Ostatní konzole

PS1 - příslušenství a hry (15)

• ULTRA_Willer
    ULTRA_WillerBF4

Milhaus- Tak Teda Diiik ZA Info :-» ses Hodnej

• Devil2000
    Devil2000

Nevite nahodou nekdo kde bych sehnal hru Legend Of Dragoon z PS1.predem dekuji

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

tak třeba tady to máš za dvě stovky + pošta, ale je to retail verze (=promo?)

link

a 800kč můžeš investovat do něčeho jinýho.

btw. krutá gamesa...

• ULTRA_Willer
    ULTRA_WillerBF4

jestli Mi nekdo Sezene hru ROLLCAGE 1 PS1 tak mu dam 1000 Kc KONTAKT- Email - kondrakar@gmail.com ...postu platim JA.

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Nejní za co[s6]

• milhaus

Styxx

DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK[s12]

už sjíždím YT

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Gore: Jo to asi jo. Ono to není jen tam. Máti chtěla kupovat Spyro The Dragon, na připomenutí starých časů z dob PSOne a na aukru ho někdo prodával za 500. Říkal jsem jí ať to rozhodně nekupuje, že to je kravina, za to mám 2 hry na PS3 z aukra. Sice chápu, že je to klasika a skvělá hra, ale za těch 500 to teda nestojí.

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Chase The Express?? link

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Přesně vím, co myslíš, ale jak ono se to, kua, jmenovalo...

• milhaus

prosím o radu. marně se pokouším vzpomenout na jednu gamesu z dob prvního playstationu. byla to third person akce, která se celá odehrávala ve vlaku. jako hráč ste postupovali jednotlivými vagóny až k lokomotivě, kde ste zneškodnili bombu. tenkrát nás to s kamošem strašně chytlo a dali sme to myslím na jeden zátah do rána. nedávno sme na ty časy paření do rána (dneska už to nehrozí) vzpomínali a prostě ne a ne si vzpomenout na název.... [s13][s13][s13]

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Tak original je samozrejme original "ja sam jine prislusenstvi nekupuju", ale kde dnes sehnat novou orig.pametovku na PS1.

• the_edge
    the_edgedave3345

tady tyhle karty vubec nedoporucuju obcas se sami mazali.

kdyby jsi chtela mam na prodej 2 originalni sony pametove karty a jednu tu samomazaci,ale nevim v jakem jsou stavu uz jsem je spousty let nepouzival a nemam je kde vyskouset.

• nomad-cz
    nomad-cz
  • Daemon666
    Daemon666Freedom

link :-)

• Lady Lara
    Lady Lara

Ahojky lidičky. Chtěla jsem se zeptat jestly náhodou někdo nevíte, kde by se dala sehnat Memory card na PS1 (kromě aukra atd...) Docela bych ji i potřebovala. Děkuji předem za odpoěď.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.