Ostatní konzole

PS2 (50)

• NIKTO KAZDY
    NIKTO KAZDYklamosony

qbickcze01 no neviem tomuto by som sa asi tiez vyhol.neviem ale osobne by som si radcsej vyhliadol s scartom.rgb nech vali:)aj ked neviem ako to bude prepocitavat na ten hdmi vystup ale scart tych vstupnych info ma o hodne viac.tak cakam vyssiu kvalitu vstupu prevedenu na vyssiu kvalitu vystupu:)

• qbickcze
    qbickcze

Tohle by mělo fachat link

• NIKTO KAZDY
    NIKTO KAZDYklamosony
    1

neboj to si zije samo ako pijavica vo vode:) mam redukcie odvymyslu sveta a este sa mi nestalo zeby niektora nefungovala.posledne som riesil monitor s vga k pocitacu s hdmi.za 10 eur a fantastiko.

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Diky borci, objednal jsem ten konvertor, prý to není 100% ze bude fungovat ale zkusím. Další TV nemám kam dát abych mohl pohodlně hrát.

• NIKTO KAZDY
    NIKTO KAZDYklamosony
    1

kamil petras.redukcia vyriesi vsetko:)zajdi do najblizsieho obchodu s pc ,teda ktory je aspon trocu na urovni a nech ti objednaju redukciu z scart na hdmi.cenovo je to velke rozpetie.od par korun po drahe kravy.popripade ak mas ypbpr teda komponentny vstup coz by sa mi nechcelo verit zeby tam nebol tak redukciu z scart na ten komponent to su tie 5 farebnych sincov.neni to nic zlozite ten som si aj vyrobil na playstattion 2 sam doma.:)

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    2

@Bamboocha909: To ani neznám, ale určitě to bude kvalitnější než ten anténní adaptér.

• Bamboocha909
    Bamboocha909PS5
    2

A co tohle link ?

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️

@kamilpetras: zkus si sehnat starší tv ještě se scartem, lidé to mnohdy darují za odvoz. Jestli chceš něco nového tak toto: link televize Telefunken má ještě SCART.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

@kamilpetras: To by mohlo jít jedině přes analogový adaptér a vstup přes anténu. Ale to bych fakt nedělal, bude to neskutečná patlanice....

link

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Poradí někdo prosím jak mám propojit PS2 Slim s UHD TV když nemám výstup SCART ale jen HDMI ? 😂😂 Má s tím někdo zkušenost ? Díky

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Nějak jsem teď zase oprášil starou, dobrou ps2ku a rád bych si doplnil rpg sbírku. Takže kromě Final Fantasy, Shadow Hearts, SMT: LC, SMT:P3/P4, Kingdom Hearts I/II pokukuju po: Dark Chronicle ( Dark Cloud 2 ), Rogue Galaxy, Baldurs Gate: DA, Xenosaga 1-3 a Valkyrie Profile 2. Můžete některou z nich doporučit? Především si nejsem jistej jestli má cenu kupovat Valyrie, Rogue Galaxy a Dark Chronicle. Někteří je vyvolávají do nebes ale někteří na ně plivou špínu.. Nebo ještě něco jiného bych měl sehnat? díky

• romeno
    romeno

Slim konzole jsou spolehlivejsi , ja mam fat verzi takovou polofunkcni , spatne uz nacita , ciste jen ze sberatelskych duvodu . Slim verzi mam taky , kupoval jsem ji bazarovou a nacita vse bez problemu uz nejaky dva roky .

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

Chalani potrebujem poradiť. Mám PS2 Slim ale veľmi sa mi páči PS 2 FAT. Našiel som na internete jednu z roku 2003 a chcel by som sa spýtať ako je to so spoľahlivosťou. Tá Slimka sa drží úplne super už 8 rokov, ale čítam na internete že FAT verzia mala nejaké problémy. S čítaním diskov, vrčiacou mechanikou a iné. Aký je váš názor?

• Tofík
    Tofík

Díky.

• kemalek
    kemalekI see You

pokud máš fatku , tak jde promazat i naformátovat , ale u slimky jsi v pytli tam mi nešlo ani jedno , takže jsem musel zapnout PS1 a udělat to tam , na slimce mi šlo jenom načíst a ukládat .

• JardaBoss
    JardaBoss

Nwm jestli de naformátovat, ale de promazat

• Tofík
    Tofík

Nevíte jak naformátovat memory card z psx v ps2?díky.

• Radim33
    Radim33Fuck you

JJ máš pravdu god of war 2 je pecka já jí mam taky.I přesto že jsem ji 3x dohrál tak si ji občas zapařim znovu.

• rider_CZ
    rider_CZ

já mám PS2 4 roky a nej hra god of war 2

• Radim33
    Radim33Fuck you

Ps2 mám už 3 roky a nejlepší hra? Těžká otázka ale teď poslední dobou hraju Killzone a Driven to destruction

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

no dvojka byla taky dost dobrá,ale ze série podle mě nejslabší a asi jedinej díl,co mě nedojal k slzám xD

• Sheng
    Sheng

doporucuju jeste MGS2, Primal a FF X :) a je toho jeste mnohem vic :)

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

zaseknout se v Blackovi a ještě ve dlouhé misi? Jsem to profičel za jedno odpoledne úplně v klidu(teda aspoň na normal).Základ je nesnažit se moc taktizovat a jenom valit a střílet všechno co se hýbe:-) pak to jde jedna radost.Prostě jedna z nejlepších her na PS2 a jedna z nejlepších FPS ještě teď

Doporučuju hlavně Yakuzu 1 a 2 a MGS 3 -to jsou úplně nejlepší hry co jsem vůbec kdy hrál.A to mám i ps3

• venca005
    venca005venca005

od, dik za radu, ale stejne zkusim ten RDR. [s14] Gun sem kdysi hral na komplu

• pařmen
    pařmenProdejLimi

ps 2 mám 7 let, mám hodně nej her God of War 1,2, DMC 3, Black,........

jinak red dead revolver byl docela dobrej ale lepší mi přišel GUN

• venca005
    venca005venca005

nehrali ste nekdo na ps2 red dead revolver? tesim se na novej dil redemption a chtel bych si zkratit cekani, tak jesi to stoji za to

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Co jsem ti o tom řikal?

:D

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Tak to z toho musíš už docela dobře maggořit co? :D

• lidr13
    lidr13

taky sem mel ps2 asi tak v 10, potom se mi rozbila a na vanoce sem si koupil novou, na ktere hraju porad dokola vsechny mgs

• Homer
    HomerHommeer

to ja se taky tesim na narozky budu si kupovat na ps2 guitar hero 4 s kytarou ...

• venca005
    venca005venca005

Tak ps2 mam uz neco pres tyden a hraju GTA VC a KILLZONE. nemuzu si stezovat. ted se tesim na narozky kdy dostanu shadow of the colossus a gow. [s1]

• Homer
    HomerHommeer

nwm mam v tom zmatek :D

• venca005
    venca005venca005

A kterou teda?

• Homer
    HomerHommeer

chystam se asi koupit proc :D

• RedX
    RedXjapanpower

homere ty se rozhoduješ co koupit nebo co tady vůbec řešíme?:D Dneska sou za babku, můžeš mít obě...

• venca005
    venca005venca005

jedno letadlo tam je. jinak na litani sou tam vrtulniky

• Homer
    HomerHommeer

jj taky si myslim ale ve vc nejsou vlaky letadla atd ale to se da odpustit

• venca005
    venca005venca005

i pres svou velikost ve me SA zanechalo horsi dojem, protoze to nema takovej styl jako VC, kterej uz byl zminenej. SA ma vic moznosti atd, ale Vice City je Vice City [s1]

• Homer
    HomerHommeer

jj to si myslim taky no ale babo rad :D:D:D

• RedX
    RedXjapanpower

[q][b]homer02: [/b]dobre a jeste jedna otazka ktera me vrta hlavou je lepsi gta vice city nebo gta san andreas?[/q]

těžko říct, VC má neuvěřitelnej styl a šmrnc, ale SA je jednoduše evolučně o pořádnej kus dál. Ovládání celkově, možnosti, VELIKOST... tam hraje SA jinou ligu.

• Homer
    HomerHommeer

dobre a jeste jedna otazka ktera me vrta hlavou je lepsi gta vice city nebo gta san andreas?

• venca005
    venca005venca005

no ja to hraval jako malej na komplu a bylo to vyborny. vydrzelo mi to tehdy hooodne dlouho. ale na ps2 je to taky skvely, co sem to hral u kamose

• Homer
    HomerHommeer

a je to gta vice city dobry? ja sem ho sice hral u kamose ale ne dost dlouho a premyslim o koupi ...

• venca005
    venca005venca005

tak jo, v patek mi prijde ps2, tak to pak nekdy urcite koupim. zatim mam GTA:VC, to mi taky vydrzi na dlouho

• Rick Deckard
    Rick Deckard

Tuším to bylo někdy na Vánoce 2002. A moje první hra byla Final Fantasy X. Byl to úžasný filmový zážitek. A další nejlepší hry považuju MGS2, ICO, SotC, Yakuza a teď právě rozehranou Personu 4. Určitě jich je víc, ale snad každou z třiceti her, co na ps2 mám, jsem si vybral pečlivě a baví mě všechny.

venca005> Je tam jen těch 16 kolosů. Žádní jiný nepřátelé. Ale taky je nutné se k těm kolosům nejdříve dostat, pak najít jejich citlivý bod, dostat se k němu a porazit je tak. Vydržít o tak na 10 hodin hraní. A to je slušná zábava.

• venca005
    venca005venca005

jo, na to SotC sem se chtel zeptat. Slysel sem ze je to vyborny, ale jsou tam aji nejaci jini protivnici nez ti kolosove? nebo aji jini?

• Sheng
    Sheng

odkdy? no... proste dlouho :D nejlepsi.. MGS2,3, ICO, SotC, Primal, Final fantasy X a dalsi..

• Homer
    HomerHommeer

tak to ja si nepamatuju kdy sem ji dostal ale je to teda uz dost dlouho a podle me nej hry na ps2 jsou: Black,ktery sem sei nedavno koupil,GTA san andreas a jeste dobra hra je tourist trophy

• Swat
    Swat

od roku 2003 alebo 2004, na Vianoce som ju s bratom dostal.

Naj hry? MGS 2,3. GoW 1,2. DotC, GT4,. GTA:SA,. Jak2: Renegade, Jak3

• venca005
    venca005venca005

Jak dlouho tuto konzoli mate a jaka je podle vas nejlepsi hra?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.