Problémy, připomínky a rady

PS3 12gb dotaz (12)

• teso
    teso
    1

Ja tam tiez nemam ziadny ramik. Disk sa tam da zapojit aj bez neho. Pre istotu som to zafixoval kuskom tesnenia, aby tam disk pri prenasani ps3 neskakal.

• Lishak83
    Lishak83FOX

Já jsem tam nedal žádnej rámeček a funguje to taky v pohodě. Stačí se jen trefit na slot, disk po krajích (aby se méně hřál) něčím vypodložit a lepícím páskem zafixovat. Mám to takhle cca půl roku a nemám s tím žádnej problém [s1]

• bf333
    bf333Ravens

200,- Ja videl taky jednu upravu ramecku kladivem a moc dobre to nedopadlo. [s6]

• romeno
    romeno

Pokud si zrucny , na youtube sem videl i navod jak upravit kovovy ramecek na HDD z PS3 fat tak aby pasoval do nove super slim . Takze bys nemusel zbytecne vyhazovat 300,-

• el-pedro
    el-pedro
    1

Jestli máš Backup, tak si šťastný člověk, až se ti naformátuje disk, tak vlož médium, na kterém máš Backup a v menu zvol položku Restore nebo jak to je a můžeš vesele hrát dál.

Ylod je zapeklitá věc, ale buď rád, že patříš mezi skupinu lidí, která si stihne udělat Backup, jsou i tací, kteří během sekundy přišly o všechno. A třeba takový save GT5 se 40 levelem je nepříjemné ztratit. :D

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

backup mam, tlustoska jeste obcas nekdy najede, .... jen je zajimave, ze kdyz ji nahodou rozjedu, tak jede dokud ji nevypnu, treba 10hodin,bez problemu, holt ten ylod nechapu, kdyz je to hardwareova chyba tak by jet nemela, nebo treba jen chvili...zvlastni

• el-pedro
    el-pedro

Je to úplně jedno, neměj strach. Povolíš a utáhneš pár šroubků a je hotovo. Na Youtube je mraky videí jak na výměnu, ale věř, že to zmákneš. :)

Kdyby se ti jinak ještě podařilo zprovoznit Fatku a stihnul bys udělat Backup dat, tak na Slimce pak můžeš mít skoro všechny data, cos měl na Fat.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    1

super diky moc, je doufam jedno, ze davam harddisk z fatky do slimky, nikdy jsem ho neotviral, tak nevim co tam je :)

• el-pedro
    el-pedro
    1

Kdepak, stačí pouze ten držák a jakýkoliv 2,5" disk a jedno jestli 5400 nebo 7200rpm. Jediné co nevím, jestli skousne i SSD, ale to snad nebude tvůj případ.

Update: je dokonce i levnější. link

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

takze staci pouze ten drzak a stary hadr? nekdo mi totiz rikal ze musim koupit cely harddisk special pro tu 12gb verzi, ze se zformatuje nevadi, stacil jsem udelat zalohu :)

diky za radu jinak

• el-pedro
    el-pedro
    1

Ano jde, musíš pouze dokoupit jakýsi adaptér, který stojí tuším okolo 300,- Taky počítej s tím, že celý disk se po vložení naformátuje, takže ztratíš veškeré data.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Zdravim, dostal jsem yloda a poohlizim se po nove ps3, zaujala me cenove ta 12gb verze, ale je to malo, jde na to pripojit muj stary harddisk z ps3 nebo nejaky jiny? 7 500 se mi nechce vyhazovat za dalsi konzoli, diky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.