PRISON BREAK: The Conspiracy pro PS3. Nová hra v originálním obale a neporušené PS3 folii. Prodávám za 890 korun. Po otřesných zkušenostech s poštou preferuji platbu předem na účet, nebo osobní předání v Praze.
Zbynda,to me fakt mrzi.Ale vidis,ze klukum to posta dorucila.Asi,mate schopny lidi u vas na poste.Budes muset pockat na nasledujici dny po svatkach.Neda se nic delat.
TO ALL: Jinak disky a krabicky v poradku?Protoze me kolikrat prisli nove hry a disk cestoval volne v krabicce.Jinak hry vypadaji jako nove co?Nejsem zadne prase,vzdy si svoje disky hyckam a sem rad,ze jste spokojeni.Tim mi taky delate hezke vanoce.
Takze vsichni dnes napiste,jestli vam hra dorazila.Ja si vcera objednaval cisticku vzduchu a dnes prisla.Takze verim,ze to dnes mate vsichni.Hlavne napiste at vim taky.Jinak vam preju hezke svatky vsem.
Takze vsem byla hra vcera odeslana do 16:00.Bohuzel po informaci vam vsem hra dorazi az zitra,cili ve stredu 23.12. Zajimave a to sem ke vsemu jeste platil postovne vic,nez jsem po vas pozadoval.Takze aspon vidite,ze prislovi "VY PODATE,MY HNED DODAME" neplati.Takze zitra prej postak Ondra bude zvonit na Vas zvonek.Stejne sem nasranej.
To je otazka pro postu.Ja si treba minuly tyden ze dvou schopu koupil hry na pc a misto toho me prisli az treti den.Ne druhy,jak klasicky sam dostavam,ale proste treti.Kazdopadne spoleham,ze vam to dorazi vsem zitra.Jenze sou vanoce,svatky klidu a miru a verim,ze oni sami toho na postach maji moc.Muze se stat,ze vam to zitra nedojde,ale ne moji vinou.Ja hry posilam dnes tou rychlou cestou.Ted jak se tomu postavi posta je ve hvezdach.
Battlefield.Bad Company PRODANO uzivateli meidevil
Pes 2010 PRODANO uzivateli veks
Temto vsem zajemcum bude dnes po 15:00h hra odeslana.UPOZORNUJU,ZE SE NEJEDNA O ZADNOU LEVARNU!!!!!Nerad to prodavam na bazaru a sam z bazaru nekupuju,protoze i kdyz je hodne levne nabizenych her,tak sam ty lidi vubec neznam.Pokud by nekdo mel pochybnosti,muze se optat samotneho velkeho trophare REK-CZ.Ten uz ma zkusenosti semnou a zna me moc dobre,ze nejsem zadny levak.
Prodam hry na PS3 a X360 (54)
Omlouvám se, za předchozí nabídku! :D Nešlo mi to bohužel už editovat, tak jsem to nemohl napsat, ale nabídka je zde! link
349 Kc a vic
ghost: tak mi ukaž kde máš nový Orange Box za 300 i s poštou a já po něm ihned skočím
a jinak zdravej ? orangebox za 300 ?? za 300 mám novej :D
no sice diky finacni krizi asi nic nekoupim, ale ty ceny jsou fakt LUXUSNI...jen tak dal ... palec nahoru
prodám bundle verze (jiný přebal, netuším jestli s manuálem) x360 her - nerozbalené v originál celofánu
Forza 3 - 550/prodáno
COD : Modern warfare 2 - 950
PRISON BREAK: The Conspiracy pro PS3. Nová hra v originálním obale a neporušené PS3 folii. Prodávám za 890 korun. Po otřesných zkušenostech s poštou preferuji platbu předem na účet, nebo osobní předání v Praze.
2fanda jestli to bylo na me tak se divim tomu, ze by nekdo vymenil evropskou yakuzu3 ktera vysla pred tejdnem za heavy rain starej mesic
Afrika vyšla v Asii a USA, ale všechny verze obsahují angličtinu.. jinak na eBay se dá sehnat tak kolem 700-800Kč
chtel bych videt cloveka co vymeni uplne novou hru za starou
Vyměním Heavy Rain za YAKUZA 3
--------------------------------------------------------------------------------
Vyměním, 1 dohráno, za hru Yakuza 3, které teď vyjde... Pouze chci verzi s AJ titulkama
kdo ma Heavy Rain a chce se ho zbavit vymenou za Uncharted2 nebo Demons Souls nebo Ps3 Dragon age+Motorstorm2+Blueray spiderman3 ?
prodám bioshock 2. napiště kolik dáte (čím víc tím samozřejmě líp) :-) PM
Všechny hry jsou nové, nerozbalené a v originální folii! PS3...
Saboteur: 975,-
Borderlands: 699,-
Borderlands - edice / na plastovém obalu kartonový přebal, zlaté prostorové písmo 750,-
Vše hned prodáno už nepište!
hurtakcz: Na kolik si cenis Batmana AA????
SABOTEUR nová hra v originální folii. Cena 975,- .
sry ze se sem lisam ae prodavam batman AA nemate nekdo zajem ,?
kolik by byl Resident?
Prodam jeste:
Resident Evil 5 PS3
Bioschock PS3
Assasins Creed PS3
tak hra dnes dorazila vše v bezvadném stavu jako bych jí koupil novou díky
Díky :)
Pridavam do prodeje jeste Race Driver Grid za 450kc+84kc postovne.
Tímto chci poděkovat, hra mi dnes dorazila.
Už jsem to rozbalil, PES naprosto v pohodě. Díky.
Primal: příští hra od Vopruzáka je tvoje :)
Nemam Dragon Age.Prodavam jen to co je uplne nahore popsane.
nemas nahodou Dragon age?
Primal uz nemam.
Zbynda,to me fakt mrzi.Ale vidis,ze klukum to posta dorucila.Asi,mate schopny lidi u vas na poste.Budes muset pockat na nasledujici dny po svatkach.Neda se nic delat.
TO ALL: Jinak disky a krabicky v poradku?Protoze me kolikrat prisli nove hry a disk cestoval volne v krabicce.Jinak hry vypadaji jako nove co?Nejsem zadne prase,vzdy si svoje disky hyckam a sem rad,ze jste spokojeni.Tim mi taky delate hezke vanoce.
dr.Vo.pruz(CZE) celej den sedím doma ani ve schránce nic není před chvilkou sem se byl koukat [s8]
Nemáš ještě PES 2010 za 500kč :D Kdyby to věděl dřív sakra :)
Lukasneo: Taky te zdravim [s6]
vítej dr vopruz [s7] to je legenda kucí,na toho pozor [s6] [s1]
taky už hra rotuje v mechanice, naprostá spokojenost s Vopruzákem :)
Jsem rad ze hra dorazila.Zbyndo,to me mrzi.Proc to,ale nevim.
mě furt nic [s8]
Tak jsem volal domů a balík prý přišel. Díky za krásnější Vánoce :)
dr. : tak hra dnes dorazila, je vše v pořádku. Tak ti uděluji pozitivní komentář. [s14] Dík a pohodové svátky [s1]
Takze vsichni dnes napiste,jestli vam hra dorazila.Ja si vcera objednaval cisticku vzduchu a dnes prisla.Takze verim,ze to dnes mate vsichni.Hlavne napiste at vim taky.Jinak vam preju hezke svatky vsem.
dr.Vo.pruz(CZE) tak to sem zvědav [s1]
.zdar, bral bych FIFU 09 PS3 za 300 s postovnym. Zaplatim klidne na ucet predem, at nemusis platit dobirku. Nespecham na to.) Dik
Do 23.12. jinak me slibili,ze to budete mit zitra.
do kdy tvrdnou na poštách do 23 nebo 24.12.
ve ctvrtek sem objednl hru a prisla v pondeli,,,takze nwm
Takze vsem byla hra vcera odeslana do 16:00.Bohuzel po informaci vam vsem hra dorazi az zitra,cili ve stredu 23.12. Zajimave a to sem ke vsemu jeste platil postovne vic,nez jsem po vas pozadoval.Takze aspon vidite,ze prislovi "VY PODATE,MY HNED DODAME" neplati.Takze zitra prej postak Ondra bude zvonit na Vas zvonek.Stejne sem nasranej.
To je otazka pro postu.Ja si treba minuly tyden ze dvou schopu koupil hry na pc a misto toho me prisli az treti den.Ne druhy,jak klasicky sam dostavam,ale proste treti.Kazdopadne spoleham,ze vam to dorazi vsem zitra.Jenze sou vanoce,svatky klidu a miru a verim,ze oni sami toho na postach maji moc.Muze se stat,ze vam to zitra nedojde,ale ne moji vinou.Ja hry posilam dnes tou rychlou cestou.Ted jak se tomu postavi posta je ve hvezdach.
já ti věřím, pamatuju si tě ještě z webu sony-playstation.cz
jinak můžu čekat, že mi to přijde v úterý (zítra) nebo až ve středu?
GTA4 PRODANO uzivateli 11chorche
NFS:Schift PRODANO uzivateli adadfefek
Brothers in Arms PRODANO uzivateli zbynda2000
Battlefield.Bad Company PRODANO uzivateli meidevil
Pes 2010 PRODANO uzivateli veks
Temto vsem zajemcum bude dnes po 15:00h hra odeslana.UPOZORNUJU,ZE SE NEJEDNA O ZADNOU LEVARNU!!!!!Nerad to prodavam na bazaru a sam z bazaru nekupuju,protoze i kdyz je hodne levne nabizenych her,tak sam ty lidi vubec neznam.Pokud by nekdo mel pochybnosti,muze se optat samotneho velkeho trophare REK-CZ.Ten uz ma zkusenosti semnou a zna me moc dobre,ze nejsem zadny levak.
Beru!
Jeste sem zapomel zaradit tuhle hru na prodej: Pro Evolution Soccer 2010 PS3 za 500kc.Z disku bylo odehrano jen 8 zapasu! :)
Měl bych zájem o Battlefield:Bad Company a The Orange Box.Díky [s14]
Dexter: já tě moc nepotěšim, tahle hra se v ČR tušim neprodává, jedině koupit ne z Čech.....z UK to stojí včetně pošty 860Kč
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.