Když jsme čekal na hru na PS3 než mi přišla tak jsem si do PS3 dal Jak X a našlo mi to asi dvě hry.Takže si myslim že lidí ještě hraju PS2 online ale je jich málo
Já jsem hravál často na netu na PS2 hlavně PES 6 :) Já jsem měl k tomu CD zaregistroval jsem si PS2 a z francie mi příšlo to cd abych mohl hrát po netu ale to je už hodně dávno a myslím že ted to nemá už cenu :-)
Ale tak možna že se nekdo najde kdo ma internet na PS2 na svete je hodne lidi :D:D ale ja zadneho takoveho neznam... [s6] [s6] a sam net na ps2 taky nemam [s8] [s3]
existovala skupina cechu hrajicich na ps2 online - hlavne Socomy a Tocu. Dneska jsou roztrouseny mezi dnesni next-gen konzole:) Kasli na to hele, to uz nema cenu, buhvi jestli ta sluzba vubec jeste funguje..
Když si seženeš SSX3, tak tam je program na nastavení internetu, kterýs e pak uloží na paměťovou kartu. Stáhl jsem si tak kamufláže do MGS3, jinak k ničemu jsem to už nepoužil. SSX3 online mod dávno ukončila. Nevím jestli se s tím dají hrát další hry. Brouzdat po netu se s tím taky nedá.
Taky sem si kdysi chtěl zahrát Killzone, Socom a MGS Subsistance, ale shánění toho instalačního disku mě hodně moc odradilo. Škoda, že sme tak malá zemička, že se nám to vyhlo.
Ps2 internet (36)
Zkus to spis nekde v muzeu :)
Registracni CD se mi nekde doma povaluje, ale uz je na okrajich zezloutly :)
možno hej, podla mňa to už vypli
Kto sa tu tak nudí? čo máte 8?
Rekl bych, ze takovej Socom 2 nebo Killzone 1 by jeste bezet mohli...
A idú vôbec servery hier z PS2?
preboha to sa kto takto nudil a všetkých vymínusoval.
tak retro viď :) ... ale tak s tím CD je to asi blbý noo
Pro Cechy uz je to v soucasne dobe nemozne. Sony uz neposila registracni CD.
Krome toho co z toho v dnesni dobe :)
jj, už to nebude mít cenu podle mně noo, ale tak když by se hodně chtělo, tak jako proč ne noo
Když jsme čekal na hru na PS3 než mi přišla tak jsem si do PS3 dal Jak X a našlo mi to asi dvě hry.Takže si myslim že lidí ještě hraju PS2 online ale je jich málo
Já jsem hravál často na netu na PS2 hlavně PES 6 :) Já jsem měl k tomu CD zaregistroval jsem si PS2 a z francie mi příšlo to cd abych mohl hrát po netu ale to je už hodně dávno a myslím že ted to nemá už cenu :-)
hele tak to jsem taky vůbec neviděl na PS2 net ... jako hrát online na PS2, to bude zajímavé :D
taky nikoho neznam ale chtel bych to videt jak to vypada juknu se na to na netu :D
Ale tak možna že se nekdo najde kdo ma internet na PS2 na svete je hodne lidi :D:D ale ja zadneho takoveho neznam... [s6] [s6] a sam net na ps2 taky nemam [s8] [s3]
Redx: to jo no :D
existovala skupina cechu hrajicich na ps2 online - hlavne Socomy a Tocu. Dneska jsou roztrouseny mezi dnesni next-gen konzole:) Kasli na to hele, to uz nema cenu, buhvi jestli ta sluzba vubec jeste funguje..
hral to nekdo vubec na ps2 online :D ?
Není nic jednodušího si tu hru zahrát na PS3 online
tak to pujde tezko ale taky by me to zajimalo kdyz vidim hry na ps2,ktery jdou hrat online:)
jj ale az zitra,ja se dneska k pc skoro nedostal a musim se jeste jit ucit...
Hatake tak pošleš mi ten návod prosim.
Tak jo.
[b]Komentář byl editován: 08/01/2009 18:34[/b]
O pripojeni PS2 mam doma clanek z next levelu pokud by byl zajem muzu to naskenovat...
Jábych řek že určitě je
V podstatě to je na houby... Možná se hraje eště nějakej SOCOM, ale spíš myslí že ne...
Moc serverů neni
přesně tak, neznam nikoho kdoby měl net v PS2
Ja si to nemyslim já to vim
Takže myslíte že internet na ps2 je na nic.
[b]Komentář byl editován: 05/01/2009 19:48[/b]
Když si seženeš SSX3, tak tam je program na nastavení internetu, kterýs e pak uloží na paměťovou kartu. Stáhl jsem si tak kamufláže do MGS3, jinak k ničemu jsem to už nepoužil. SSX3 online mod dávno ukončila. Nevím jestli se s tím dají hrát další hry. Brouzdat po netu se s tím taky nedá.
Navíc u nás není od Sony oficiální podpora. Já si ten adapter (byl potřeba u PS2 FAT) objednával z Belgie jen kvůli hardisku.
Taky sem si kdysi chtěl zahrát Killzone, Socom a MGS Subsistance, ale shánění toho instalačního disku mě hodně moc odradilo. Škoda, že sme tak malá zemička, že se nám to vyhlo.
no o něčem takovým jsem taky zvažoval ale jak koukám tak si nechám radši zajít chuť
vory vždyt hrajes na PS3 tak k čemu hrát na PS2 přes internet? [s2]
možná by to CD sehnal přes E-bay
musel si napsat do Sony, ale uz pravdepodobne Sony PS2 internet nepodporuje, kdo vi, kazdopadne pokud se do toho pustis, priprav si pevne nervy :)
na to by si potřeboval originální CD aby si se mohl registrovat. Ale to bylo těžko k sehnání za dob PS2, tedy u nás [s13]
Chtěl bych internet na ps2 a nevím jak.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.