Playstation 3

PS3 : 8001050F, PSN spadlo ! (63)

• Radko11
    Radko11

Pred dvema dny mi pri prihlasovani psn vyhodilo tuto hlasku. Cas i datum mam dobry i net v ps3 jede. Jenom se nemuzu prihlasit. Nevite co stim. Diky

• kuki164
    kuki164Play3Day

AlbertA-CZ: Ja som sa to až neskôr dozvedel sral som sa z nastavením PS3 asi polhodinu a potom že idem na net a založím diskusiu na Konzolistovi a čo nevidím? Už sa to v plnom prúde riešilo.

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

mirda : no jo, ale kdyz se to clovek dozvedel az z internetu ( jak jinak ) a treba konkretne ja se na net dostanu jen diky ps3...

• Mird@
    Mird@

že ste vy lofásci nepočkali do druhýho dne :D já vynechal...a nic se mi nepokurvilo....

• kuki164
    kuki164Play3Day

Dredman: Niekde som čítal že niektoré hry treba znova buď nainštalovať alebo stiahnuť.

• kuki164
    kuki164Play3Day

Už to opravili.

• LordikDevil
    LordikDevil

Tak ten Bluetooth je tam vlastne jen na hardware zarizeni jako joystick, klavesnice, potkan a headset

• Druppi
    Druppi

Filomen: Jasne, Aino jde spojit s PS3 pres wifi.Pres BT ovsem nejde zadnej telefon.

• m@rco
    m@rco

vam jeste fungujou ps3 fat? me nastesti umrela pred trema mesicema. vymenil jsem za slim a pohoda.

• thenardier
    thenardierCR

ja prehodil rucne datum a cas dopoledne a je mi to stejne k h*vnu,teda 101 % vim ze nejde AvPecko,nic jinyho nezkousil.a hlavne se mi nehnul ani o minutu cas,porad tam mam 10:36

• I1H_SK
    I1H_SK

Aino

• filom3n
    filom3nGrip

jeden jo , buddto Aino nebo Satio, nevim ted presne, ten lze sparovat sterjne jako PSP :)

• Druppi
    Druppi

Telefony sparovat s PS3 nejdou.Ani Sony-Ericcson

• kuki164
    kuki164Play3Day

link

Ani debugové konzoly nefungujú a ani Heavy Rain, HR mi ešte neprišiel domov dúfam že to opravia.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

neví někdo jestli byšla spárovat Nokie N95 jo a jak se to vlastně dělá dikec

• LordikDevil
    LordikDevil

jo to vim. Skoda, bo nemam USB kabel k Nokii 5310, tak me to stve

• Blackstar_259
    Blackstar_259

Nepodařilo, ale vím, že nové telefony od Sony Ericssonu maji funkci Remote play pro PS3 viz. link

• kuki164
    kuki164Play3Day

Mne to išlo kedysi dalo sa to použiť ako headset ale nejykým updatom to už nešlo.

• LordikDevil
    LordikDevil

Kdyz uz sme tu. Kluci, uz se vam podarilo sparovat PS3 s mobilem pres Bluetooth ?

• kuki164
    kuki164Play3Day

link oficiálna sony stránka sem sa prihláste a pozrite si trofeje ja ich tam mám ale nezobrazuje mi názov hier.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

dik dawwere, presne to sem myslel

tak vypada to, ze na te strance je vse v poradku co se tyce trofeji, ikdyz to v me ps3 tak vypada ze sem o nejake prisel (konkretne o trofeje v uncharted 2 kdyz sem to zrovna hral, chybela mi jen jedna do platiny). verim ze to bude v poradku.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Paris:

www.ps3trophycard.com

dome: To je v pjerdoli....

• dominik12
    dominik12 VeRv

tak uz mi to smazlo trofeje z red alert 3 co sem hral rano [s2]

Dawwer jo je snad to vrati zpet

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

neda se nekde na ty trofeje podivat z pc na nejake strance? neco tu takeho bylo ale nemuzu to najit zaboha...dik

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Hele a byly jste někdo na FATce Onlajn přes půlnoc? Já včera jo a normálně jsem měl 1.3. Dneska jsem ji ještě nezapínal.

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Lordik a Dary: klídek chlapi, tohle tady trápí každého z nás asi nejméně, věnujte se tématu, prosím, díky [s14]

• Druppi
    Druppi

Nechci se nijak zapojovat do debaty, ale je rozdil mezi kopirovanim formatu webu a koprivanim clanku....

• LordikDevil
    LordikDevil

DaryCZ : Hlavne, ze s-p.cz kopiruje Konzolistu v jednom kuse. To uz radsi mlcis co ?S linkem mas pravdu, samozrejme

• Blackstar_259
    Blackstar_259

No... trofeje se smazaly... xD Tak si chvílu nezahrajem no, to mě donutí jít ven se psem :D.

• DaryCZ
    DaryCZ

Kukitor: Ne, vadí to mně, protože jsem ho napsal. Pokud chceš upozornit na článek na jiným webu, tak se dává link a kopírují se max. první věty. Peace.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.