Playstation 4

PS+ za 699 (46)

• Andress
    Andress

Soda77: a cena?Unholyu: No toto na ně většinou funguje!

• Unholyu
    Unholyu;)
    1

Ja jim psal , pohrozil a naraz kupon dostal zajimave

• Soda77
    Soda77

Kluci prodám vam jedno ps plus na rok :) kdo ma zajem?

• Temp27
    Temp27^ *,.,* ^

Andress: Ono to myslím bylo omezeno na 3 kusy u toho CZC, ale vyprodalo se to fakt rychle.

• Andress
    Andress

No tak na mě taky nevyšlo, byl jsem registrovaný a čekal přesně na 15:00 ale smůla. Už teď jsem zahlédl na aukru nějaké kupóny "jen" za 1000kč. Někdo se na tomto snaží vydělat, škoda že to neomezili třeba na 3ks.

• FatyCZ
    FatyCZ

Takhle sem jednou měl problém s bazarovkou. Doma sem udělal rezervaci dostal sem email že vše proběhlo jak mělo. přišel jsem na prodejnu o hodinu později a frajer nakonec zjistil že jenom o 5 vteřin dříve to prodal osobně na prodejně :D grrr

• Unholyu
    Unholyu;)

Potvrzeni jsem dostal ale tvrdi ze to bylo generovano automat. A neaktualizovalo se to

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Vsichni kdo nakouoili museli presne v 15:00. Pokud ti poslali potvrzeni tak si uzavrel obchod a muzes se nejak branit podle prislusnych zakonu, ma to ale cenu kvuli 699,- ?

• Unholyu
    Unholyu;)

prosim ptam se kdy jste zakoupili protoze ja zakoupil jeden kus okamzite v 15 00 a prislo potvrzeni na email a vcera jsem se ptal kdy bude zbozi na pobocce noa dnes kupodivu prislo ze pry nic nedostanu tak mi to prijde jako podvod proto se zde ptam ostatnich diky

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Tak ja sem si taky 2 vyzvednul na pobocce. Pekna akce. Doufam ze Venim69 taky nejakej stihnul koupit kdyz nas na to upozornil :-)

• Trámek
    TrámekPS5

Tak moje plusko už mám doma :-D Dnes jsem si ho za 699,-kč vyzvedl na pobočce

• žakelin4
    žakelin4PRO

to který hovado vykoupilo všechno

• Soda77
    Soda77

Jeste ze jsem jeden stihl :)

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Jeden slovak prave pise ze zobral hned 5. Ked uz, mohli to obmedzit na 1 kus na zakaznika.

• Trámek
    TrámekPS5

SOBMAISTER: tak super že máš i ty je to jak píšeš, být připravenej a hlavně přihlášenej na svým účtu v CZC, pak v 15:00 F5 a bum do košíku a jen odklikat a v 15:01 už jsem měl e-mail s potvrzením.. hlavně že se povedlo

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Videl som to aj na slovenskych forach, urcite sa na to chystalo dost ludi.

• venim69
    venim69ANIME♥

Škoda,že to x lidí stihlo, ty oslíku

• pastic
    pastic
    42

Mam zachvat jak všichni brečí ,že nedostali roční členstvi za 700kč.Ponici čekali až CZC otevře kram a nic.Dobře vás dostali

• SOBMAISTER
    SOBMAISTERPS5
    1

Trámis taky jsi to stihnul jo tak to je dobře... Jinak taky si myslím že to žádný podvod nebyl byl jsem přihlášenej měl jsem všechno navolené tak jak jsem potřeboval a jen dával pokračovat pokračovat a dokončit a bylo... Před tím než se začalo prodávat prošel jsem si jak se přesně na czc objednává naposledy jsem tu bral něco v roce 2012 a pak šel v 15 hodin na to a v 15:01 už jsem měl sms i email o potrvrzení...

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Jo bylo to asi tak 20 vteřin, člověk dvakrát klikne a v košíku nemáte žádné zboží :D

• B0h0us2
    B0h0us2CsnTsn :)

kua stacil jsem hodit do kose 1ks a odeslat, ale porad nemam krom obj. primo v obchode zadne potvrzeni v mejlu tak nevim jestli jsem to stihnul nebo mam smolika, kazdopadne to byl fofr, presne jak dojel cas jsem dal refresh a klikal jak silenej... podle me to bylo o stesti... 99 ks je strasne malo, urcite cekalo na koupi aspon 500 lidi

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

to bylo fuc za min jak 30s.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

tak mi koukej jeden prodat jinak to pro evo nedame :) ja to nestihl a to jsem u toho sedel a s objednavkou spechal, muselo to byt pryc tak za 30 vterin

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

já mam 2 ...

• Trámek
    TrámekPS5

já to taky stihl akorát... žádnej podvod to nebyl... zítra to mám u nás na pobočce :-)

• DaveHaja
    DaveHajaDaveHaja

stihl jsem to,ale fakt blesková akce

• razi
    raziPs4

přišlo mi to nějaký divný takhle rychle?

• milhaus

no tak nic no

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Taky mám 2 kusy v košíku a nemůžu dál.... Asi jim zaspamuju help linku!

• wolf28
    wolf28WLM

já taky nemám ani jeden to zas bude na aukru za litr

• neomylny
    neomylny

ja bych rekl ze to byla akorat tak jejich reklama nalakat kupujici nic jineho proste shit

• razi
    raziPs4

taky jsem chtěl aspoň jeden. někdo asi koupil 100ks naráz čéče během pár vteřin všechno pryč

• Trámek
    TrámekPS5

Tak jsem zakoupil 1x a můžu říct, že pár vteřin to bylo rozprodaný Každopádně děkuji venim69 za toto skvělé info... díky kámo !!!

• el-pedro
    el-pedro

Skvělý, takže asi nějaký p*čus zkoupil všech 100ks, protože během 1 minuty nezbylo nic. :D

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Dobrej vtip Než jsem vypsal adresu tak mi zboží z košíku zmizelo

• milhaus

a to se VAZNE VYPLATI!:-) dik za info.

• wolf28
    wolf28WLM

je to rok a já jich vezmu 30

• Soda77
    Soda77

Dekuji ti :)

• venim69
    venim69ANIME♥

Sony má nějakou lhůtu, myslim,že rok/dva roky do aktivování, takže klidně to můžeš aktivovat v listopadu.

• Soda77
    Soda77

Ne jde mi o to ze to chci aktivovat az v listopadu protoze jsem mimo plejak :D a jeste jsem ucet nemel tak se ptam jestli muzu aktivovat az v listopadu diky

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Můžeš to aktivovat třeba hned, ono se ti to automaticky prodlouží o dalších 12 měsíců.

• Soda77
    Soda77

Mohu to aktiovat treba pak v listopadu az? dekuji za odpoved

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

Tak to je paráda

• Unholyu
    Unholyu;)

luxus snad si aspon jeden koupim snad tam nebude nejaky zmrd co koupi 50 ks

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Díky za upozornění, do toho jdu!!

• venim69
    venim69ANIME♥
    8

od zítra sleva na czc za 699,- roční plusko , link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.