Playstation 4

Problém se stahováním z PSN (112)

• Unholyu
    Unholyu;)
    3

Ja bych to uzavrel

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    1

stepobela1: tak to můžeš být v klidu, doslova píše: " Milý Ježíšku, letos bych si přál pod stromeček Buzze Rakeťáka, stepovi ho klidně můžeš přinést taky, ale koukej, ať ten můj je větší a hezčí! Proto píšu čínsky, aby stepa nevěděl."

O "debilech" tam není ani slovo.

• jarda85
    jarda85PS4
    1

chesse v poho :D tak ty neumíš čínský a každý symbol má více významů tak na google nemůžeš spoléhat ;)

• Chesse
    ChesseUbiFan
    11

Jardo mas palec dolu za Cinu!!! Fuj!!! :D Stejne to nedava smysl :D

• jarda85
    jarda85PS4
    42

我也還沒有得出,我知道中國,撒母耳就是這樣一個怪人世界從未見過的,但如果它遊樂他,讓他至少是我今天看了,我立刻歡呼雀躍,讀書論壇 :D

• Ultimate7th
    Ultimate7thRedBull
    3

Tak tohle ne kurva 😂😂😂😂😂

• Valhalla
    Valhalla仁王2
    2

No ten kluk má dost.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    41

Já jen čumím, co nás tu je.

• bf333
    bf333Ravens
    51

To je moc

• SemuelCz
    SemuelCzObčanX
    8

Steobela1 : Non mi importa della vostra merda e non è affatto quello che pensi di me. Questa è la mia lingua madre, non ceco. Anche in questo caso, non c'è niente sul tema solo spamming. Non ho molto tempo passavo 24 ore sul web come te, sto vita e di lavoro vivente. Quindi ci continuato punto di idioti come me fa piacere.

• Valhalla
    Valhalla仁王2
    32

Neříkal si ze už tady koncis? Tahni uz konečně klesas stale hloub a hloub

• SemuelCz
    SemuelCzObčanX
    5

Chesse: Neřeš je chlapci už vidí konspiraci u všeho. Chlapci zde sami ukazují jak na tom jsou a že to zrovna není nic na co by měli být hrdý.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    4

Tak jistě, někdo se zrovna zaregistruje a rovnou šup, a úplně svůj první komentář nasměruje do vlákna, kde se to mydlí. To jsme tu udělali každý, hned po registraci, rovnou do hádky. Úplná normálka.

• Valhalla
    Valhalla仁王2
    3

On je hlavně ten typ co je úplně vymaštěnej.

• Chesse
    ChesseUbiFan
    21

Sorry, ale Semuel neni ten typ co si musi delat multi acc aby si neco dokazoval...

• CapecekCZ
    CapecekCZ
    3

@SemeulCz/Dominik Moravec:

Tebe tahle diskuze hodně žere viď? Ne že nejdřív sprostě nadáváš, ale teď si i vytvoříš multi account? No tvl ty jsi jinej level. Hlavně že se tady už po 3x kasáš, jak tady končíš.

• bf333
    bf333Ravens
    6

Dost trapne,udelat si multak a davat si za pravdu jakoze jina osoba,ale kazdy je nejaky no

• Dominik Moravec
    Dominik Moravec
    42

Když to tu tak čtu a vynechám fakt že páni Valhalla,pejtrix a Zafata jsem přišli jen kvůli tomu aby si zde palečky a zesměšnovaním vyřídili účty se Semuelem ale k problému vlákna nemají co řict. Dospělí nejspíše nebude ani jeden z trojice o rozumu ani nemluvě. To je můj osobní názor.

K tématu i když nesouhlasím se způsobem projevu Semuela v problematice vlákna má pravdu,vaše osočování Sony je mimo,sám jsem se přesvědčil že problém byl na mé straně.

• Valhalla
    Valhalla仁王2
    32

Já fakt nevím jestli ten člověk trolli nebo je vážně takovej Asi mindraky z dětství. Neskutečně nesympatickej a hloupej jen podle komentaru. Bejt s ním v jedné místnosti tak se mi otevira kudla v kapse.

• SemuelCz
    SemuelCzObčanX
    31

Jo já hmm,seběhli jste se tu na mě minimálně 3 co tu píšete hlouposti a když jsem vám to řekl byl jsem za primitiva atd ale já se chovám jako hulvát když vám řeknu pravdu. Zajímavé,tím končím pište si tu co chcete i ty vaše bludy mě už to nezajímá já problém nemám to vy tu placete že jste neschopni a vinu hazite na spolecnosti nebo na druhé.

• CapecekCZ
    CapecekCZ
    21

Doufám, že tady dostaneš ban. Chováš se jak hulvát.

• SemuelCz
    SemuelCzObčanX

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• Valhalla
    Valhalla仁王2
    32

No tvoje s/z taky ukazuje jak ses vyspelej

• SemuelCz
    SemuelCzObčanX
    5

Okey zpletl jsem si jednoho šmoulu z druhým to se vám nikdy nestalo. Omlouvám se vam vy neomylný .......I když se tu snažíte dělat borce a hrozně dospělé pořád vaše komentáře dokazují jak nevyspeli jste ale pravdu to z vašich keců nedělá. Zafata krom hloupych keců jsi zde nic prinosneho nenapsal,nemluvě o tom že se tě nikdo na nic neptal. Ale co čekat od jednotlivce jako jsi ty.

• CapecekCZ
    CapecekCZ
    21

Ty fakt neumíš zpracovat přečtenou informaci. Škoda no myslel jsem si, že se v tom vyznáš , ale jak vidím tak max. jen urážíš. No asi je na čase dát tvůj horkokrevný mozek z údržby zpátky do provozu haha (sorry :D). Hele jestli ti to dělá dobře dělat machra na internetu a vymýšlet si munici (8 let v IT? Kdy jsem to tvrdil? bože :D) do argumentů tak mě to je jedno, ale dle mě ze sebe děláš akorát tak šaška. :)

• SemuelCz
    SemuelCzObčanX
    7

Aspoň že googlit umiš sice ti trvali celý den zjistit ze C+++ neexistuje ale dobrý na borce se základnou. Já vlákno precetl celé i ty tvé bludy. Netvdil jsi ze jsi expert neee vůbec a kdo tu psal že v It dělá 8 let? Je mi líto tvé nemoci (rozdvojene osobnosti ) na druhou stranu aspoň jedna z tvých osobností umi googlit. :D Užij si to zde já definitivně končím s reakcemi na lidi co si ani tkaničky zavázat neumí a tak svaluji vinu na jine. Zafata:Nejsi ani vtipný ani cool tak zalez pod sutr z pod kterého jsi vylezl a nevmesuj se do rozhovorů když se baví dospělí.

• CapecekCZ
    CapecekCZ
    51

Já že jsem osel? Není můj problém, že neumíš číst nebo jsi na to moc líný. Ten problém byl už dávno popsán ve vlakne. Nebudu, ti ho milostpane popisovat 10x. Já nikdy netvrdil, že jsem expert, takže si vymýšlíš, nebo nejsi schopný přijmout čtenou informaci.

Jo, a jestli si myslíš, že nějaký Český zákon nějaké Americké korporace zajímá, tak tomu fakt ani ty nemůžeš věřit. (Já mám momentálně bloklou IPnu u serverů l2.apews.org, dev.null.dk, spamsources.fabel.dk, takže mám jít na ministerstvo nebo jak? ) Problém je že si vlítl do diskuze jak s prominutím šašek a ani jsi se, neseznámil s problémem. Jediný s čím můžu s těch tvých "faktů" částečně souhlasit je že Prolexic to neblokuje. (možná nejde pingnout, těžko říct). O tom že IPna je nějak bloklá a zařazená na černou listinu (ať Prolexicem nebo přímo Sony), ale není pochyb. Jde vidět, že si rád masíruješ ego, ale že přitom ze sebe děláš defenzivního (ty urážky na mojí adresu bože můj) trotla to je koukám věc jiná.

Jestli furt věříš, že IPna je bez banu tak tady máš email link přímo od Sony a vlákna o stejném problému, který takový expert jako ty není schopný přečíst. link link link link

PS. Hodně štěstí s programování v neexistujícím jazyku "C+++". Jde vidět, jsi se tím živil. To jsem se pobavil

• SemuelCz
    SemuelCzObčanX
    6

A je pan neumí ani napsat pořádně problém a prekrucuje slova. Tvuj problem může mit asi 10 možných příčin včetně toho ze jsi osel. Evidentně s tebou rozumná řeč není když jednou jsi IT 8 let a za pár hodin se v sítích moc nevyznas,zato hlupák a machr jsi po internetu evidentně zdatný.

• CapecekCZ
    CapecekCZ
    11

@jirka023 buď v klidu podle SemuelCz to je jen údržba LOL. Blokování IP adresy je přece zakázaný nebo možná to je nějaká nadpřirozená síla internetu co ti blokuje přístup k servrům Sony?!

• zradce
    zradce

Sony zabanovalo ip adresu.Zavolej na podporu

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.