Playstation 3

PS3 a BF3 (11)

• theduck
    theduck

No v 720p to nejede porad, protoze je tam input lag s dalsim patchem se ma opravit. Jen tak jsem si zkusil vzit Brachovo Psko, a ten muj docela dost fouka :(, a bracha ma ten stejnej model jako ja. Ale hra bezele stejne, takze tim bych to uzavarel toto tema :) . Vlastne se nic nestalo, jenom tusim, ze muj Playstation odejde do kremikoveho nebe ) . Diky vsem za rady )

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

petrva ja ji mam taky na hdd celou z psn a jedu v pohode =)...the duck takze po vycisteni je po problemu?hrajes normalne 720p v klidu?

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

Nevím jestli to tak je ale jestli se STREAMUJE ta hra z harddisku tak to může být pomalím diskem že nestíhá

• theduck
    theduck

Jinaci behaji vpohode, a jeto 80Gb Fat, ta posledni revize.. :).. Dam tomu cas, navic jak jsem to "vycistil" tak to fouka o trochu lepe, a kdyz hraju tak vzduch je studenejsi nez byl, takze to urcite pomohlo. Uncharted nemam, ale jinak mam GoW3 a KZ3.. Zkousel jsem KZ a to beha vpohode )

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

co tak trochu infa co to je za model?a co jinaci hry?mas uncharted nejakej?tu hru pouzivam jako zatezovej test protoze nejvic zdime ps3, to muzou byt prehrate ramky klidne a pokud by si s tim jel dal nemas od ylodu daleko.

• theduck
    theduck

Tak jsem rozebral Psko, ze ho vycism od prachu, a on zadny prach krome kose na disk nebyl O.o.. No tak uz jenom cekat a cekat :)

• theduck
    theduck

Tak to by chtelo videt :) kdyz tak mi posly foto v PM nebo hod odkaz sem jak to vypada :).

Jinak co mi to dela. To BFko bezelo v pohode, najednou zamirim strilim a jak to sleha prach tak se straaaaasne tahne to samy v mapach kde je jako mlha, jeto pocita jako bych mel input lag ale stim, ze jde videt trhani obrazu.. predtim to nedelalo.. Ja pockam na patch a uvidim co to stim provede, hlavne by to chtelo zkusit i jiny hry nez jenom BF :) . Ale nejsem jedinej komu tohle Bfko udelalo, jinak rikam mam psko na dobre vetranem miste neni v zadny polici, ale na stolku a kolem sebe ma habadej studenyho vzduchu protoze, mam porad otevrenou ventilacku, jinak tedkon se jdu pustit dovnitr pska a kouknout kolik tam je prachu. Mam takovej pocit, ze bude brzo YLOD :( .

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

mam tam dodelanej rucni regulator a pridavne chlazeni ale ne takove to z aukra to je k nicemu.Ale stejneho vysledku se da docilit i bez pridavneho chlazeni da se vystacit i se zvysenyma otackama ventilatoru ps3 akorat s toho pak muzes mit i takovej mensi vysavac a co ti to konkretne dela?mas malo fps?

• theduck
    theduck

Marcel CZE: a to ladis jak? Jsi si mam pridal nejaky regulator dovnitr s cidly na teplotu? Nebo jsi prekopal komplet chlazeni?

هانى احمد السريع

Kdybych mel penize, tak si koupim novej stroj, ale jaksi ja mam penize jednou za rok a to o letni brigade :) ...

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

ja si steluji chlazeni ps3 sam a pri hrani B3 mam teplotu stejnou jako u ostatnich her tj 32 stupnu na stredni otacky ventilatoru.

• theduck
    theduck

Ahoj, jenom bych se chtel tak poptat jaky mate problemy s BF3 na vasich systemech. :(.

Ja osobne nyni hraji v 578p, protoze v 720p jeto temer nehralatelny a input lag je hroznej.

Muj playstation je na dobre vetranem miste, a v lete nebo ve vedrech hraju jenom o nocich. Jde mi o to, ze hra bezela vpohode zadny input lag jsem nemel v 578p, a najednou si hraju, v cerne krabcce neco krupne, ventilatory jsou tak hlucne jako nikdy predtim!! A od tehle doby jsem zaznamenal znacny FPS drop :(, mapa Seine Crossing je pro me u D nehratelna, jelikoz mam tzv. " input lag" a to hlavne v pripadech kdy strilim davku, a nebo kdyz neco bouchne. Jde mi o to, ze mi to proste nedelalo takovou paseku a najednou jeto temer nehratelny. S napetim cekam na Patch, jinak spouste lidem BF3 nahodilo YLOD ... :(

A jak jste natom vy? Mate nejake problemy s hranim nebo nezaznamenaly jste problem se svym Playstationem?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.