PS Vita

PS Vita a internet ? (9)

• Zlatopalcův Medovar
    Zlatopalcův Medovar

Ok dík a ještě dotaz k těm verzím - Jaká je lepší Vita,ta stará , nebo ten nový model ? A co se origo PS Vita sluchátek týče,dají se použít i do PC a mobilu ?

• jiridvorak515
    jiridvorak515
    1

Jinak ja PS VITA pouzivam vsude kde jdu.PSP je chudy pribuzny.

Da se rici,ze PS VITA je Playstation Tablet.Poustim pres nej Playstation 3.

Snad to staci jdu se podivat do Planea,od dneska stoji Playstation 4 zaklad 9999 kc a Bugle s Watch Dog a kamerkou 11999 kc.

• jiridvorak515
    jiridvorak515
    2

1)

Hry jsou na karte,ale ja vyuzivam Store.Slevy ktere ma jsou k nezaplaceni.Napr.Needy ten stoji 216 kc na karte od 999 kc to uznas sam,ze ten rozdil je markantni.Obchody ted nabizi i hry pres kod.Timto klesly hry az o 66%.Ja ti vsak doporucuji Plus kazdy mesic minimalne dve hry.Samozrejme je to na tobe

2)

Je to ruzny

Farming Simulation (Store 216 kc ,obchod od 699 kc) zabyra 65 mb+update cca 15 mb hra je s Platinou

Uncharted 3,3 GB + Update 272 mb dalsi update je na multak cca 300 mb

Killzone M 3,399 gb+update 519 mb

Je to ruzny proto vybirej baleni s minimalne 16gb (vyuzijes 14gb)

3)

Zalezi jaky mas router,ja napr.jsem ten starej z r.2007 vyhodil a koupil uplne novy.Ted vse bez problemu.Jinak se koukni na PS VITA nastaveni je zde Wifi update a ten si stahni.

Multak jde stejne jak u PS3.Muzes hrat s kymkoliv navic PS VITA ma Party chat coz slouzi jako Hensfree.Samozrejme,kdyz mluvis o USA je zde Skype i video Skype.PS VITA ma obrovske vyuziti.

4)

PSP hry si musis koupit na Store a stahnout.UMD disky nepodp

• peter SK
    peter SK:o)
  • Zlatopalcův Medovar
    Zlatopalcův Medovar

Jo a ještě a to mě zajímá - používáš ochranou folii ? Má cenu ji kupovat ?

• Zlatopalcův Medovar
    Zlatopalcův Medovar

Ok díky za info a co se her týče se chci zeptat , 1.) na PSP byly UMD a PS Vita je má na kartě jo ? 2.) Kolik cca místa zabírá stažená hra z PSN ? 3.) Můžu se normálně u sebe doma dostat na wifi a hrát multiplayer s lidma klidně někde v USA ? :D 4.) Hry z PSP si tam zahraju všechny ? Díky

• jiridvorak515
    jiridvorak515

You tube je primo aplikace,dale maily,mapy,Twitter,Facebook atd.

Snad ti to pomuze.

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Pisi z PS Vita na konzolistovi i ted.PS Vita pouzivam jako rablet vcetne her.PSP je hlemyzd,ale uvedom si,ze PSP je na trhu 10.let.Ja mam PS Vita od 29.4.2014 a jsem naprosto spokojeny.

Za me doporucuji a Uncharted.To te prikova.Mimochodem krom PS Vita her muzes pres Store hrat i Psone a PSP hry.Temer vzdy pres plus dostanes 2hry.Tento mesic dokonce tri.

U PS Vita je nejvic bulezita pametovka.Javmam 16gb a nestaci.Vyuzijes je 14gb.32gb je zas draha 2000 kc.Ocekavam vsak az bude 64gb tak 32gb spadne.

• Zlatopalcův Medovar
    Zlatopalcův Medovar

Ahoj,chci se jen zeptat,na PSP mi příjde internet fakt nanic,je celkem pomalý a webové hry (travian atd.) to se tam snad ani nezobrazí. Jak je na tom PS Vita , má normální internet , který jde vpohodě (FB,klasické stránky,youtube) nebo je to něco jako to PSP ? Díky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.