Problémy, připomínky a rady

Ps store (54)

• mattias-47
    mattias-47

Lidé z EA mi taky hodně pomohli. Na to, že EA jako společnost nemá mezi hráči dobrou pověst, jsem byl nad míru spokojen. Česká podpora PlayStation by se od nich mohla učit.

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Tak já si nedělám extra velké naděje ale to neznamená že bych tam nemohl napsat. Ta minuta mě nic nestala, na druhou stranu mam dobrou zkušenost s podporou od EA ale to už je jiná story [s14]

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik

tak s tim teda moc nepocitej ... ses mala jehla v kupce sena ... kdyz sem dostal bezduvodne ban kvuly PS home ... nikdo mi neposlal ani jeden e-mail ... nedokazaly my vubec ric - za co to mam ... na jak dlouho ... nikoho nezajimalo ze se na me domluvily lidi kteri my daly hromadny reports kvuly jedne holce kterou sem na homu porazil v sachach a ta to nedokazala pochopit ... proste Ceska SONY podpora jsou maly pani ... !!!

• mattias-47
    mattias-47

Tak na podporu bych nespoléhal :-)

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Včera jsem na cz podporu psal email tak uvidíme jestli se aspoň v úterý ozvou [s14] Eventuálně by šlo koupit Ps3 verzi až bude na akci, myslím že je to cross-buy.

• maranelo
    maraneloN💩SR💩T!

Mám stejný problém od doby co je Qforce vita verze na Storu. Maji tam nějaký problém s tou PS3 trial verzi :-( Asi jediné PS podpora ale jak víme cz podpora s tím stejne na 90% nic nenadela...

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Já jí ale koupenou nemám to tady řeším [s6]

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik

tak kdyz ti to pise ze ji mas koupenou ... co tady resis ... ??? haaaaaaaaaaaaaaaaaa ... :):):)

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Chápeš to špatně[s14] ten trial stáhnou jde ale nejde mi koupi plná verze pro Vitu. Store mi prostě napíše že už jí mám a hotovo viz odkaz na obrázek víš. Přitom je to Time Trial pro PS3...

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik

no kazdopadne time trial znamena plna hra z uzamcenym obsahem ... tak ze vetsinou se hra odemce kdyz si ji koupis primo ve hre ... ale jestly sem te dobre pochopil tobe ten time trial nejde stahnout do PS vity ... potom zbyvaji dve moznosti ze tu hru mas nekde koupenou a ulozenou v download nebo store nemas preplej nebo nastavenej na ps vitu :):):)

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Je to Trial a já vím že to nemá nic společného ale je to ten duvod protože samotné store to i píše viz tady screen link . zajímavé je že když bych to chtěl koupit pro ps3 tak to nevadí píše mi to jen u Vity.

• Pajda1985
    Pajda1985Jesenik

epileptickejfish ... nechci byt chytrej ale demo nema z plnou hrou nic spolecnyho teda pokud to neni time trial :):):)

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Ahoj mám menší problém. Rád bych si koupil Ratchet & Clank: QForce která je teď pro Vitu v akci. V minulosti jsem si stáhl demo pro PS3 no a když ji chci koupit tak mi store napíše že už ji vlastím. Píše to přes PC/Vitu i PS3. Lze to demo nějak z DW listu smazat nebo nějak jinak to vyřešit ? Za případnou radu děkuji [s14]

• papucek
    papucekpapucek

Funguje i na Ps3, zkousel jsem to dnes rano.

• WEIWUWEI
    WEIWUWEI

Ajeje,tu to zas žije :(

• WEIWUWEI
    WEIWUWEI

Myslel som na ps3 3

• jirka023
    jirka023

Funguje,celý den bez problému(alespoň na ps4 teda)

• WEIWUWEI
    WEIWUWEI

Funguje vám store?celý deň mi to ukazuje udrzbu a už ma s tým fakt stvu!!!

• radeczek
    radeczektara

nevíte někdo proč mi nejde koupit 3 měsíční plusko?píše mi to:you are not able to purchase this product for the following reasons(s):

you alredy own:

playstation plus:90day subscription+1 mont free.

přišel mi kod na 1měsíc k 3 měsícum zdarma,tak jsem ho zadal,potvrdil a pak chtěl dokoupit ty 3 měsíce.ty jsem koupil,ale nic se nestalo a ani to nevzalo peníze.díky

• velkytucnak
    velkytucnakHoror

Kamminops: kdyby jsi chtel koupit kupon na dolary tak na www.cardscodes.com . Kod dostanes online. Plati se pres PayPal.

• japonec
    japonecCZ

jj na internetu taky např link

• kamminops
    kamminops

A kde sa dajú kúpiť tie kupony? Ide to cez net?

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Zbývají ti pouze kupony, nelze platit kartou, která neodpovídá regionu PSN účtu.

• kamminops
    kamminops

Zdravím, potreboval by som poradiť: Slovensko nepodporuje ps store tak som si vytvoril account v cz, de, us. No mám problem s platením. Nejde ani kreditka ani paypal. Ked dám paypal tak ukáže platba nedokončená. Ked dám kreditku tak vyhodí že mám zle údaje. Viete prosím niekto poradiť? Ďakujem

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

uz mam nasosanej nfs hp,a asi 70 procent mass effectu,pak dam dead space3 atd....

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

head set nemam.myslim si ,ze by to mělo jit hrat coop přes net...teda aspoň doufam

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa

jsem tu

• black mamba
    black mamba

No tajně jsem doufal že by to šlo :D : Tak nakoupeno mám co jsem chtěl takže nevadí :)

• lamka74
    lamka74Resident

Nektery hry i vsechny dlc z pluska zustavaji, plus sleva na hry a za 850kc v akci nebo za 600kc z us storu na rok a 3 mesice to neni vubec spatny. Jen nechapu jak nekoho napadne, ze ty hry z plusu pojedou porad? [s6][s6][s6]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

black mamba to vubec neni na pytel. plusko je za tisicovku na rok sakra vyhodna pujcovna. snad sis vazne nemyslel, ze za 180kc dostanes nekolik her natrvalo...

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.