PS Vita

Prodám PS vitu (12)

• Nedor
    Nedor

Zdar,kdyby měl někdo zájem koupit Vitu,napište mi do soukromé zprávy,nebo dotazy sem. Mám ji již skoro dva roky,ale nemám na hraní vůbec čas[s14].Prodal bych komplet včetně 8GB + 4GB karty,travel Kitu (fólie,pouzdro,řemínek atd.)a včetně her: Killzone:Mercenary, Resistance:Burning Skies, Uncharted:Golden Abyss. Top stav, odehrány pouze tyto 3 hry, je jako nová [s16]. Možno poslat foto na vyžádání.

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.
    2

On je totiž Steve dost náročný co se ceny týká..

• pitrs
    pitrs
    1

Zdravím, taky bych teoreticky prodal Vitu :) Mám jí už skoro rok, ale je téměř netknutá, jediné co jsem na tom hrál by Uncharted a ten Frosbiser says :) Je jako nová, bez jakéhokoliv škrábance či defektu. Mám k tomu 16GB kartu + Obal Hard Case BB - asi nejlepší co se dá sehnat, opravdu tvrdý, ikdyby vám v tom psv spadla na zem tak se nemůže nic stát. Na vitě mám pár staženejch her z pluska, který jsem ani nehrál ale přístroj bych nastavil do továrního nastavení takže bohužel hry by nebyli žádný. Jsem spolehlivej uživatel a držím slovo. Proč píši že bych ji prodal "teoreticky"? Nepotřebuju se jí zbavovat za každou cenu, rozumněj za neférovou cenu. Nabídněte kolik byste byli ochotni za ni max zaplatit a přičtěte poštu. Pokud mě Vaše nabídka zaujme, ozvu se. Pokud ne, děkuji za reakci [s1]

• bf333
    bf333Ravens
    1

Steve:Tak proc si to hodil sem a ne do bazaru,se pak nediv.

• StefiCZ
    StefiCZpls no
    5

Steve: Ty to asi fakt nechceš prodat co? :D

• Steve
    Steve
    1

Co tady furt řešíte pokud nemáte zájem tak to nekomentujte ...

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    1

steve kdyz to napises sem, vic lidi si to precte = vic potencionalnich zajemcu...

• Steve
    Steve

Co se takhle zeptat do soukromé zprávy ? :) ...

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero
    1

taky bych uvítal více informací...

• Jebedaiah
    Jebedaiah
    1

máme tu nulu poprvé...

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

měl bych zájem co k ní vše máš? a jak dlouho máš ještě záruku?

• Steve
    Steve

Nová nehraná se zárukou cenu nabídněte

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.