Playstation 4

Prosím o pomoc np-40831-6 (17)

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy
    1

Tak to jo,protože kdyby stahoval přes torrenty tak ho můžou odpojovat kvůli tomu...mě se to stalo 2x

• Sojka
    SojkaPlaywalker

Cermi: Myslím že stahuje max z ulozto

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy
    1

Sojka-nestahuje kámoš náhodou přes torrenty?

• Skara
    SkaraCX+PS5+XSX
    1

Auvicku, ostatní všude ve článcích napominas za OT a pak přijdeš sem s takovým moudrem

• Sojka
    SojkaPlaywalker
    1

Jo někdo jí dává zadarmo, někdo si nechává platit.Kamarad má podobný problém, veřejná IP a stejně ho vždy bloknou.Tak tam zavolá do pár dní ho odblokujou a za pár dní znova zablokovanej,prej to dělá systém,to je vše co mu řeknou.Už ho na PS podpoře celkem dobře znají.

• Dave Demon
    Dave DemonDestiny 2

No a já mám veřejnou a stejně nic. A Sony moc komunikovat nechce 😤

• diR3cT
    diR3cTPS4

@Sojka: u meho to bylo zadarmo. Mel jsem stejny problem. Neslo se mi pripojit a nemohl jsem hrat digitalne zakoupeny hry. Tak jsem zkousel vse co slo. Tovarni nastaveni, restart konzole... sanlzrejme jsem si bez PSN nestahnul nic, tak jsem mel asi tyden holy psko. No a pak me napadla ta vetejna ip, tak jsem jim volal a do pul hodiny to slapalo. Operatorka rikala, ze Sony z nejakyho duvodu ty neverejny ip blokuje.

• Markx
    MarkxACS

Kamos resi podobny problem uz asi dva mesice.Taky jsem mu radil tu verejnou ip adresu. Je to tedy vazne tim, ze mu to nejde prave kvuli tomu ze ji nema????

• Dave Demon
    Dave DemonDestiny 2

Veřejnou IP už mám.

• Sojka
    SojkaPlaywalker

Ale zadarmo to asi nebude.

• diR3cT
    diR3cTPS4

Zazadejte si u internetovyho poskytovatele o verejnou IP adresu. Bude se sice asi cukat, ale mel by vam ji dat

• Dave Demon
    Dave DemonDestiny 2

S tím hotspotem sem zůstal online ale hrát stejně nejde 😢

• LubaGaming Tv
    LubaGaming Tv
    2

Děkuji problém mám vyřešený. MCJoel router jsem psal, že jsem restartoval. Dal jsem PSko do továrního nastavení a to nepomohlo, kdyby někdo jiný takový problém řešil, tak si zbytečně nesmažte věci v PSku.

PSN se mi připojilo, když jsem připojil PSko přes mobilní internet, když jsem si v mobilu udělal hotspot a připojil tak PlayStation k internetu, když jsem připojil PSko zpátky kabelem, tak už jsem zůstal připojený k PSN.

Mockrát děkuji za pomoc a doufám, že se to nikomu z vás nestane a když, tak doufám, že ta diskuze tady alespoň někomu pomůže ten problém vyřešit.

Lovu "platinek" zdar !!!

• Dave Demon
    Dave DemonDestiny 2

Řeším podobný problém a je to chyba MAC adresi. Pomůže pravděpodobně veřejná IP. To budu zkoušet dnes. Já mám NP-40833-8

• LubaGaming Tv
    LubaGaming Tv

Ještě jsem četl, že by mi poslali e-mail, kdyby zablokovali Psko nebo PSN, ale žádný oznamovací email o zablokování nepřišel

• LubaGaming Tv
    LubaGaming Tv

Ahoj prosím o pomoc když se chci přihlásit do PSN, tak mi to vyhodí chybu np-40831-6. Bojím se, jestli mi nezablokovali PSko, protože jsem potřeboval změnit údaje na kartě a v peněžence jsem zkoušel různá hesla až mě to vykoplo a vyhodilo tuto chybu. Zkoušel jsem obnovit psko restartovat odpojovat z elektriky restartovat routr ale pořád se mi nejde přihlásit do psn

• LubaGaming Tv
    LubaGaming Tv

Prosím o pomoc np-40831-6

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.