AlbertA-CZ: Ja som sa to až neskôr dozvedel sral som sa z nastavením PS3 asi polhodinu a potom že idem na net a založím diskusiu na Konzolistovi a čo nevidím? Už sa to v plnom prúde riešilo.
ja prehodil rucne datum a cas dopoledne a je mi to stejne k h*vnu,teda 101 % vim ze nejde AvPecko,nic jinyho nezkousil.a hlavne se mi nehnul ani o minutu cas,porad tam mam 10:36
tak vypada to, ze na te strance je vse v poradku co se tyce trofeji, ikdyz to v me ps3 tak vypada ze sem o nejake prisel (konkretne o trofeje v uncharted 2 kdyz sem to zrovna hral, chybela mi jen jedna do platiny). verim ze to bude v poradku.
Kukitor: Ne, vadí to mně, protože jsem ho napsal. Pokud chceš upozornit na článek na jiným webu, tak se dává link a kopírují se max. první věty. Peace.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
PS3 : 8001050F, PSN spadlo ! (63)
Pred dvema dny mi pri prihlasovani psn vyhodilo tuto hlasku. Cas i datum mam dobry i net v ps3 jede. Jenom se nemuzu prihlasit. Nevite co stim. Diky
AlbertA-CZ: Ja som sa to až neskôr dozvedel sral som sa z nastavením PS3 asi polhodinu a potom že idem na net a založím diskusiu na Konzolistovi a čo nevidím? Už sa to v plnom prúde riešilo.
mirda : no jo, ale kdyz se to clovek dozvedel az z internetu ( jak jinak ) a treba konkretne ja se na net dostanu jen diky ps3...
že ste vy lofásci nepočkali do druhýho dne :D já vynechal...a nic se mi nepokurvilo....
Dredman: Niekde som čítal že niektoré hry treba znova buď nainštalovať alebo stiahnuť.
Už to opravili.
Tak ten Bluetooth je tam vlastne jen na hardware zarizeni jako joystick, klavesnice, potkan a headset
Filomen: Jasne, Aino jde spojit s PS3 pres wifi.Pres BT ovsem nejde zadnej telefon.
vam jeste fungujou ps3 fat? me nastesti umrela pred trema mesicema. vymenil jsem za slim a pohoda.
ja prehodil rucne datum a cas dopoledne a je mi to stejne k h*vnu,teda 101 % vim ze nejde AvPecko,nic jinyho nezkousil.a hlavne se mi nehnul ani o minutu cas,porad tam mam 10:36
Aino
jeden jo , buddto Aino nebo Satio, nevim ted presne, ten lze sparovat sterjne jako PSP :)
Telefony sparovat s PS3 nejdou.Ani Sony-Ericcson
link
Ani debugové konzoly nefungujú a ani Heavy Rain, HR mi ešte neprišiel domov dúfam že to opravia.
neví někdo jestli byšla spárovat Nokie N95 jo a jak se to vlastně dělá dikec
jo to vim. Skoda, bo nemam USB kabel k Nokii 5310, tak me to stve
Nepodařilo, ale vím, že nové telefony od Sony Ericssonu maji funkci Remote play pro PS3 viz. link
Mne to išlo kedysi dalo sa to použiť ako headset ale nejykým updatom to už nešlo.
Kdyz uz sme tu. Kluci, uz se vam podarilo sparovat PS3 s mobilem pres Bluetooth ?
link oficiálna sony stránka sem sa prihláste a pozrite si trofeje ja ich tam mám ale nezobrazuje mi názov hier.
dik dawwere, presne to sem myslel
tak vypada to, ze na te strance je vse v poradku co se tyce trofeji, ikdyz to v me ps3 tak vypada ze sem o nejake prisel (konkretne o trofeje v uncharted 2 kdyz sem to zrovna hral, chybela mi jen jedna do platiny). verim ze to bude v poradku.
Paris:
www.ps3trophycard.com
dome: To je v pjerdoli....
tak uz mi to smazlo trofeje z red alert 3 co sem hral rano [s2]
Dawwer jo je snad to vrati zpet
neda se nekde na ty trofeje podivat z pc na nejake strance? neco tu takeho bylo ale nemuzu to najit zaboha...dik
Hele a byly jste někdo na FATce Onlajn přes půlnoc? Já včera jo a normálně jsem měl 1.3. Dneska jsem ji ještě nezapínal.
Lordik a Dary: klídek chlapi, tohle tady trápí každého z nás asi nejméně, věnujte se tématu, prosím, díky [s14]
Nechci se nijak zapojovat do debaty, ale je rozdil mezi kopirovanim formatu webu a koprivanim clanku....
DaryCZ : Hlavne, ze s-p.cz kopiruje Konzolistu v jednom kuse. To uz radsi mlcis co ?S linkem mas pravdu, samozrejme
No... trofeje se smazaly... xD Tak si chvílu nezahrajem no, to mě donutí jít ven se psem :D.
Kukitor: Ne, vadí to mně, protože jsem ho napsal. Pokud chceš upozornit na článek na jiným webu, tak se dává link a kopírují se max. první věty. Peace.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.