Konzolista.cz

PS2 (50)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
NIKTO KAZDY
NIKTO KAZDY #klamosony

qbickcze01 no neviem tomuto by som sa asi tiez vyhol.neviem ale osobne by som si radcsej vyhliadol s scartom.rgb nech vali:)aj ked neviem ako to bude prepocitavat na ten hdmi vystup ale scart tych vstupnych info ma o hodne viac.tak cakam vyssiu kvalitu vstupu prevedenu na vyssiu kvalitu vystupu:)

qbickcze

Tohle by mělo fachat link

NIKTO KAZDY
NIKTO KAZDY #klamosony
👍1

neboj to si zije samo ako pijavica vo vode:) mam redukcie odvymyslu sveta a este sa mi nestalo zeby niektora nefungovala.posledne som riesil monitor s vga k pocitacu s hdmi.za 10 eur a fantastiko.

kamilpetras
kamilpetras #PS5+XsX

Diky borci, objednal jsem ten konvertor, prý to není 100% ze bude fungovat ale zkusím. Další TV nemám kam dát abych mohl pohodlně hrát.

NIKTO KAZDY
NIKTO KAZDY #klamosony
👍1

kamil petras.redukcia vyriesi vsetko:)zajdi do najblizsieho obchodu s pc ,teda ktory je aspon trocu na urovni a nech ti objednaju redukciu z scart na hdmi.cenovo je to velke rozpetie.od par korun po drahe kravy.popripade ak mas ypbpr teda komponentny vstup coz by sa mi nechcelo verit zeby tam nebol tak redukciu z scart na ten komponent to su tie 5 farebnych sincov.neni to nic zlozite ten som si aj vyrobil na playstattion 2 sam doma.:)

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍2

@Bamboocha909: To ani neznám, ale určitě to bude kvalitnější než ten anténní adaptér.

Bamboocha909
👍2

A co tohle link ?

Viribusunitis89

@kamilpetras: zkus si sehnat starší tv ještě se scartem, lidé to mnohdy darují za odvoz. Jestli chceš něco nového tak toto: link televize Telefunken má ještě SCART.

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

@kamilpetras: To by mohlo jít jedině přes analogový adaptér a vstup přes anténu. Ale to bych fakt nedělal, bude to neskutečná patlanice....

link

kamilpetras
kamilpetras #PS5+XsX

Poradí někdo prosím jak mám propojit PS2 Slim s UHD TV když nemám výstup SCART ale jen HDMI ? 😂😂 Má s tím někdo zkušenost ? Díky

StefiCZ
StefiCZ #pls no

Nějak jsem teď zase oprášil starou, dobrou ps2ku a rád bych si doplnil rpg sbírku. Takže kromě Final Fantasy, Shadow Hearts, SMT: LC, SMT:P3/P4, Kingdom Hearts I/II pokukuju po: Dark Chronicle ( Dark Cloud 2 ), Rogue Galaxy, Baldurs Gate: DA, Xenosaga 1-3 a Valkyrie Profile 2. Můžete některou z nich doporučit? Především si nejsem jistej jestli má cenu kupovat Valyrie, Rogue Galaxy a Dark Chronicle. Někteří je vyvolávají do nebes ale někteří na ně plivou špínu.. Nebo ještě něco jiného bych měl sehnat? díky

romeno

Slim konzole jsou spolehlivejsi , ja mam fat verzi takovou polofunkcni , spatne uz nacita , ciste jen ze sberatelskych duvodu . Slim verzi mam taky , kupoval jsem ji bazarovou a nacita vse bez problemu uz nejaky dva roky .

El_Scorpio
El_Scorpio #PS3 4ever

Chalani potrebujem poradiť. Mám PS2 Slim ale veľmi sa mi páči PS 2 FAT. Našiel som na internete jednu z roku 2003 a chcel by som sa spýtať ako je to so spoľahlivosťou. Tá Slimka sa drží úplne super už 8 rokov, ale čítam na internete že FAT verzia mala nejaké problémy. S čítaním diskov, vrčiacou mechanikou a iné. Aký je váš názor?

Tofík

Díky.

kemalek
kemalek #I see You

pokud máš fatku , tak jde promazat i naformátovat , ale u slimky jsi v pytli tam mi nešlo ani jedno , takže jsem musel zapnout PS1 a udělat to tam , na slimce mi šlo jenom načíst a ukládat .

JardaBoss

Nwm jestli de naformátovat, ale de promazat

Tofík

Nevíte jak naformátovat memory card z psx v ps2?díky.

Radim33
Radim33 #Fuck you

JJ máš pravdu god of war 2 je pecka já jí mam taky.I přesto že jsem ji 3x dohrál tak si ji občas zapařim znovu.

rider_CZ

já mám PS2 4 roky a nej hra god of war 2

Radim33
Radim33 #Fuck you

Ps2 mám už 3 roky a nejlepší hra? Těžká otázka ale teď poslední dobou hraju Killzone a Driven to destruction

Dexter.J
Dexter.J #YakuzaLord

no dvojka byla taky dost dobrá,ale ze série podle mě nejslabší a asi jedinej díl,co mě nedojal k slzám xD

Sheng

doporucuju jeste MGS2, Primal a FF X :) a je toho jeste mnohem vic :)

Dexter.J
Dexter.J #YakuzaLord

zaseknout se v Blackovi a ještě ve dlouhé misi? Jsem to profičel za jedno odpoledne úplně v klidu(teda aspoň na normal).Základ je nesnažit se moc taktizovat a jenom valit a střílet všechno co se hýbe:-) pak to jde jedna radost.Prostě jedna z nejlepších her na PS2 a jedna z nejlepších FPS ještě teď

Doporučuju hlavně Yakuzu 1 a 2 a MGS 3 -to jsou úplně nejlepší hry co jsem vůbec kdy hrál.A to mám i ps3

venca005
venca005 #venca005

od, dik za radu, ale stejne zkusim ten RDR. [s14] Gun sem kdysi hral na komplu

pařmen
pařmen #ProdejLimi

ps 2 mám 7 let, mám hodně nej her God of War 1,2, DMC 3, Black,........

jinak red dead revolver byl docela dobrej ale lepší mi přišel GUN

venca005
venca005 #venca005

nehrali ste nekdo na ps2 red dead revolver? tesim se na novej dil redemption a chtel bych si zkratit cekani, tak jesi to stoji za to

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Co jsem ti o tom řikal?

:D

geobbu
geobbu #WHO CARES

Tak to z toho musíš už docela dobře maggořit co? :D

lidr13

taky sem mel ps2 asi tak v 10, potom se mi rozbila a na vanoce sem si koupil novou, na ktere hraju porad dokola vsechny mgs

Homer
Homer #Hommeer

to ja se taky tesim na narozky budu si kupovat na ps2 guitar hero 4 s kytarou ...