Cus, taky jsem koupil Dragon Age a hazi mi to stejnou chybu .. jak jsem tedka cetl to forum co tu hazel Dizzassta, tak asi nezbyva nic jineho nez cekat co ?
Ahoj koupil sem si na store dragon age ale nejde mi stahnout píše mi toAn error occurred during the download operation. (80710101)Nevíte někdo co s tím ?
Ahoj.Mam problem si koupit hru z PS STORE.Mam predplacene plusko a kupoval si hry v pohode ale v posledni dobe to nejde.A zadne udaje jsem nemenil.Nevim kde je problem.Poradi nekdo
Prosim pomoc PS store (11)
Tak díky Asi ještě zkusím zákaznickou linku sony i když sem tady četl že to nemá moc cenu ale za pokus nic nedám
Cus, taky jsem koupil Dragon Age a hazi mi to stejnou chybu .. jak jsem tedka cetl to forum co tu hazel Dizzassta, tak asi nezbyva nic jineho nez cekat co ?
Nejsi sam, kdyz zagooglujes, zjistis ze chyba neni na tve strane, ale u sony. Asi nejakej problem s DNS. Nemas zac. tady si pocti : link
mám 60G volných a dragon age má 20G v tom problém asi nebude
Nemas malo mista na hadru?
Ahoj koupil sem si na store dragon age ale nejde mi stahnout píše mi toAn error occurred during the download operation. (80710101)Nevíte někdo co s tím ?
problem PSN 80023102 : link
80023102
Co včil?
co ti to píše?
Ahoj.Mam problem si koupit hru z PS STORE.Mam predplacene plusko a kupoval si hry v pohode ale v posledni dobe to nejde.A zadne udaje jsem nemenil.Nevim kde je problem.Poradi nekdo
Jestli si ju zaplatil tak bys u ní měl mít ikonku červený tašky.Jestli jo tak klikni na download a stahuj
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.