Závodní

Project C.A.R.S ( Community Assisted Racing Simulator ) (723)

• FordFocusCc
    FordFocusCc
    11

Chlapče,tebe to riadne prepína...

• Tab Arc
    Tab ArcVR+Simracing
    1

@Heymi9615: Obrovská škoda . Ta hra patrí ozaj medzí top v danom žánri .. Ale len tam, kde ide ako má :-/

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Tak jsem dal poslední šanci PCars 2 a to na PS5, čekal jsem naivně, že hra poběží trochu líp, zkusil jsem starý okruh LeMans a pak Long Beach .... a smazal. Takový aliasing se jen tak nevidí. Bohužel, už tomu šanci nedám.

• Jarri
    Jarri
    1

Zdravím, vyměním Gran turismo sport zs Project Cars 2

• dyplodok
    dyplodokXBOX SX

ahoj, zalozil sem komunitu "Project Cars 2 - cesko". Rad se tam sejdu se zavodikama na vecerni projizdky :-). Kvalitni online zavody se hledaji tezko, tak to zkusme touhle cestou. Najdete si to nebo piste na "dyplodok". Racingu zdar!

• deadspace
    deadspacePS12345

Ahoj na jakych volantech jedete PC2? G27?

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Super gt je dobrý taky to mám podle neho

• skinner78
    skinner78

Tak jsem objevil slušný bug.V rallycrosu na trati Knoxhill jsem jel v prvním kole do joker lapu ostatní ne,ale joker jim to přiznalo!Tak jsem to v dalším závodě taky zkusil a taky označeno za projeto!Snad to v update opraví.

• 666bocjan666
    666bocjan666VR:46

ELKEDAK : Musíš si dát pohled z helmy a v nastavení kamery by někde mělo být looking to apex nebo tak neco , nejsem ted doma abych ti řekl přesně 😉

• ELKEDAK
    ELKEDAK

Jak ve dvojce zapnu tu kameru, ktera byla v jednicce, kdy se pohled pootocil smerem do zatacky?

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs
    2
  • deadspace
    deadspacePS12345

Lubosek prosím o link

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs
    1

Myslím že podle něho,pokud bude někde lepší vyzkousim

• lOGistic
    lOGisticGenius

Podle kanalu Super GT ?

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Jezdím na ovladači ps4,nastavení podle týpka na YouTube a už jedu dobře i na snehu

• Epic
    Epic

Však u prvniho dílu se to ovládání dalo v pohodě nastavit... rači to ještě kupovat nebudu :D

• JirkaBruss
    JirkaBruss

Dík za tip, zkusím ji vycucnout 😀

• wans-cz
    wans-cz

K těm kvalifikacím. Pokud vycucnete nádrž na doraz během kvalifikace a pak dáte skip to end zůstáváte první i potom. Aspoň u mě to tak funguje.

• deadspace
    deadspacePS12345

Taky se v tom hrabu

• Rocky-36cz
    Rocky-36cz

A jak nastavit dualshock aby mi to hned nezačlo plavat na trati zleva do prava,když začne pršet či sněžit i když mám gumy na mokro ??A ostatní kolem mě sviští jak o život ?Zatím se v tom hrabu ale nevím také..

• skinner78
    skinner78

Hraji na ps4 a ovladači.Ostatní celkem v pohodě,ale tohle je neovladatelný!

• deadspace
    deadspacePS12345

Na cem jedes dual nebo x box? Musíš si nastavit asistence pokud jedes na ovladaci? A je treba i nastavit ovladac setings pokud jezdis na ovladaci

• skinner78
    skinner78

Já mám problém s úvodním závodem u Mercedes manufaktur.Jede se s rallycrosovou A45 na sněhu.Ať dělám,co dělám to auto nezatočí a nebo jde hned do hodin.Co s tím?

• 666bocjan666
    1

bezatom : jak řikaš , taky nechávam dojet to do konce , ty 15min kvaldy na začatku kariery se ješte daji ale jestli Gt3 nebo LMPčka budou mít kvalifikaci třeba hodinu tak už to bude problém 😀

• bezatom99
    bezatom99

Je tam spousta chyb.ja teda tu kvaldu nechavam dokonce,zatim si skocim na cigo nebo pro piti delal sem to i u jednicky :)jezdim na t 300 vse super ale jen mi vadi ze kdyz dovas nekdo z boku drcne tak se volant ani nehne a vetsinou protivnik leti vzduchem v kotrmelcich,takova kobra 11 :) ale to snad opravi i to ozvuceni pri replay atd..jinak hra super.kdo ma rad auta tak povinost

• 666bocjan666
    1

Jak sem na to od oznámení čekal tak PC2 rozhodně nezklamalo , nej auta co sem zatim hral (logitech G29) . Jen co mě zklamalo tak že oproti PC1 jsou strašně utlumeny zvuky tak doufám že to napraví nějakej patch. A taky ten bug v treninku/kvalifikaci že když to člověk ukonči dřív tak je automaticky posunutej na 7 misto i kdyby zajel čas jak Shumacher

• bezatom99
    bezatom99

Jo,jo,souhlas taky se mi ta volnost libi ale v kariere zrovna s formulkama bych snih necekal nastesti sem vsechny zavody na mokru i suchu vyhral tak sem si mohl dovolit tenhle nedokoncit.ale mam strach co me tam jeste ceka..:)ja mam oponenty na 60% a zadna sranda.jsou mi furt za zadkem a cekaj na chybu.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

Mě se zase líbí ta volnost. Pustěj vás i s LMP1 na rallycross trať, sice to podle toho vypadá, ale je bomba, že není limitace. bezatom99, ty formule jsem ještě nejel, já začínám Ginnetta Cup. Lehký to ale není.

• bezatom99
    bezatom99
    1

Musim taky uznat ze o proti jednicce je to jina kava.na snehu taky dobry ale jen s normal autem a je to jizda jak na nakup.jen nechapu v kariere jezdim ty prvni slaboucky formulky a byl zavod na snehu.nechapu jak to oponenti jedou.dali mi dve kola a ja porat v hodinach..nemuzu zrychlit,nemuzu brzdit tak jak je mam dohnat a predjet?mam zaple jen abs.ale i tak tuknu o brzdu a hodiny..nemate nekdo zkusenost jak na to?diky.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Stepobela, kariéra je jiná, máš seznam závodů pěkně pod sebou,jaký tratě budou... Speciální eventy jsou v úplně jiné položce, nepřehlednost prvního dílu je tatam.....

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.