Bojovky

Průvodce Mortal Kombat X (18)

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Jo ctverecek

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

NOisy : Co je to square ? preklad mi pise - namesti - Mileena to ma dolu , dolu , dolu a ___ ?? square a to nevim co je LOL

• xDante1986
    xDante1986Gamer

nahodil jsem dřív tady ktěm základním postavám + 4 dlc.... link

zkusím pak kouknout dál a přidat ty stage, u žjsem to dlouho nehrál

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Parada to je vono - dik ... Jdu testnout ...

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Stage fatality ted jsou - jde zhodit z mostu na bodaky , v jedne arene je chobotnice atd. U Mileeny mam dalsi fatalitu uz ctvrtou a je v otaznikach , tak se ptam jak se delaji ...

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Cau jak se delaji ted ty nove stage fatality ? Hlavne me zajma Mileena a Raiden nikde to na netu nemuzu najit ...

• Prc_ek
    Prc_ek

Chjo to je skoda. Byla to nejvetsi sranda to hrat s kamosema. Mno nic aspon uz to nemusim hledat. Diky moc!

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

to byl myslím tag mod .. ten v novým MK není..

• Prc_ek
    Prc_ek

ZdarecMam dotaz. V mortal kombat 9 byl mod hry, kdy se hrala vez a mohli hrat dva hraci spolu za dve ruzne postavy...nevim uz jak se to presne jmenovalo. V MK X tento mod nemuzu nikde najit....nevite jesti tam vubec je?? Diky

• salina-96
    salina-96

Ahoj, dneska jsem si koupil MKX, hrozně jsem se na něj těšil - prošel jsem průvodce, ale když chci u zápasu skončit zápas fatalitou(objeví se známé Finish him), nejde mi udelat ona fatalita. Nevíte, kde je problém? Diky.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Jj mam na PS4 a nic nefunguje z toho co jsem psal.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

XDante ahoj a dekuji.Faction zvolit muzu to ano to mam nastavene to je v poradku.Jen kdyz zapnu hru tak porad tak mi tonapise vzdy at to zkusim pozdeji.V jakych dnech nebo kdy se faction otviraji?Jinak mi dnes neslo ani to living towers.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

V menu v polozce Faction mam cervene a nemuzu hrat invasion boss,tower a war tower.Vi nekdo proc?To same v menu Login nefunguje.Uz to takhle mam od prvniho spusteni hry.Login a Faction mi nefunguji.Hru jsem uz jednou taky preinstaloval a nic.Jedna se o PS4 verzi.

• Loser
    Loser

Divný,ja mam za zapas 300-500

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

jestli ten steel nechceš tak s někým vyměň za plast- na to se tady chytne hodně lidí:)

• forrest_cz
    forrest_czforrest_cz

Diky. Tam jsem zkousel hledat, na Google zatim taky nic. Asi se casem objevi, ale zatim neni. Koupil jsem si sberatelskou edici a v ni nebyl klasickej obal. Ne, ze by steelbook nebyl dobrej, ale na moji policce vedle modrejch krabicek... :-)

• forrest_cz
    forrest_czforrest_cz

Ahoj, kdo vlastni Mortal Kombat X na PS4 a byl by ochotny mi naskenovat obal v nejakem vysokem rozliseni pro tisk?

• panzpohadky
    panzpohadky808

Ty vole ... Tak to je moc hezký ! To sem vůbec netušil. Působivé :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.