Problémy, připomínky a rady

Problémy s platbou na CZ store (15)

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Take me to zacalo slapat nekdy rano,ale ty nervy co obcas s toho clovek ma je nekdy hrozne.Ano mohli by na tohle upozornovat uz jsem chvilema myslel ze mam po PS3 a online hrani.[s13]

• djxtacy
    djxtacydeejay

Já včera večer taky zkoušel, a nic....jak už jste tu psali-store nic, dobíjení nic, account management nic....vyházelo to na mě snad 6 různých chybových kódů. Já chápu že občas něco předělávají, nebo je výpadek-nicméně bylo by rozumný kdyby Sony hodila nějakou oficiální zprávu, protože by to oboustraně znamenalo menší nervy jak pro hráče, tak pro zákaznickou podporu na kterou se pak obracíme ve vrcholným stádiu nasranosti[s6] A přitom by stačila tisková zpráva, nebo majl, že plánujou či mají výpadek PSN, tak ať se lidi nediví a vydrží-vše by pak bylo jednodušší a my bychom se nemuseli nasírat že to zrovna nejede, když jdem nakupovat a nikdo nás dopředu nevaruje...Já to nakonec vzdal a vzhledem k tomu, že online BBC2 jel v pořádku a byl nás dobrej squad, tak jsme si kvalitně zahráli...nedalo mi to a cca ve 2 hod. ráno, když jsme skončili hraní, tak jsem opět zkusil nakoupit na store...a světe div se, vše proběhlo v pořádku během okamžiku[s12] Takže všem přeju pevný nervy, a Sony trošku víc rozumu v přístupu k zákazníkům[s14]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jj včera bylo store K.O. esi fakt kvůli COD tak je to ubohý, že všichni hned museli mít skvělý DLC za skvělou cenu ke skvělý hře... [s8]

• goffix
    goffix

Jj, včera jsem nic moc nenašel, ale teď jsem koukal po všech možných zahraničních fórech a opravdu od uploadu těch map přestalo v první fázi pracovat dobíjení a později kompletně Store. Sony samozřejmě nic oficiálně neoznámilo a ani žádná odpověď na fóru. A jestli mě zdání neklame, tak je docela vtipný, že je to celosvětový problém a né třeba jen u nás :-).

Fakt by mě zajímalo co se jim tam pokakalo :-). Na jednu stranu jsem rád, že to je tak globální problém a není to jen u vyvolených. Snad to brzo vyřeší.

• Tidus122
    Tidus122

je to koli mapam do COD BO....proste servre su v p.i[s3]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

teď sem zkoušel cz store a ani mě to tam nepustí, error hned nazačátku

• goffix
    goffix

No já včera zkoušel nakupovat cca ve 21:30 a to už nešlo.

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Tak predchvilkou me ten problem take nastal,nemohu se dostat na Store a i kdyz jsem normalne prihlasen tak nemohu hrat MP. Dal jsem znova test conection,vse jsem overil ale mam vse v pohode. Tak to jsem celkem nsran.A vcera jsem na Store nakupoval a slo to normalne. Jo a zacalo to kdyz tam davali nove polozky napr. nove mapy do Black ops ktere jsem si chtel zrovna koupit a uz to nejde!!!!!!!!!!!!!!!!!

• goffix
    goffix

djxtacy: Včera přesně stejnej problém. Stejnou kartou platím na PSN už asi 2 roky, naposledy neco minulej měsíc a včera stejné chyby jako u tebe.

Zkoušel jsem dobíjet i přes web a nešlo. Trošku podivné je, že když jsem pro jistotu zkusil zadat údaje o kartě znovu, tak se mi bez problému strhl korunový poplatek, takže vše je očividně nastavené správně a dokonce i platby fungují. Ovšem dobít peněženku nebo něco koupit je nemožné.

Na podporu jsem ještě nepsal. Z dřívějška vím, že jejich rady by lépe vygeneroval automat, takže spíš zatím čekám. Mimochodem moc se zatím neteš. Chtěl jsem to teď zkusit znovu a v tuto chvíli jim nejede už vůbec nic co nějak souvisí s účtem. Nejede mi ani Store, ani Account Management v PS3 a ani na webu. Úplně nepřístupné.

PS: Nemám rád M$ a koupí jakéhokoliv produktu bych je z principu nikdy nepodpořil, ale musím uznat, že u nich jsem snad nikdy nečetl o nějakém výpadku, zatímco u Sony čtu nebo sám zažívám každou chvíli. Sony má ve službě o zákazníky pořád hodně co dohánět.

• djxtacy
    djxtacydeejay

Kepkin: dík za info. Zkusím dnes. Bohužel jsem celej den v práci, takže se na PSN dostanu tak kolem 23hod....No a jestli jsem zase natěšenej zbytečně a ono to zas nepujde, tak budu asi hoooodně zlej[s6][s6][s6] A v tom případě se třes, zákaznická podporo Sony zítra ráno [s12][s16]

• kepkin
    kepkinPLZEŇ

Mě se stal stejnej problém na Storu asi před půl rokem a byl jsem dost nasranej! Ale druhý den to šlapalo normálně. A od tý doby to šlape v poho.[s14]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Pořiď Xko tam vše šlape v poho :D:D:D

• djxtacy
    djxtacydeejay

No tak ale my nežijeme v Africe,ne? Takhle alibisticky by se dalo odpovědět na většinu příspěvků o jakémkoliv problému...[s4] Systém je snad vytvořenej proto, aby fungoval. A jestli něco nefunguje jak má, tak by se to mělo řešit. Jestliže chci firmě dát svoje peníze, a kvůli systémový chybě nemůžu, tak to asi není moc v pořádku. Problémy se mají řešit a ne před nima zavírat oči....

Jinak SONY podporu jsem okamžitě ráno kontaktoval, a bylo akorát řečeno že neví čím to je a mám to zkusit jindy, že asi chyba serveru. Tak uvidíme dnes večer....pokud opět nepůjde, tak bude další kolo majlování na Sony[s8]

edit: Jen aby bylo jasno, účelem mých komentářů není nadávat na Sony, ale spíše se pokusit vyřešit problém, který se mi stal a může se stát i jiným. čili pro ně taky potom pomoc, jak na to[s16]

• SABEL88
    SABEL88

tak to snad neni az tak strasne chvili snad cekat vydrzis ne ? Vem si ze to mohlo bejt horsi treba ze za kazdej pokus by ti to ty prachy z uctu vycucalo a ty nemel nic nebo ze bys zil v africe a memel co do huby (hlavu vzhuru dejou se horsi veci) :D

• djxtacy
    djxtacydeejay

Zdravím všechny. Včera se mi stala dost nemilá věc-chtěl jsem si koupit jeden DLC na CZ storu, ale bohužel platbu nelze provést (kod chyby 80023102) a ani nelze přidat peníze do peněženky, čili add funds (hláška "funds can not be added to your wallet). Zkoušel jsem 2 různé kreditky, kterejma normálně platím (i na storu, a na netu a kdovíkde po celým světě) a nic!!! Dost mě to vytočilo, a tak jsem ještě večer zkoušel zahraniční fora a jediný, co jsem se dočetl, tak to , že tenhle problém je známej a stává se lidem po celým světě-al řešení ještě nikdo nevyzkoumal. prostě počkat pár dní, týden atd. a pak zkusit zas....Pokud někdo máte nápad, zkušenost či aspoň nějakej kontakt ideálně na CZ podporu, tak se ozvěte. Díky moc :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.