Nintendo Wii

PROČ JE Wii SKVĚLÁ KONZOLE? (10)

• pisskot
    pisskot

Zásadní důvod proč Wii je podobný jako u DSka. Originalita, hratelnost, styl a naprosto geniální ovládání. Jakoukoliv hru jsem hrál na ostatních konzolích s klasickým ovladačem, byla to nuda, ale zkusit si stejnou hru na Wii je v podstatě jistota, že se nejde spát. U žádné jiné konzole jsem se nebavil tak jako u Wii. Například jako mladík jsem hrával na PC Tomb Raidera, ale na Playstationu opravdová katastrofa, ten ovladač je tak nepraktický a blbý do ruky, že s ním člověk prostě musí třísknout o zem. Ale Tomb Raider na Wii, pohodička a luxus....prostě ovladače Wii + skvělé hry = jasná volba proč dát přednost Wii.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Nesmrtelne klasicke tituly a inovativni ovladani co viic si praat .

• Lamps
    LampsLamps

Krom klasickejch titulů je tu mnohem víc lákadel.. Red Steel 2, No More Heroes, Silent Hill: Shattered Memories, Monster Hunter Tri, kvalitní základna JRPG a japonských věcí celkově, několik unikátních WiiWare titulů (Rage of the Gladiator, And Yet It Moves, World of Goo, Bit.Trip série..)

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

protože se u toho člověk poprvé pořádně zapojil do hry:)

• Moments hunter
    Moments hunterXL>All

Takže každá konzole má teď svůj píseček? Bezva [s6] Jen aby nám tady nechodily děti z jinýma formičkama a nedělaly svoje bábovičky... No dobře, ale teď k tématu:

1) jiná forma zábavy (Wii Sports a Wii Fit je prostě mega sranda s přáteli)

2) přese všechno Virtual Console

3) Nintendo tituly

• Paradise
    ParadiseMGO <3

Wii Sports, hry u kterých se zabavíte s přáteli na party. Originalita. Mario, Zelda, Pokemon a spousta dalších exkluzivit. :)

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Metroid Prime.

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Mario a Zelda. Je třeba něco dalšího dodávat?

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Pretoze ma najlepsie hry a ovladac. [s6]

• Tactical_Nuker
    Tactical_Nuker

Zajímalo by mně proč si vy myslíte že je Wii skvělá konzole.Prosím hejteri a flameri aby se nezapojovali

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.