Konzolista.cz

PS3 a hraní PS1 her (10)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
biohazard
biohazard #robik

cus parani mam dotaz daji se z gt prologue prenest auta do gt5 dik za odpoved

strycekadolf

Kromě PS4 a PS3 Fat mám doma všechny PlayStation konzole. Hry z PS1 na PS3 jsem zkoušel jen jestli to funguje. Bohužel, ať to dám do jakékoliv PS3, tak mně obraz šumí, to už musí být snad jen monitorem :D Na monitoru nemám HDMI a tak to pouštím přes kabel HDMI>DVI, to bude asi ten problém.

A jinak, když se tam vypne 1080p, tak obraz už není tak kvalitní, opravdu jsem si nemyslel, že mezi 1080i a 1080p bude takový viditelný rozdíl.

Hodně lidí si chválí PS3 Fat, snad tam má i 4x USB? No prostě nevím proč se "v rámci zlepšení" konzole inovují k horšímu. Snad aby SONY prodala více USB hubů...

jiridvorak515: Docela by mě zajímalo, co máš za PSP. Nešli hrát na TV jen řada 1000 a 2000?

Offon
Offon #Close it.

Já teda nedávno zapl FFVII a jede vše v pohodě.

jiridvorak515
👍1

Cau,tak to muzu potvrdit,ze PS1 hry na disku pres kabel HDMI nejdou.U Psone her z PSN napr. ODDWORLD to jde,ale mam plasmu Panasonic 127cm Full HD s 3D projekci.Jinak te jeste upozornim,ze pres PSP to funguje pres Scart.Co se tyce PS1 her na disku tak je pousim,pres PS Two je to mnohem pro me jednodusi a navic se nemusim bat o ulozene pozice,ktere se mi po 12 mesicich nehrani samy vymazou.To same plati u PS2 her na disku na PS3 (60gb).Nevim proc to takhle SONY udelala,ale troufnu si rict aby podporila Psone hry na PS3.Jestly mas z PSN hry Psone zkus to a v menu PS3 si nastav mlhu,uplne stejne je to i na PS2.

Snad ti to pomuze a ja zkusim v prubehu tydne jeste par her vyzkouset.Mam bohatou zbirku PS1 i PS2 her.

Aha ted vidim,ze jsi to vyresil a taky dik.Ja to menit nebudu PS1 hry si poustim na PS2,PSP a PS Vita.

Jinak Ja mam 60 gb vylepsenou na 500 gb a za 6.let slape jak hodinky.Prvni 60 me odesla za 12 mesicu a vymenily mi ji.OD te doby zadna oprava,navic kazdy mesic udrzba jen vysaju ty spory.

strycekadolf

Díky všem za rady. Nakonec stačilo v nastavení zobrazení odškrtnout možnost 1080p a už to funguje :)

beeturbo
beeturbo #RETRO

No vidíš jak jsem blbej, ani si to neumím pořádně přečíst. Nevím proč jsem si vzal ráno do hlavy PS2 [s6]

VulcanR
VulcanR #Trogári

Diskove aj digitalne ps1 hry podporuju vsetky typy a modely ps3, prvy 60GB model este dokazal prehrat ps2 hry.

Nechapem preco ti to robi tento problem, cez HDMI hram ps1 hry bez problemov. Ake mas zaskrtnute rozlisenia v display settings menu ps3? Skus dat automatic a ked nepojde skus nechat iba 720p.

beeturbo
beeturbo #RETRO

Jestli to chceš hrát z disku, tak to ti nepůjde. Šlo to akorát na prvních PS3, myslím že jen 40 nebo 60gb, ale to už si nejsem jistej. Ale jinak u digitálních verzí na slimce problém osobně nemám.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Tak to bude asi nějaká chyba ve firmwaru bych řekl.Nezbejvá ti než počkat jestli to opraví.

strycekadolf

Ahoj. Dřív jsem hrál na PS3 normálně hry z PS1. Teď jsem si chtěl opět něco zahrát, ale PS3 hodila chybu, že to nepodporuje můj grafický mód ( mám zapojeno přes HDMI ), tak jsem to dal na SCART a hra šla. Před rokem jsem ale hrál stejnou hru přes HDMI. Nemůže mi někdo poradit, jestli nedělám něco blbě? Nebo to máte taky? Mám PS3 Slim 320 Gb a chtěl jsem hrát PS1 Diablo 1.