Playstation 3

PS3 hack (218)

• Till
    TillPonies

Chárone Enigma hadr, tohle by spojenci nerozluštili nikdy :D

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

To je psaný na Enigmě?

• milion3
    milion3

ne snasim hack hlvne ve hre to neni ono dis sem si delal lev na mw2 tak sen tam chitil hekra dis sem nel 65 lev tak mi to hodilo na 70 lev kamose zas z 49 lev na 70 to podlene ta hra stoji na prt

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

lbwlbw: Nic se nezměnilo, máš pravdu. Dokud mi tu petržel budou na chlebíčky dávat, tak jí budu sundávat.

• etj
    etjetj

Upřímně řečeno jsem to přestal číst po několika hrubkách... Nauč se psát a pak můžeš o něčem smyslupně diskutovat

• nomad-cz
    nomad-cz

aha,díky

• JardaBoss
    JardaBoss

nomad-cz : To máš na sdílení muziky z PC.

• nomad-cz
    nomad-cz

čau lidi,chci se zeptat na xmb se mi objevila složka windows media player,která je pojmenována-uzivatel-pc:uzivatel:.Kde se tam vzala?

• razi
    raziPs4

souhlas, palec nahoru

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

V podstatě jsem z toho všeho pochopil jen slovo "petržel"[s6]

• PICEKcz
    PICEKcz

taky sem to nepochopil... :-)

• kuki164
    kuki164Play3Day

Pochopil z vás niekto ten príspevok ? Ja som ho nepochopil, možno len ja som ho nepochopil[s6][s6][s6]

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

lbwlbw: Ty jo, hustý... Jen to absolutně postrádá smysl[s1]

• JardaBoss
    JardaBoss

:D smrdí to tu že Geohot má kontatky tam kde by je měl hacker mít :)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Sony gigant jak hajzl ma takovejch vedatoru a Hi tech technologii si neudela poradek na vlastnim hristu :))) proti par borcum co to ztloukaj doma ve sklepe ... neco tu smrdii :)))

• Topinas
    Topinas

Hry stahuju, nicméně mám alespoň tolik fištronu že nelezu na net. Nějaké hacky u MP her a otevírání trofejí jde mimo mě. Nemožnost hrát MP (i když to asi nějak jde) beru jako prostě mínus za to že si to stáhnu.

Killzone 3 mě vážně neštve [s6] . A nedivte se, takhle to bude u každé hry. Čim známější hra tim dříve se objeví na netu. Na xboxu to je bězná praxe. Je to jenom o 8 dní dřív. Vy se o to moc nezajímáte proto to nevíte. Ale takový Dead Space 2 na PS3 byl taky venku asi o týden dřív.

• veks
    veksDJ

Jsem rozčílen... Původně jsem byl za hack docela rád, ale když vidím, co s tím někteří debilové všechno dělají, tak bych byl raději, kdyby PS3 nebyla prolomená. Prvně hack mulťáku COD, odemykání trofejí a teď Killzone 3 ke stáhnutí patnáct dní před vydáním! Když už chci hack kvůli stahování her, tak to dělám aspoň trošku nenápadně, tohle Sony nerozdýchá a budou se dít věci. Mimochodem poslední tři updaty FW byly jen kvůli hacku, dřív jsme aspoň pokaždé dostali nějakou novinku a teď už takovou dobu nic.

• JardaBoss
    JardaBoss

link :D

• Sisál
    Sisál

filom3n: Když si vezmu kolik lidí si očividně koupilo PSP/NDS/X360 na pálené hry, tak bych se nebál, že si jich pár i tu PS3 nekoupí ze stejných důvodů (+ BluRay přehrávač).

Ad. PC a SW - Ono to je spíš o neznalosti uživatelů, dnes už není problém sehnat free SW se stejnými i lepšími funkcemi oproti placenému, OEM Win k novému PC je za bratru 2000,- a slušné hry začínají někde na 250,-. Že někomu nevysvětlíš nepotřebnost Photoshopu na retušování červených očí z mobilních fotek, je věc druhá.

Bohužel filmy/hudba jsou problém, není prakticky žádná solidní alternativa. Takže jsem rád za možnost stažení pro osobní potřebu při nesdílení.

• filom3n
    filom3nGrip

tak ja bkdybych mnel PC na hry a vedel ze se na PS3 da krast tak urcite by to nebylo neco kvuli cemu bych vysolil 7 a pul litru kdyz za to mas dobrou grafiku do stary ho PC a peknou porci ramky... asi tak jsem to myslel, ja si PS3 kupoval pred Nevim dvouma rokama s tim ze to budu mit na hry ktery budu kupovat, vedel jsem ze xbox je prolomenej ale mam rad sony, tak proto jsem sel do nasi konzole i kdyz na ni neni tolik her, a jsou drazsi... mimochodem od ty doby co jsem v sony jsem vyhazel veskery nelegalni software a nakoupil vse ofiko, neni probnlem koupit office na 3 pc v domacnosti, Windows se prodava uz s pocitacem, a soft na upravu fotek a filmu je uz ve windowsu zabudovanej, symantec antivir na 3 pc je taky za hubicku, a filmy a muziku od ty doby taky nestahuju, koukam se na to co se mi nahraje na satelit kdyz jsu v praci, par serialu, obcas kouknem na satelitu na HD programy, prez zimu na 3 mesice si tech par stovek obetuju, a kdyz se nam na kramu objevi zajimavej film, tak si ho u sebe za plnou cenu (500-600) koupim, taky je to jednou za pul roku, a na PC hry nehraju... je to trochu jiny zivotni styl nez jsem byl zvykly doposud, je to o tom ze za tezce vydreny prachy si vyberes co ma pro tebe hodnotu, a vis ze nic neni zadarmo... a i svoji praci si necham patricne zaplatit... to asi je tak muj duvod proc je hack k svini, proste je to o kradeni a muj nazor na beuzpecnost jsem popsal vys, lidi mi nosi pocitace do prace s tim ze to maji pomaly, a kdyz tam uvidim kradenej nod a nainstalovanej crack tak je hned jasno, s tim si totiz taky vsichni stahnou i vira...

• Sisál
    Sisál

Gunan: Samozřejmě že to jde, já narážel na rozdílnou složitost hacku, kdy to na PS3 jde čistě jen přes SW.

O emulaci PS2 nemá Sony zájem, proč neprodat staré hry znova s minimem nákladů. Vždyť emulaci PS2 vlastně umí, jen není volně přístupná.

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

no když je šikovný flasher tak samozřejmě o záruku nepřijdeš, ono stačí jen neporušit plombu případně sehnat jinou. Znal sem případ člověka který poslal na reklamaci flashnutý xbox a nepřišli na to.

A jinak k hacku PS 3 - nemám potřebu si ho pořizovat, hry se dají shánět za pár stovek i legálně (ikdyž ne uplně novinky), lákadlem budiž homebrew aplikace, ale třeba si v sony konečně uvědomí sliby jak bude PS3 mít množství uživatelských aplikací. Ostudou bude až hackeři přidají možnost emulace PS 2 her dřív než sony

• Sisál
    Sisál

filom3n: A XBox si kupovali jako těžítko než přišli na možnost warez? Mimochodem hack XBoxu je myslím na bázi flashnutí fw DVD mechaniky, tzn. kuchnutí konzole a tím ztráta záruky.

• filom3n
    filom3nGrip

taky dobra strategie :), jenom si myslim ze ten kdo krade na PC si nebude kvuli kradenikupovat konzoli ktera muze prestat byt funkcni, to spis zustanou na PC platforme nebo exBoxu, ale mozna cekaj kolik lidi se nachyta... :)

ja bych si tohle nikdy neudelal, protoze nevis co tam je v tom firmware za diry, az ti to vybili ucet, at uz primo prez PS3 nebo nejakym backdoorem prez domaci sit PC, a jejich fotrum az to promaze vykresy v CADu a nevim co vsechno tak budou mit po prdeli vsichni :)... a sony je ani nemusi bananovat, zabananujou je rodice :)

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

hmm já kdybych držel v ruce tu hlavní páku až úplně nahoře v budově sony, tak nechám piráty nějakou chvíli bejt.. obrovsky se mi zvedne prodej konzole a poté zatnu tipec! :o) Neříkám, že je to ten případ, podle mě spíš sony neví, jak z toho ven, ale dovedl bych si právě představit, že si sony nechá do sebe kopat a pak to stáhne všechno najednou ;o)

• Topinas
    Topinas

Ale neudělaj to [s6] kdyby chtěli banovat tak už to dávno udělají. Spíš vydají nový patch na který přejde 50% lidí který teď CFW mají i když potom ztratí protože prostě chtějí být online.

• filom3n
    filom3nGrip

tovize muzou, proc by nemohli?

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

čaute chci se zeptat když budu hrát jen stáhle singl hry a budu synch. trofeje mohou mě zabanovat jako jestli na mě přijdou že to mám stáhly Dík moc

• 11chorche
    11chorche

George H.: ze jsi se na to nevykaslal... Sam vis jaky mam na to nazor, ten jsem ti napsal do PM. Ty jsi mi odpovedel, ze je nechas vychladnout, a bylo by to nejlepsi co jsi mohl udelat... Svuj nazor jim nevnutis, ani je nezmenis. Spolecnost potrebuje dobre lidi, je jich cim dal tim mene;) Budme ti zli, jedme si to svoje...

Kdyz mi zcerna prst, na leky je pozde. Sekacek a nebo pila, je "nejlepsi" mít po ruce;)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

BANán, Bude i na IP

Jinak nechápu, kdo tě okrádá. Někdo z EA, Sony, Capcomu a dalších chodí k tobě domů a bere ti peníze?

Vydavatelé jen nabízí produkt a ty máš možnost ho koupit. Nikdo tě nenutí, takže nechápu to tvoje okrádání.

Až ti někdo vykrade barák, tak jen pokrčíš rameny a ani nezavoláš polici? On totiž ten zloděj taky neměl na to, aby si koupil televizi, tak si ji radši šel k tobě ukrást. Možná pak pochopíš, jaké to je, když tě někdo okrade. To přesně děláš teď ty.

• Sisál
    Sisál

Ono není moc rozdíl jestli jeden prodejce bazarový prodej centralizuje v kontextu s tím když se podíváš třeba na eBay.

• Blacksmith
    BlacksmithPS4

Věz že mizivé % to určitě není. Právě že velké americké řetězce si z toho udělali velkej kšeft, kterým protečou stovky milionů dolarů ročně. Proto to tak vydavatelům vadí. Ty naše bazárky určitě ne.[s6]

• MDK
    MDK

Prodej bazarovych her je jen mizive % z celkoveho prodeje (napr aukro a inzeraty), problem ale je kdyz treba retezec GAME, uz predem pocita s tim ze jim tu hru po treba tydnu prodate z5 za 50% (nevim presne) a oni ji dale prodavaji jako bazarovou za treba 70% puvodni ceny. To docela chapu ze vydavatelum vadi. (profituje z toho totiz jen onen prodejni retezec a mozna i vice nez u prodeje uplne nove hry, navic uz podruhe, ale vydavatel je jiz mimo). Zakaznik pak prijde do obchodu vydi krabicku za 1500 a tu samou krabicku akorat bez celofanu za 1100, tak kteroupak asi vezme.

• Devilbringer
    Devilbringer

Jo, v tomhle případě je to vážně docela nejasný..můžou to být taky dvě mouchy jednou ranou. Každopádně, pokud by se potvrdilo pět klíčů, kromě důvěryhodnosti by to bazar až tak nepoškodilo a pirátství to alespoň drželo na uzdě.

• Sisál
    Sisál

Například zmiňované link , otázka je zda jde o přímou reakci na JB nebo déle plánovaný krok v reakci na bazarové prodeje, ono už nebude tak snadné nakupovat použité hry s nejistotou volných klíčů. Jaký to bude mít vliv na pirátské verze je celkem diskutabilní viz. PC a jeho podobné ochrany.

• Devilbringer
    Devilbringer

No neumím si představit čemu by tohle měla být zástěrka, zdá se, že Sony teď na tenhle problém vynakláda docela dost peněz takže nic moc finačně výhodného ze strany Sony nepozuruju.

• Sisál
    Sisál

Jde o to jestli budou důsledky adekvátní k danému problému a ne jen zástěrka k nějakému nepříjemnému kroku (finančně výhodnému), který nebyl jak odůvodnit.

• Devilbringer
    Devilbringer

Teď nevím jestli tě dobře chápu, každopádně mě jako hráče teď zajíma převážně ten důsledek, to proč někdo musí pálit mě nezajímá už jenom proto, že to na výsledku nic nemění. Asi jsem pragmatik.

• Sisál
    Sisál

Otázka je jestli je ISO loader vážně takový problém. Místo hledání příčiny se řeší pouze důsledek. Jednoduše když mi zčerná palec tak budu hledat lék a ne sekáček :)

Už mi osobně moc nevoní typické PSP, Crysis atp. zničili piráti.

• dzurda007
    dzurda007

hb je jenom zástěrka, vždy to skončí stejně u iso loaderu.

• Devilbringer
    Devilbringer

Naprosto souhlasím, HB může být super věc když se to vyvaruje bláznů co s tím hackují trofeje a multiplayer ve hrách. Navíc takové češtiny můžou akorát přitáhnout nové hráče. Jinak já bazar vidím jako nutné zlo, nebýt jeho, pálil by teď snad každý a bylo by to o dost horší. Doufám, že se poměr kupující/prodávajíc v bazaru blíží spíš tomu 1:1 a je tak mnohem šetrnější k vývojářům.

• Sisál
    Sisál

Samozřejmě že se můžeme bavit o dopadu na hry, ale právě proto si musíme vyjasnit tyto mýty o bazaru a podobných věcech, jinak bude tato diskuze jak bludný kruh.

Sám o sobě není JB špatný, problémem je pouze jeho vedlejší dopad v podobě ISO loader atp.

• Devilbringer
    Devilbringer

Nejde o to kdo je vinný, jde snad o to co je teď nejlepší udělat nebo ne? Příjde mi, že se tu nebavíme o dopadu na hry ale o svědomích jednotlivých protagonistů.

• Sisál
    Sisál

Dobrá, takže teď jsme se dostali k tomu, že investice do hry a kina je neúměrně rozdílná. Fakt, že za cca 90 minut filmu zaplatím 160,-, což je vzhledem k podstatně delší době herního času vcelku srovnatelné, nebo ne?

Jaký je tedy morální rozdíl (neuvažujme nad právním) mezi tím když pět her stáhnu, vyzkouším a jednu koupím s tím když jich pět místo stažení koupím v bazaru. Tady v diskuzi jednoduše létá kámen ze strany na stranu a všichni jsou "bez viny" :)

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

nu a už je tu první problém.. otázkou je, nakolik je to pravda

link

pokud to pravda je, tak je tím fakticky omezen bazarovej prodej kvůli limitu aktivací toho kodu... Nicméně něco podobnýho už dneska má nový Need for Speed ne? Když chci hrát online, tak prý musím zadat kod, kterej netuším ale kolikrát platí... pokud pouze jednou, nebo neomezeně, ale pouze na jednu konzoli, tak už je to pro mě velká ztráta v případě bazaru. Nu uvidíme, japa se to vyvrbí.. každopádně trh se tomu přizpůsobí po svém

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

kino mě nestojí 1500.. Nehledě na to, že pokud se mi jednou podělá PS3 a já nebudu chtít kupovat novou, tak si všechny placky můžu dát akorát tak do toho prostírání na stůl? Nesmysl.. Pokud se nehne s cenou radikálně dolů, tak ani bazar nezmizí. Ta hra je z nějakýho důvodu prodejná za tuhle přemrštěnou cenu i u nás a to proto, protože má v sobě nějakou zůstatkovou hodnotu... Jestli to chceš řešit dál, tak klidně písni PM.. já myslím, že jsme to tady zadělali až až... ať se maj kluci kde bavit o Hacku! ;o) ..

• MDK
    MDK

Neplet si hrusky s jabkama, listek do kina urcite nestoji 1500, vid ze ne. Kdyz bude film v kine kravina, tak te to tak srat nemusi.

• Sisál
    Sisál

Maverick_cz: Například demoverze? Ono to není o tom, platím jen za to co mi za to stojí ale že zaplatím za to co jsem užil. Do kina se také chodí naslepo (recenze, trailer / demoverze), nezávisle na výsledné kvalitě (která je navíc zcela subjektivní pojem).

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

sisál.. pokud se tak stane, tak si dovolím předpovědět, že si hru za 1500 na slepo (pouze podle recenze.. max podle dema) koupí jen zlomek lidí. Respektive místo toho, abych koupil 5 novejch her ročně, tak koupím jednu a kdo ví, jestli to vůbec :o) Dovedu si představit zklamání ze hry, která není taková, jakou jsem si podle informací představoval a dal jsem za ní 1500.. pivní tácek dobrej, ale podruhý si to už lépe rozmyslím ;o)

• Sisál
    Sisál

Maverick_cz: To je ale ten problém bazaru, tím že tak nakoupíš si jen omyješ ruce nad legálností hry, ale ve výsledku jsi hernímu studiu nijak nepomohl. Mnohem radši počkají až si ji uživatel za rok od vydání za třetinovou cenu koupí než ihned bez zisku.

Problém je, že jednoduše bude snaha tento prodej zastavit, viz. veškerý ostatní SW kde si kupujeme licenci která je nepřenosná.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.