Problémy, připomínky a rady

ps store (9)

• papucek
    papucekpapucek

Diky uz to mam.

• nomad-cz
    nomad-cz

do vyhledávače si dej Resi a potvrd' předposlední položku až tam budeš,tak si najed' dolů a tam najdeš epizody

• PetGriDus
    PetGriDusPETGRIDUS

no pokud mluvíš o ps3 tak by si to měl mít v psstore pod sekcí downloads nebo tak nějak hned po naběhnutí storeu levý sloupec nějak dole, tam máš vše co si stahoval a pokud mluvíš o ps4 tak by si to měl mít možnost stáhnout přes library. Takže to můžeš zkusit stáhnout znovu. U ps4 si save můžeš zálohovat, u ps3ky to možná jde taky nějak.

• papucek
    papucekpapucek

Zdar lidi, pri nedavne akci na ps store jsem koupil Resident Evil Revelations 2- Complete Season (Full Game). Stahl jsem prvni epizodu, tu prave dojel a ted jsem nahranej , protoze druha epizoda na store proste neni. Je tam jen plna hra na vitu, delux edice a prvni epizoda. Nemel nekdo stejny problem?

• Vendex_23
    Vendex_23

Tak bohuzel nejak mi to nechce fungovat, zkousim jeste moznost opetovneho downloadu tentokrat primo z knihovny pod acount managment, zaslechl jsem, ze to v nekterych pripadech take pomohlo, no uvidi se, presto diky

• Vendex_23
    Vendex_23

Ok vyzkousim to

• mattias-47
    mattias-47

Mně se podobný případ stal u demoverze flower a ještě jednoho dema. Stáhl jsem to v pohodě ale při instalaci to vždy vyhodilo chybu. Hledal jsem na netu a tam někdo psal, že pomůže, když to stáhneš přes proxy server (mrkni třeba sem link ten proxy server se začíná řešit ve příspěvku ze 14. února. a následně všichni píšou že to pomohlo). Nejsem žádnej ajťák, ale tehdy jsem to tak podle nějakého návodu udělal a pak už to šlo nainstalovat v pohodě. Mohl by to být stejný případ. Dej vědět, jestli to pomohlo.

• Vendex_23
    Vendex_23

Mista je prave dost, jde o hru Beyond:two souls(stazenou z ps store) a zajimalo by me, jestli se s tim nekdo uz setkal, nekde jsem se docetl, ze ps3 "slim" to neberou, ale to se mi zda jako blbost :)

• Vendex_23
    Vendex_23

Zdravim vsechny, koupil jsem si v ps store hru, pri finalni instalaci mi to hodi chybu a tim to konci, nevi nekdo co s tim?, je nejaka sance pri nejhorsim ziskat sve penize zpet?, predem diky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.