Akční TPS

Prototype (18)

• flipper
    flipper

Stále tuhle pecku hraju.Mám odehráno asi 30 hodin , ale to je i tím že se snažím posbírat trofeje , který stejně neposbírám :-)

• the_edge
    the_edgedave3345

taky to ted hraju a je to fakt super. kdybych to mel srovnat s infamous tak bych nevedel co je lepsi. ten prototype je hlavne o zabave chodite po meste zabijite lidi a podobne,ale zase to ma dost spatnou grafiku pribeh a i ty mise jsou dost o nicem (dojdi tam zabij toho rozby to a podobne) zato infamous je presny opak dobra grafika,pribeh,napln misi,ale za to tam neni moc co delat kdyz dokoncite misi.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak uz to hraju od pondelka a musim uznat ze je to dost dobra hra. Sice sem jeste nedohral (zasek sem se u toho vrtaku nebo co to je jak se musi chranit) ale uzivam si to. je to nadhera

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Roly no me to prave nepripadalo stereotypni, sice jsem vydrzel i u takovyho AC, kde byli ukoly furt dokola to stejny, ale tady jsou dost ruzny, hlavne moznostma jak je provest, jednou se musis skryt jako vojak a nastoupit do vrtulniku a pak bojujes proti infikovanym z vrtulniku a rozvazis po meste vojaky, dalsi mise je treba chraneni tanku kterej nici infikovany budovy, tak muzes budto bezet s nim a zabijet mutanty, nebo ukradnes tank/vrtulnik a pomahas tak, narazil jsem fakt na hodne malo misi ktery by si byli nejak moc podobny nebo stejny a kdyz, tak mas spoustu moznosti jak to vyresit. Hlavne ten system upgradu je skvelej, je tam strasna spousta vylepseni postavy (zdravi, behani, skoky) pak ty disguise upgrady a strasna spousta critical mass utoku, komb apod. :) Me se to proste libilo, ikdyz par chybicek tam bylo, no ale mit moznost vybrat si(hral jsem to na PC) tak asi sahni po InFamous, to je takova jistota, ale idealni je urcite si zahrat oboje, protoze obe stoji za to:)

EDIT: Jeste k tem misim, jsou tam pak i mise proti vsem nebo proti vojakum. A konec je hodne drsnej, ta infekce se rozsiri a vsechny ulice uz jsou pak uplne znivceny, vsude behaji zombici, mutanti a litaji helikoptery jezdi tanky a vsude se bojuje, hlavne predposledni mise je drsna, kde je totalni chaos, vsechno je zniceny a vsude se strili...:)

• roly30
    roly30

Hatake tak dík za další info já to hrál jen chvilku bylo to celkem dobrý grafika mi nějak nevadila, jen spíš se bojim toho stereotypu jak píše i kachlo ve své recenzi čemuž fakt věřim a asi raději šáhnu po exkluzivitě infamous která mě dostala svým demem :)

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Tak jsem to dneska dohral, co rict pro me proste skvela hra, ten konec byl docela tezkej a opravdu me to chytlo, muzu jen doporucit, na profilu jsem to ohodnotil 8/10 hlavne kvuli horsi grafice(hlavne budovy) a obcas trosku blbe AI a nekterym nervydrasajicim ukolum... Ale doporucuju to vsem, skvela hra :)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

"To jestli je to pro vás dobře nebo špatně si přeberte sami, za sebe řeknu, že upřednostňuju hratelnost." Sry za predchozi koment vubec nevim proc nabehlo citovat Bubu kdyztak to smazte thx

• roly30
    roly30

Hatake : si to asi nepochopil on myslel ze je to stereotypní jako všechny tyhle hry co vyjmenoval.

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

VRB: No me AC hodne bavilo, ME taky a FC2 jsem nehral a Crysis se mi nelibilo... ale myslim ze prototype je od techto her dost odlisnej, grafika tam neni zadnej zazrak a jde hlavne o zabavu, me to teda bavi :)

• Realfy117
    Realfy117Nevim

Já hru dohrál a už asi jen tak nezapnu. Po dohrání je to už to samý, takže nuda. Ale jinak první dojmy byly super:)

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

VRB: Dobře nebo špatně?? AC dobrý po delší době trochu nuda. FC2 bomba, ME výtečná hra, do který se musíš ponořit. Crysis jsem nehrál.

• TumaPetr
    TumaPetr

Už sem někde dojmy psal, ale tenhle topic mi nedá a musim napsat alespoň větičku, že tahle hra se řadí přímo mezi AC, FC2, Crysis, ME atd. To jestli je to pro vás dobře nebo špatně si přeberte sami, za sebe řeknu, že upřednostňuju hratelnost.

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Hraju to tyden a doporucuju, naprostej narez, neni nic lepsiho nez utikat pred helikopterou, sebrat auto, otocit se, sejmout ji autem, cestou poskakat strechy aut a vyskocit na strechu, fakt skvela hra, jen grafika by mohla byt lepsi

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Sice to ma nadprumerny hodnoceni s odrenejma usima, ale gameplaye vypadaj vic jak stylove takze ja to beru

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

inFamous mám taky rozehraný, no až si přečtu nějakou recenzi na Prototype tak budu chytřejší [s4]

• Jimmy
    Jimmy

já si zrovna pořídil InFamous taky jsem moch počkat zase za jeden měsíc kupovat tři hry je moc.

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

No jestli to bude stejně dobrý jako RF, tak pořizuji i Prototype.

• Jimmy
    Jimmy

Myslíte že to bude pecka podle recenzí to dostává hrozný rakety.Mohli by vydat demo teďka ve čtvrtek ja porád nevim jestli RF:guerrillas a nebo tohle.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.