No tak na mě taky nevyšlo, byl jsem registrovaný a čekal přesně na 15:00 ale smůla. Už teď jsem zahlédl na aukru nějaké kupóny "jen" za 1000kč. Někdo se na tomto snaží vydělat, škoda že to neomezili třeba na 3ks.
Takhle sem jednou měl problém s bazarovkou. Doma sem udělal rezervaci dostal sem email že vše proběhlo jak mělo. přišel jsem na prodejnu o hodinu později a frajer nakonec zjistil že jenom o 5 vteřin dříve to prodal osobně na prodejně :D grrr
Vsichni kdo nakouoili museli presne v 15:00. Pokud ti poslali potvrzeni tak si uzavrel obchod a muzes se nejak branit podle prislusnych zakonu, ma to ale cenu kvuli 699,- ?
prosim ptam se kdy jste zakoupili protoze ja zakoupil jeden kus okamzite v 15 00 a prislo potvrzeni na email a vcera jsem se ptal kdy bude zbozi na pobocce noa dnes kupodivu prislo ze pry nic nedostanu tak mi to prijde jako podvod proto se zde ptam ostatnich diky
SOBMAISTER: tak super že máš i ty je to jak píšeš, být připravenej a hlavně přihlášenej na svým účtu v CZC, pak v 15:00 F5 a bum do košíku a jen odklikat a v 15:01 už jsem měl e-mail s potvrzením.. hlavně že se povedlo
Trámis taky jsi to stihnul jo tak to je dobře... Jinak taky si myslím že to žádný podvod nebyl byl jsem přihlášenej měl jsem všechno navolené tak jak jsem potřeboval a jen dával pokračovat pokračovat a dokončit a bylo... Před tím než se začalo prodávat prošel jsem si jak se přesně na czc objednává naposledy jsem tu bral něco v roce 2012 a pak šel v 15 hodin na to a v 15:01 už jsem měl sms i email o potrvrzení...
kua stacil jsem hodit do kose 1ks a odeslat, ale porad nemam krom obj. primo v obchode zadne potvrzeni v mejlu tak nevim jestli jsem to stihnul nebo mam smolika, kazdopadne to byl fofr, presne jak dojel cas jsem dal refresh a klikal jak silenej... podle me to bylo o stesti... 99 ks je strasne malo, urcite cekalo na koupi aspon 500 lidi
tak mi koukej jeden prodat jinak to pro evo nedame :) ja to nestihl a to jsem u toho sedel a s objednavkou spechal, muselo to byt pryc tak za 30 vterin
Ne jde mi o to ze to chci aktivovat az v listopadu protoze jsem mimo plejak :D a jeste jsem ucet nemel tak se ptam jestli muzu aktivovat az v listopadu diky
PS+ za 699 (46)
Soda77: a cena?Unholyu: No toto na ně většinou funguje!
Ja jim psal , pohrozil a naraz kupon dostal zajimave
Kluci prodám vam jedno ps plus na rok :) kdo ma zajem?
Andress: Ono to myslím bylo omezeno na 3 kusy u toho CZC, ale vyprodalo se to fakt rychle.
No tak na mě taky nevyšlo, byl jsem registrovaný a čekal přesně na 15:00 ale smůla. Už teď jsem zahlédl na aukru nějaké kupóny "jen" za 1000kč. Někdo se na tomto snaží vydělat, škoda že to neomezili třeba na 3ks.
Takhle sem jednou měl problém s bazarovkou. Doma sem udělal rezervaci dostal sem email že vše proběhlo jak mělo. přišel jsem na prodejnu o hodinu později a frajer nakonec zjistil že jenom o 5 vteřin dříve to prodal osobně na prodejně :D grrr
Potvrzeni jsem dostal ale tvrdi ze to bylo generovano automat. A neaktualizovalo se to
Vsichni kdo nakouoili museli presne v 15:00. Pokud ti poslali potvrzeni tak si uzavrel obchod a muzes se nejak branit podle prislusnych zakonu, ma to ale cenu kvuli 699,- ?
prosim ptam se kdy jste zakoupili protoze ja zakoupil jeden kus okamzite v 15 00 a prislo potvrzeni na email a vcera jsem se ptal kdy bude zbozi na pobocce noa dnes kupodivu prislo ze pry nic nedostanu tak mi to prijde jako podvod proto se zde ptam ostatnich diky
Tak ja sem si taky 2 vyzvednul na pobocce. Pekna akce. Doufam ze Venim69 taky nejakej stihnul koupit kdyz nas na to upozornil :-)
Tak moje plusko už mám doma :-D Dnes jsem si ho za 699,-kč vyzvedl na pobočce
to který hovado vykoupilo všechno
Jeste ze jsem jeden stihl :)
Jeden slovak prave pise ze zobral hned 5. Ked uz, mohli to obmedzit na 1 kus na zakaznika.
SOBMAISTER: tak super že máš i ty je to jak píšeš, být připravenej a hlavně přihlášenej na svým účtu v CZC, pak v 15:00 F5 a bum do košíku a jen odklikat a v 15:01 už jsem měl e-mail s potvrzením.. hlavně že se povedlo
Videl som to aj na slovenskych forach, urcite sa na to chystalo dost ludi.
Škoda,že to x lidí stihlo, ty oslíku
Mam zachvat jak všichni brečí ,že nedostali roční členstvi za 700kč.Ponici čekali až CZC otevře kram a nic.Dobře vás dostali
Trámis taky jsi to stihnul jo tak to je dobře... Jinak taky si myslím že to žádný podvod nebyl byl jsem přihlášenej měl jsem všechno navolené tak jak jsem potřeboval a jen dával pokračovat pokračovat a dokončit a bylo... Před tím než se začalo prodávat prošel jsem si jak se přesně na czc objednává naposledy jsem tu bral něco v roce 2012 a pak šel v 15 hodin na to a v 15:01 už jsem měl sms i email o potrvrzení...
Jo bylo to asi tak 20 vteřin, člověk dvakrát klikne a v košíku nemáte žádné zboží :D
kua stacil jsem hodit do kose 1ks a odeslat, ale porad nemam krom obj. primo v obchode zadne potvrzeni v mejlu tak nevim jestli jsem to stihnul nebo mam smolika, kazdopadne to byl fofr, presne jak dojel cas jsem dal refresh a klikal jak silenej... podle me to bylo o stesti... 99 ks je strasne malo, urcite cekalo na koupi aspon 500 lidi
to bylo fuc za min jak 30s.
tak mi koukej jeden prodat jinak to pro evo nedame :) ja to nestihl a to jsem u toho sedel a s objednavkou spechal, muselo to byt pryc tak za 30 vterin
já mam 2 ...
já to taky stihl akorát... žádnej podvod to nebyl... zítra to mám u nás na pobočce :-)
stihl jsem to,ale fakt blesková akce
přišlo mi to nějaký divný takhle rychle?
no tak nic no
Taky mám 2 kusy v košíku a nemůžu dál.... Asi jim zaspamuju help linku!
já taky nemám ani jeden to zas bude na aukru za litr
ja bych rekl ze to byla akorat tak jejich reklama nalakat kupujici nic jineho proste shit
taky jsem chtěl aspoň jeden. někdo asi koupil 100ks naráz čéče během pár vteřin všechno pryč
Tak jsem zakoupil 1x a můžu říct, že pár vteřin to bylo rozprodaný Každopádně děkuji venim69 za toto skvělé info... díky kámo !!!
Skvělý, takže asi nějaký p*čus zkoupil všech 100ks, protože během 1 minuty nezbylo nic. :D
Dobrej vtip Než jsem vypsal adresu tak mi zboží z košíku zmizelo
a to se VAZNE VYPLATI!:-) dik za info.
je to rok a já jich vezmu 30
Dekuji ti :)
Sony má nějakou lhůtu, myslim,že rok/dva roky do aktivování, takže klidně to můžeš aktivovat v listopadu.
Ne jde mi o to ze to chci aktivovat az v listopadu protoze jsem mimo plejak :D a jeste jsem ucet nemel tak se ptam jestli muzu aktivovat az v listopadu diky
Můžeš to aktivovat třeba hned, ono se ti to automaticky prodlouží o dalších 12 měsíců.
Mohu to aktiovat treba pak v listopadu az? dekuji za odpoved
Tak to je paráda
luxus snad si aspon jeden koupim snad tam nebude nejaky zmrd co koupi 50 ks
Díky za upozornění, do toho jdu!!
od zítra sleva na czc za 699,- roční plusko , link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.