Nazdar zmrde to co si tam napsal me dost nasralo a zrovna bys narazil na toho pravyho na me,ty koste prijed a vem si rovnou 90kc na sanitku nesnasim takovy frajirci jako ses ty!!!
!Pozor! S uživatelem Conan80 neobchodovat!Koupil jsem od něl 2 filmy(12.5.2014) a z toho jeden byl co jsem nechtěl,film jsem mu zaslal zpět na své naklady ale doposud mě nevrátil peníze za film ani za poštovné,stále se jen vymlouvá a slibuje.!!NEOBCHODOVAT!!!
Prodám NHL15 (7)
A co jako Pobi je to pravda nemas provokovat a ne vubec se do toho plist kdyz nevis jak to bylo!
Conan80
PM | 20.10.2014 15:38
Nazdar zmrde to co si tam napsal me dost nasralo a zrovna bys narazil na toho pravyho na me,ty koste prijed a vem si rovnou 90kc na sanitku nesnasim takovy frajirci jako ses ty!!!
:DDDDDDDDDDDDDD
Byl jsem 2mesice pryc pracovne tak ti to klidne hned poslu nemusis delat kvuli 190kc takovy rodeo Psal jsem ti ze jsem pryc!!!
kdyby to nebylo přes celou republiku, tak bych v takovým případě vzal auto a jel mu rozbít držku :D
!Pozor! S uživatelem Conan80 neobchodovat!Koupil jsem od něl 2 filmy(12.5.2014) a z toho jeden byl co jsem nechtěl,film jsem mu zaslal zpět na své naklady ale doposud mě nevrátil peníze za film ani za poštovné,stále se jen vymlouvá a slibuje.!!NEOBCHODOVAT!!!
Výměna Watch dogs + doplatek???
jednou vyzkoušeno,cena i s poštovným je 1200kč
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.