Konzolista.cz

Project C.A.R.S ( Community Assisted Racing Simulator ) (727)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
HonzaP

@FordFocusCc Hraješ? Co tě tam baví?

FordFocusCc
👍1

Chlapče,tebe to riadne prepína...

HonzaP

Je to tak!

link

HonzaP

@Heymi9615 Oba díly jsou na konzolích úplně v pohodě. Xbox má lepší rozlišení u dvojky, ale zase horší u jedničky. Stále nedostižné věci na konzolích. Co jiného bys tam chtěl hrát?

HonzaP

Kdo stále hrajete tenhle poklad? Jen čas ukázal, jak moc dobrá věc to byla.

Tab Arc
Tab Arc #VR+Simracing
👍1

@Heymi9615: Obrovská škoda . Ta hra patrí ozaj medzí top v danom žánri .. Ale len tam, kde ide ako má :-/

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

Tak jsem dal poslední šanci PCars 2 a to na PS5, čekal jsem naivně, že hra poběží trochu líp, zkusil jsem starý okruh LeMans a pak Long Beach .... a smazal. Takový aliasing se jen tak nevidí. Bohužel, už tomu šanci nedám.

Jarri
👍1

Zdravím, vyměním Gran turismo sport zs Project Cars 2

dyplodok
dyplodok #XBOX SX

ahoj, zalozil sem komunitu "Project Cars 2 - cesko". Rad se tam sejdu se zavodikama na vecerni projizdky :-). Kvalitni online zavody se hledaji tezko, tak to zkusme touhle cestou. Najdete si to nebo piste na "dyplodok". Racingu zdar!

deadspace
deadspace #PS12345

Ahoj na jakych volantech jedete PC2? G27?

Lubosek Rumcajs

Super gt je dobrý taky to mám podle neho

skinner78

Tak jsem objevil slušný bug.V rallycrosu na trati Knoxhill jsem jel v prvním kole do joker lapu ostatní ne,ale joker jim to přiznalo!Tak jsem to v dalším závodě taky zkusil a taky označeno za projeto!Snad to v update opraví.

666bocjan666

ELKEDAK : Musíš si dát pohled z helmy a v nastavení kamery by někde mělo být looking to apex nebo tak neco , nejsem ted doma abych ti řekl přesně 😉

ELKEDAK

Jak ve dvojce zapnu tu kameru, ktera byla v jednicce, kdy se pohled pootocil smerem do zatacky?

Lubosek Rumcajs
👍2
deadspace
deadspace #PS12345

Lubosek prosím o link

Lubosek Rumcajs
👍1

Myslím že podle něho,pokud bude někde lepší vyzkousim

lOGistic
lOGistic #Genius

Podle kanalu Super GT ?

Lubosek Rumcajs

Jezdím na ovladači ps4,nastavení podle týpka na YouTube a už jedu dobře i na snehu

Epic

Však u prvniho dílu se to ovládání dalo v pohodě nastavit... rači to ještě kupovat nebudu :D

JirkaBruss

Dík za tip, zkusím ji vycucnout 😀

wans-cz

K těm kvalifikacím. Pokud vycucnete nádrž na doraz během kvalifikace a pak dáte skip to end zůstáváte první i potom. Aspoň u mě to tak funguje.

deadspace
deadspace #PS12345

Taky se v tom hrabu

Rocky-36cz

A jak nastavit dualshock aby mi to hned nezačlo plavat na trati zleva do prava,když začne pršet či sněžit i když mám gumy na mokro ??A ostatní kolem mě sviští jak o život ?Zatím se v tom hrabu ale nevím také..

skinner78

Hraji na ps4 a ovladači.Ostatní celkem v pohodě,ale tohle je neovladatelný!

deadspace
deadspace #PS12345

Na cem jedes dual nebo x box? Musíš si nastavit asistence pokud jedes na ovladaci? A je treba i nastavit ovladac setings pokud jezdis na ovladaci

skinner78

Já mám problém s úvodním závodem u Mercedes manufaktur.Jede se s rallycrosovou A45 na sněhu.Ať dělám,co dělám to auto nezatočí a nebo jde hned do hodin.Co s tím?

666bocjan666
👍1

bezatom : jak řikaš , taky nechávam dojet to do konce , ty 15min kvaldy na začatku kariery se ješte daji ale jestli Gt3 nebo LMPčka budou mít kvalifikaci třeba hodinu tak už to bude problém 😀

bezatom99

Je tam spousta chyb.ja teda tu kvaldu nechavam dokonce,zatim si skocim na cigo nebo pro piti delal sem to i u jednicky :)jezdim na t 300 vse super ale jen mi vadi ze kdyz dovas nekdo z boku drcne tak se volant ani nehne a vetsinou protivnik leti vzduchem v kotrmelcich,takova kobra 11 :) ale to snad opravi i to ozvuceni pri replay atd..jinak hra super.kdo ma rad auta tak povinost

666bocjan666
👍1

Jak sem na to od oznámení čekal tak PC2 rozhodně nezklamalo , nej auta co sem zatim hral (logitech G29) . Jen co mě zklamalo tak že oproti PC1 jsou strašně utlumeny zvuky tak doufám že to napraví nějakej patch. A taky ten bug v treninku/kvalifikaci že když to člověk ukonči dřív tak je automaticky posunutej na 7 misto i kdyby zajel čas jak Shumacher