Problémy, připomínky a rady

PS plus a hry (62)

• Ergonaut69
    Ergonaut69🔸PS4Pro🔸

Lucius.: Diks.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Proč mi furt vyskakuje upozornění že mi bude končit plusko když sem si ho koupil na rok a zadal sem ho ani ne před měsícem.Vypnul sem to oznamování a stejně skoro pokaždý když zapnu ps4 tak to vyskočí.Už mě to začíná docela srát.Nevim co už bych měl dalšího vypínat.

• Lucius
    LuciusPan Masu

Jop, je to pravda.

• Ergonaut69
    Ergonaut69🔸PS4Pro🔸

Čaute. Jede pls Smite bez Pluska? Resp. Slyšel jsem, že f2p hry jedou bez Plus. Je to pravda?

• Werdugo
    WerdugoMárny
    1

Najed na Playstattionplus to je ten zluty krizek vlevo nahore na obrazovce a pak Manage Membership.A pak Subscription.A pak Budes Videt .

• Skorky
    SkorkyPS4 Pro

Zdravím,dá se někde zjistit,zakolik dní mi vyprší PS+?

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Hardware: Rivals (PS4)Grim Fandango Remastered (PS4)Dragon Age: Origins (PS3)Medal of Honor: Warfighter (PS3)Nihilumbra (PS Vita)Legends of War: Patton (PS Vita)

• the_edge
    the_edgedave3345

rad bych se nekoho zeptal jak je to se slotama,na ps3 bylo na vse 2 sloty to znamena ze clovek mohl kupovat na pul s nekym hry ci plusko na ps4 tohle uz nemelo fungovat,ale nedavno me napadlo ze napojim kamaraduv ucet do sve ps4 a k memu udivu nejen ze funguje stale plusko,ale muzu hrat i jeho hry stejne jak to bylo na ps3 napriklad sem si od nej stahl flower,child of light a bez problemu to hraju na sve ps4 a normalne mi padaji trofeje,tak se chci zeptat jestli nevite jak to funguje a kolik uctu muzu mit napojenych

• Delsemela
    Delsemela

mám svůj normální účet evropský, pak jsem si založil účet na ps4 na us store, na tomto účtu mám nový nic, mám tam udělané i věci abych mohl platit kartou,to všechno je ok,pustilo mě to. Tak jsem si stáhnul zadarmo na 14 na us store plusko, přes toto plusko jsem si chtěl stáhnout hru mickey,hru mám danou v dowload listu na počítači. Na počítači mi to píše,abych to mohl začít stahovat tak musím aktivovat ps3. Najel sem tedy v PS3 do xmb, tam jsem udělal system upgrade on, pak jsem jel do acount po přihlášení a tam jsem zadal active ok, najel sem do dowload listu a tam nic není. Od této chvíle se to mělo začít asi stahovat,jenže mě to nejde. Tak nevím čím to je,jaký je další postup kde tu ikonku na ps3 toho Mickeyho najdu ???

• Delsemela
    Delsemela

čau lidi mám menší problém,na us store jsem si založil účet vše je ok, stahuju dema na PS4 atd. ,nyní jsem si tam udělal i účet a stáhnul jsem si na 14 dní playstation plus,tedka k věci: chci stáhnout hru mickey mouse na ps3, vše mám již vhozeno v dowloand listu a poté jsem i aktivoval systém,jenže hra se nestahuje,nevíte co mám udělat nyní a proč to nejde? v počítači to je hozené v dowlloandu,ale nejde to ještě stáhnout protože mám aktivovat systém,ale já na PS3 už všechno aktivoval dle jejich postupu a nejde to. Nevím,kde mám tu ikonku Mickymouse hledat prostě atd,mohl by mi někdo poradit ,máte s tím zzkušenosti ?

• jiridvorak515
    jiridvorak515

No ja zas mam zpravu,ze Uncharted 3 ma nahradit The Last Up.Buhuzel nevim jestly jen v Americe.Ale v soucastne dobe nestiham hrat ani hry na diskach natoz z Plus.

Muze za to predevsim nove koupena PS VITA.Jenom muzu doprucit.PSP je super,ale ruku na srdce.Kdybych nebyl maniak v Metal Gear Solid asi bych ji nekoupil.Je sice pravda,ze hry jsou super a Crissis Core povazuji za nejlepsi hru PSP.Druhe misto ma prave Metal Gear Solid Peace Walker a treti God of War.

• play3man
    play3manYes, it is
    1

ako tu už niekto písal, tie hry potvrdili, no zoznam nie je kompletný a máme sa tešiť na zajtra, kedy odhalia celý zoznam...

• gumos22
    gumos22Učitelskej

Jo takhle se to myslí, tak to jo.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

gumos22: Uncharted 3 je například v tom ročním updatu není ti divný že už je tam dlouho? ;)

• gumos22
    gumos22Učitelskej

Update ročního PSplus? To je jako co? PSplus mám už nějaký ten rok, ale tento pojem mě jaksi minul.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Oficiálně mají hry oznámit zítra...

• sova655
    sova655gabrda_9

jo, dávají si na čas, protože ted se mají měnit ty roční hry :)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin
    1

Já bych flintu do žita neházel tenhle měsíc by měl být i update ročního ps+

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

No zase nebudu mit duvod zapinat PS4

• Unholyu
    Unholyu;)

Na twitter dnes sony psala ze zitra uvede ktere hry budou v pristim ps plus

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Myslím,že Lone Survivor je crossbuy,takže na Vitě bude. Ale já mám koupeno.

• Predator
    Predator
    1

HonZyczech bude mezi nima pravděpodobně i verze LONE SURVIVOR pro VITU, pokud tedy je vše pravda a ne jen spekulace.

• senator
    senator
    1

Hm, tak teda velký nic!![s3][s3]

• the_edge
    the_edgedave3345

lone survivor by byl dobry,ale zase NBA? vzdyt bylo tak pred pul rokem.

• Predator
    Predator

To by byla paráda, kdyby tam byly tyhle hry Heymi. LONE SURVIVOR sem chtěl dnes koupit tak radši počkám.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
  • Jamie
    JamieJamieCZECH

Ono si to automaticky vyhledá update ale když dáš O tak tím nepotvrdíš stahování a přejde to rovnou na zapnutí hry

• WanMigo8
    WanMigo8WanMigo8

Super díky za tipy večer zkusím offline

• lidr13
    lidr13

vyřešil jsem to tak, že to hraju prostě offline a pohoda...jde to :)

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Mně i Grassovi23 pomohla ta změna DNS, jak jsem postoval výše. Pokud to nepomáhá, tak asi zkusit stáhnout update u nějakého kamaráda, co jsem tak jinde vyčetl... [s8]

• ananas
    ananas
    1

Ono to vyžaduje při prvním spuštění přihlášení takže musíš bejt online a tím pádem tě to odkaze na update...

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Tak nestahujte update file a hrajte bez toho to jsi zkoušel ?

• ananas
    ananas

No to by mě taky zajímalo, fakt uz nevim co s tím... Po updatu porad error

• WanMigo8
    WanMigo8WanMigo8

Už někdo zprovoznil hotline miami?

• lidr13
    lidr13

změnil jsem DNS a stejně nic, sakra :/

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Ahoj, máš PM. A pro ostatní, mne pomohlo toto: link [s14]

• Grass23
    Grass23

Zdar jak zprovoznim hotline miami? Poraďte PM diky

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Smazání hry, restart routeru, nic nepomohlo... [s3] Hra bez patche nejde spustit ani v offlinu. [s8] Už to někdo zkoušel hrát?

Vyřešeno, zkusil jsem změnit DNS a pomohlo to.

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Ja stale cekam.Navic udrzba a neustale vypinani netu me privadi k silenstvi.Jeste,ze mam co hrat.

Rayman 3 HD a A IM ALIVE me cekani na bozarnu SLY usnadni.

• Daemon666
    Daemon666Freedom
    1

Taky Vám Hotline Miami hazí při instalaci patche error 8002AE22? [s13]

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Super, díky za info. Stažená už je komplet nová sada her PS Plus, takže dodatek jde do pryč. [s14]

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

Jo, je to na Vitu, když se stahuje Crossbuy, tak se vždycky do fronty hodí obě verze.

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Neni ten dodatek na PS Vitu ? Jinak tech 19gb stale stahuji.A jeste dlooho budu.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Ahaaa, takže na celý error se mám vybodnout a prostě to pustit?[s6] To mě taky mohlo napadnout, díky moc!

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Taky jsem si to myslel, ale hru jsem měl už i nainstalovanou, jen jsem ji nezkusil spustit...A stejně error

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Tak mne to hází taky error. Ještě nemám ale dotaženou hru, tak třeba to po dotažení hry půjde stáhnout. [s8][s13]

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Zdar, šel vám ten Sly normálně stáhnout? Mě i kámošovi to při stahování "audio packu", kde v závorce jsou uvedeny zkratky CZE,RUS atd., hází error. Zkoušel jsem několikrát a nic...Nevíte?[s13]

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10
    1

senator: Stačí ti 2,5" HDD (do ntb) SATAII, např tenhle link Jistě se dá sehnat za lepší cenu, záleží samozřejmě jakou bys bral kapacitu. Osobně si myslím, že by to pro tebe bylo nejlepší řešení.

Nebo pokud si doteď vydržel se 40, tak sehnat třeba jen nějaký použitý 120, 160Gb disk ;-) Sám mám 120tku a na PS+ hry a instalace to stačí. Když potřebuju, smažu, hry si můžu kdykoli stáhnout.

• senator
    senator

tekken90: a víš že tohle mě ani nenapadlo, teda stejně nevím jakej a vůbec kolik stojí a kde ho koupit.

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

senator: Ve výsledku tě levněji vyjde koupit větší disk ;-) A bude to lepší investice i vzhledem k PS Plus a instalacím her.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.