"FLEKY NA DISPLEJI"...taky přihodím svoji trošku do mlýna. Vitu mám pár dní a těch fleků jsem si všiml v noci při zapnutí konzole. Je zajímavé, že fleky vidím pouze, když Víťu zapnu v úplné tmě a jsou vidět pouze po zapnutí, posléze během hraní jsem je zatím nezaregistroval. Co jsem pochopil z diskuzí, tak jak je tu již uvedeno, jedná se zřejmě o vlastnost OLED displeje....( link )
PS Vitu uplne novou a PS3,PSP uz 7.let.Ale uz jsem to vyresil.Kluk si hral z Vitou a chtel si koupit hru,ale zadal spatny kod.Ted funguje vse PSP,PS Vita i PS3.Sony mi aktivovala ochranu dat.
Dnes kolem 18 h mi prestal jit dotykac a priblizna za 30 minut i zcernal displej.Nevi nekdo co to je. Vitu mam kratce a nepadla mi spis i neustale lestim po hrach.
Dale zhodou okolnosti se nemuzu prihlasit k stahlym hram z PSN.Sice je v downu mam,ale nestahuji.Internet funguje.A posledni od 1830 se nemuzu pripojit na Only u EA.FIFA 13,NHL 13,BATTLEFIELD 3,Bad Campany.ATD.Vse zacalo dnes od PS Vity az po ucet.Dokonce nejdou stahnout ani hry na PSP.
4 ze 4 stejný efekt...no, jsem zvědavej, jestli někdo písne, že takový problém nezaregistroval. Sice to normalka vidět není, ale když k tomu dojde, tak mi to tam prostě vadí a dalo by se třeba přemýšlet na reklamací. Pokud to tedy není opravdu normalní. Každopádně díky za info...
chtěl jsem se zeptat ohledně displeje. Vitu vlastním něco kolem půl roku a na displeji jsem zaregistroval černé fleky. Jdou vidět, pokud jsou na obrazovce tmavé scény. Např. při loadingu Uncharted, kdy je tam to točící logo a obrazovka kolem je do černa, tak při prosvícení displeje jdou krásně vidět nebo třeba God of War Ghost of Sparta při různých zatmavených scénách. Nemáte někdo podobný problém? Díky za postřehy.
Ps Vita Displej (19)
eeeee - tak to si schválně pohlídám, jestli se budou zmenšovat...jinak na vitě paráda si zavzpomínat a zahrát resident evil 1 :)
Na me prvni vite jsem to nepozoroval, ale na te druhe ano. Zajimave je, ze se ty fleky zmensuji.
Ty fleky to je Mura effect. Nic nového pod sluncem. Prostě nedokonalost technologie.
"FLEKY NA DISPLEJI"...taky přihodím svoji trošku do mlýna. Vitu mám pár dní a těch fleků jsem si všiml v noci při zapnutí konzole. Je zajímavé, že fleky vidím pouze, když Víťu zapnu v úplné tmě a jsou vidět pouze po zapnutí, posléze během hraní jsem je zatím nezaregistroval. Co jsem pochopil z diskuzí, tak jak je tu již uvedeno, jedná se zřejmě o vlastnost OLED displeje....( link )
PS Vitu uplne novou a PS3,PSP uz 7.let.Ale uz jsem to vyresil.Kluk si hral z Vitou a chtel si koupit hru,ale zadal spatny kod.Ted funguje vse PSP,PS Vita i PS3.Sony mi aktivovala ochranu dat.
Ale dik za info.
Zkus hard reset,ten mi vždycky všechno vyřešil ale tohle vypadá na nějakou sabotáž.To máš nový nebo po někom
Zdravim vsechny Vitaky a zaroven mam problem.
Dnes kolem 18 h mi prestal jit dotykac a priblizna za 30 minut i zcernal displej.Nevi nekdo co to je. Vitu mam kratce a nepadla mi spis i neustale lestim po hrach.
Dale zhodou okolnosti se nemuzu prihlasit k stahlym hram z PSN.Sice je v downu mam,ale nestahuji.Internet funguje.A posledni od 1830 se nemuzu pripojit na Only u EA.FIFA 13,NHL 13,BATTLEFIELD 3,Bad Campany.ATD.Vse zacalo dnes od PS Vity az po ucet.Dokonce nejdou stahnout ani hry na PSP.
Moc vsem dekuji za info.
Romeno má pravdu ,je to naprosto normální jev , má to každá Vita resp. každý OLED displej
přesně tak je to bohužel jedno malé mínus OLED displeje a rychle sem si na to zvykl už mi to ani nepřijde
všimnout si toho jde jen při tmavém loadingu, SAMSUNG OLED displej. Na velké televizi bych tohle ovšem nechtěl, tam by to bylo hodně vidět
Mam to taky, nejdriv sem myslel, ze to zpusobuje nainstalovana folie na displeji ale jak vidim tak asi ne. [s6]
Je to bohuzel vlastnost OLED displaye a s reklamaci u tohodle nepochodite jak mi bylo receno ze sony .
Hm, tak koukám, že nejsem sám. Při hraní to nevadí, jen je to v těch určitých chvílích vada na kráse tohoto skvělého zařízení [s8]
taky mi to dela, a reklamace nic neresi, myslim ze to dela kazda vita nebo aspon vetsina, ale vubec to pri hrani nevadi a to je dulezite :)
taky sem to zaregistroval ale na funkci to nemá vliv tak sem se o to nezajímal
4 ze 4 stejný efekt...no, jsem zvědavej, jestli někdo písne, že takový problém nezaregistroval. Sice to normalka vidět není, ale když k tomu dojde, tak mi to tam prostě vadí a dalo by se třeba přemýšlet na reklamací. Pokud to tedy není opravdu normalní. Každopádně díky za info...
"Motýlí křídla". Je to normální, taky jsem se lekl když jsem to viděl poprvé ale myslím že to má každá Vita, víc nebo míň.
Na svojí i kámošově Vitě jsem to taky spozoroval, nejdřív jsem se bál ale když to je na obouch tak to bude pravděpodobně normální.
Ahoj všem,
chtěl jsem se zeptat ohledně displeje. Vitu vlastním něco kolem půl roku a na displeji jsem zaregistroval černé fleky. Jdou vidět, pokud jsou na obrazovce tmavé scény. Např. při loadingu Uncharted, kdy je tam to točící logo a obrazovka kolem je do černa, tak při prosvícení displeje jdou krásně vidět nebo třeba God of War Ghost of Sparta při různých zatmavených scénách. Nemáte někdo podobný problém? Díky za postřehy.
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.