Moje PSN je: Pajda1985 pridejte si me vsichni ... GTA V miluju ... hru sem udelal na platinu a online hraju casto ... navic kdo bude chtit muze se pridat do me crew skupiny ... a jeste jedna vec nevim to uplne jiste ale mozna mam na PSN plnej friends list takze kdyby to hodilo nejakou hlasku staci mi normalne napsat a sem ochotnej smazat nekoho kdo uz dlouho neni online a pridat si vas ... [s14][s14][s14]
Ps3 Gta 5 Pište PSN :) (11)
Čau lidi, najde se někdo z vás kdo hraje GTA 5 na ps3 ? potřeboval bych někoho na vzájemnou pomoc s trofeji
Pajda1985
PSN Orel-CZ
PSN: matesino , rank 87 :)
taky hraji GTA V online, kdo chce přidejte si mě. Můžeme zapařit. S příchodem next-gen verze přecházím na ps4 :)
Moje PSN je: Pajda1985 pridejte si me vsichni ... GTA V miluju ... hru sem udelal na platinu a online hraju casto ... navic kdo bude chtit muze se pridat do me crew skupiny ... a jeste jedna vec nevim to uplne jiste ale mozna mam na PSN plnej friends list takze kdyby to hodilo nejakou hlasku staci mi normalne napsat a sem ochotnej smazat nekoho kdo uz dlouho neni online a pridat si vas ... [s14][s14][s14]
Moje PSN: fenix525, rád zahraju :)
PSN: arborad, pridajte si ma, mozete aj do mojej crew: Andyho Crew ;-) a mozeme zadrtit.
PSN: Raksi hlédám i nějakou aktivní českou crew
Cus CZSHORTY, klidne si me pridejte. Rad si zahraju. Sluchatka mam.
Hraje někdo gta 5 ? online na ps3 ? Muj nick PSN Michal993M přidej :) skype Jacky00076 [s3]
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.