Mnohokrát vám všem děkuju, vůbec jsem netušil, že se setkám s takovou odezvou a doufám, že budou přibývat další názory. Jinak zjišťovat by se toho dalo spousta, ale klíčové jsou pro mě ty motivace, které jsou hodně komplexní, takže jsem se snažil dotazník zjednodušit kde se dalo.
Mas ho vyplneny.Skoda,ze jsi zde neuveld napr.kolik platform vlastni nebo jak dlouho hry hraju,ci kolik jich mam.Dale bys zde mohl krom zminenych platform napsat treba 3DS,Vita nebo jine.
Dale co by te melo zajimat kolik penez mesicne koupi a cenu.Kdo hraje hry rozhodne neni chudak,nejvetsi trida je stredni s platem od 20-25 tisic.Pohe 3% hracu v CR co maji konzole ma plat do 10 tisic. a jedna se o jedince mezi 18-21 roky.Ja jsem delal pruzkum z 1740 lidi po dobu 12 mesicu.Drtiva vetsina se uz z konzoly setkala,ale trend poslednich tri roku vyzniva spise pro konzole.
V roce 2002 byla nadvla PC s 64% k 36% po deseti letech je situace uplne jina kde 68% patri konzolym.Jinak se podivej na vyvoj v CR,kde v 90 letech byla drtiva vetsina PC a konzole nemely ani 1%.Cau a peji mnoho stesti.
Prosím o vyplnění dotazníku ohledně videoher (31)
Pokud by se chtěl ještě někdo zapojit (zejména hráči na Wii, Wii U, Xbox 360 a Xbox One), dotazování končí 31. března.
Ještě nějací hráči na Xbox 360, Xbox One, Wii nebo Wii U?
Máš tam další za Xbox [s1]
Nenašli by se tu ještě nějací hráči na Xbox 360, Xbox One, Wii nebo Wii U? Ze 124 vyplněných dotazníků je zatím 117 pro PS3 a PS4. :-)
Vyplněno... [s1]
máš to vyplnené a nech ti to dobre dopadne
Taky jsem vyplnil a přeji úspěch u státnic a obhajoby, sám jsem si to prošel ;)
Vyplněno a ať ti to dopadne
máš to tam, tak ať se zadaří [s12]
Pekne, mas to tam a preju hodne zdareu :)
docela zábava, máš to tam.[s14]
Hotovo, přeji hodně úspěchů s diplomovou prací [s14].
Mnohokrát vám všem děkuju, vůbec jsem netušil, že se setkám s takovou odezvou a doufám, že budou přibývat další názory. Jinak zjišťovat by se toho dalo spousta, ale klíčové jsou pro mě ty motivace, které jsou hodně komplexní, takže jsem se snažil dotazník zjednodušit kde se dalo.
NPNK_Tvuj koment nebo co?Jinak vyplneno.
Blbost.
No sice sem to vyplnil ale máš to hrozně dlouhý
Vyplněno
Hotovo
Máš to tam
Hotovo.
Mas ho vyplneny.Skoda,ze jsi zde neuveld napr.kolik platform vlastni nebo jak dlouho hry hraju,ci kolik jich mam.Dale bys zde mohl krom zminenych platform napsat treba 3DS,Vita nebo jine.
Dale co by te melo zajimat kolik penez mesicne koupi a cenu.Kdo hraje hry rozhodne neni chudak,nejvetsi trida je stredni s platem od 20-25 tisic.Pohe 3% hracu v CR co maji konzole ma plat do 10 tisic. a jedna se o jedince mezi 18-21 roky.Ja jsem delal pruzkum z 1740 lidi po dobu 12 mesicu.Drtiva vetsina se uz z konzoly setkala,ale trend poslednich tri roku vyzniva spise pro konzole.
V roce 2002 byla nadvla PC s 64% k 36% po deseti letech je situace uplne jina kde 68% patri konzolym.Jinak se podivej na vyvoj v CR,kde v 90 letech byla drtiva vetsina PC a konzole nemely ani 1%.Cau a peji mnoho stesti.
Poněkud zdlouhavej, ale budiž.
mas to tam...
mas to tam
hotovo [s6]
Hotovo, docela dlouhý :)
Mas to vyplneny tak at ti to k necemu je a drzim palce
Tak at ta diplomka za to stojí když jsme nad dotazníkem všichni strávili tolik času[s14]
Tak jsem vyplnil :)
Jen jestli nejsi z JRC ty lišáku :D ... Né sranda, vyplnil jsem.
Docelá zajímavé musím říct. Držím palce s Diplomkou
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.