej crack tak je hned jasno, s tim si totiz taky vsichni stahnou i vira...

Sisál

Gunan: Samozřejmě že to jde, já narážel na rozdílnou složitost hacku, kdy to na PS3 jde čistě jen přes SW.

O emulaci PS2 nemá Sony zájem, proč neprodat staré hry znova s minimem nákladů. Vždyť emulaci PS2 vlastně umí, jen není volně přístupná.

Gunan
Gunan #PS3+XBOX

no když je šikovný flasher tak samozřejmě o záruku nepřijdeš, ono stačí jen neporušit plombu případně sehnat jinou. Znal sem případ člověka který poslal na reklamaci flashnutý xbox a nepřišli na to.

A jinak k hacku PS 3 - nemám potřebu si ho pořizovat, hry se dají shánět za pár stovek i legálně (ikdyž ne uplně novinky), lákadlem budiž homebrew aplikace, ale třeba si v sony konečně uvědomí sliby jak bude PS3 mít množství uživatelských aplikací. Ostudou bude až hackeři přidají možnost emulace PS 2 her dřív než sony

Sisál

filom3n: A XBox si kupovali jako těžítko než přišli na možnost warez? Mimochodem hack XBoxu je myslím na bázi flashnutí fw DVD mechaniky, tzn. kuchnutí konzole a tím ztráta záruky.

filom3n
filom3n #Grip

taky dobra strategie :), jenom si myslim ze ten kdo krade na PC si nebude kvuli kradenikupovat konzoli ktera muze prestat byt funkcni, to spis zustanou na PC platforme nebo exBoxu, ale mozna cekaj kolik lidi se nachyta... :)

ja bych si tohle nikdy neudelal, protoze nevis co tam je v tom firmware za diry, az ti to vybili ucet, at uz primo prez PS3 nebo nejakym backdoorem prez domaci sit PC, a jejich fotrum az to promaze vykresy v CADu a nevim co vsechno tak budou mit po prdeli vsichni :)... a sony je ani nemusi bananovat, zabananujou je rodice :)

Maverick_cz
Maverick_cz #G.B. club

hmm já kdybych držel v ruce tu hlavní páku až úplně nahoře v budově sony, tak nechám piráty nějakou chvíli bejt.. obrovsky se mi zvedne prodej konzole a poté zatnu tipec! :o) Neříkám, že je to ten případ, podle mě spíš sony neví, jak z toho ven, ale dovedl bych si právě představit, že si sony nechá do sebe kopat a pak to stáhne všechno najednou ;o)

Topinas

Ale neudělaj to [s6] kdyby chtěli banovat tak už to dávno udělají. Spíš vydají nový patch na který přejde 50% lidí který teď CFW mají i když potom ztratí protože prostě chtějí být online.

filom3n
filom3n #Grip

tovize muzou, proc by nemohli?

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE

čaute chci se zeptat když budu hrát jen stáhle singl hry a budu synch. trofeje mohou mě zabanovat jako jestli na mě přijdou že to mám stáhly Dík moc

11chorche

George H.: ze jsi se na to nevykaslal... Sam vis jaky mam na to nazor, ten jsem ti napsal do PM. Ty jsi mi odpovedel, ze je nechas vychladnout, a bylo by to nejlepsi co jsi mohl udelat... Svuj nazor jim nevnutis, ani je nezmenis. Spolecnost potrebuje dobre lidi, je jich cim dal tim mene;) Budme ti zli, jedme si to svoje...

Kdyz mi zcerna prst, na leky je pozde. Sekacek a nebo pila, je "nejlepsi" mít po ruce;)

Kachlo
Kachlo #BOSS

BANán, Bude i na IP

Jinak nechápu, kdo tě okrádá. Někdo z EA, Sony, Capcomu a dalších chodí k tobě domů a bere ti peníze?

Vydavatelé jen nabízí produkt a ty máš možnost ho koupit. Nikdo tě nenutí, takže nechápu to tvoje okrádání.

Až ti někdo vykrade barák, tak jen pokrčíš rameny a ani nezavoláš polici? On totiž ten zloděj taky neměl na to, aby si koupil televizi, tak si ji radši šel k tobě ukrást. Možná pak pochopíš, jaké to je, když tě někdo okrade. To přesně děláš teď ty.