ne dam jí za litr za 1100 s postou na dobírku :) Nevím jaká je tvoje představa o ceně, ale hra stará 3-4 mesíce která se prodávala v době vydání unás cca za prumernou cenu 1400,- Ted nižší hodnotu nemá. (ted jí koupíš za 1359) Takže já sem za ty 3 mesíce pouzívání slevil už 400,- to je bez mála 30% z původní nejnižší ceny. A to je docela dost ne ?!
Prodám/ vymením FIFA 14 na ps4 (17)
Prodano ...
Takze fifa porad na prodej cena 1000 s postou. 950 pri platbe predem a 900 pri osobnim predani
Ok domluvime se po PM!
vyměním s tebou fifu 2014 za lego...ok..?
Za 990kc nová od lidí co to dováží ze zahraničí :)
ne dam jí za litr za 1100 s postou na dobírku :) Nevím jaká je tvoje představa o ceně, ale hra stará 3-4 mesíce která se prodávala v době vydání unás cca za prumernou cenu 1400,- Ted nižší hodnotu nemá. (ted jí koupíš za 1359) Takže já sem za ty 3 mesíce pouzívání slevil už 400,- to je bez mála 30% z původní nejnižší ceny. A to je docela dost ne ?!
800kc s poštou beru
tak že je hraná(Tím ztácí hodnotu) a když už je přes 3 měsíce stará jí dáš za 1100,. Kč ???[s5]
Jako nová :D je hraná ...
fifa je nová nebo použitá ?
Este pockam treba nekdo nabidne lego kdyby ne tak se ti ozvu
No,tak to bych raději vyměnil za ten nfs tak jak chceš :)
Na heurece je nova od 1350 ja ji dam za 1100 s postou a nebo za 1000 pri platbe predem na ucet. Radsi bych bral Lego hru :)
Studénka,15min od Nového Jičína,rozumná cena co nejnižší:D
Kolik je rozumna cena ? NFS bych mozna bral :) Odkud jsi ?
Vyměním za NFS,nebo koupím za rozumnou cenu
Vyměním FIFA 14 na ps4za nějakou hru kromě killzone ten mám. Nebo prodám ... Nabízejte tady nebo do PM
Osobka možná po trese Domažlice Plzeň Praha Olomouc
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.