Xbox 360

Problém s X360 (69)

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC

Mě se Xbox též jednou pokazil, byl problém v základové desce, výrobní vada, to se může stát kdekoli... Nicméně do týdne jsem měl Xbox zpátky a celkově mě podpora Microsoftu v Čr potěšila, když jsem jim na mail napsal jakýkoli dotaz, do 24 hodin jsem měl přesnou a srozumitelnou odpověď. :)

Pokud si mě chcete přidat do přátel na Xbox Live, můj gamertag je -> UncoolSpider1

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez
    1

No vidíš, tak si jej utři do záclony a hajdy na kutě...

• bf333
    bf333Ravens

Jeden maly problemek link peace [s16]

• Kubackin
    KubackinLightning
    1

vonKrup73: jo asi to tak udělám je fakt nádherná [s7]

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez
    1

Eé, měl jsem to kdysi taky u Elity, mechanika je fuč. Servis, ale v tvém případě asi už ne. Běž do slimáka, nemá chybu.

• sova655
    sova655gabrda_9

nebo třeba jestli to jde nějak rozdělat,tak kouknou pokud tam fakt něco není[s1]

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

Kubackin-Zavolej na tohle cislo 800 142 365 (pobocka Microsoft CZ).Tam ti poradej co a jak.Volani je zdarma.

• Kubackin
    KubackinLightning

no cédka to neškrábe ale přijde mi jako by tam něco bylo zaseklý protože jak říkám někdy to načte uplně nádherně

• Lamps
    LampsLamps

Hlavně pozor, mně občas zlobil podobně a odneslo to moc hezky poškrábaný Halo 3

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Kup novej Xbox, bude asi mechanika v hajzlu.

• Kubackin
    KubackinLightning

Prosím vás našel by se tu někdo ochotnej a poradil mi ?

Muj X360 je popslední dobou nějakej divnej [s6] neboli spíš jen mechanika když tam dam třeba Halo reach tak na obrazovce je normálně reading ale děláto takový divný zvuky jako by to cvakalo a pak se to přestane readingovat a napíše se tam znova open tray tak to znova dam načítat a zase a takhle třeba musím i 60x po sobě někdy [s6] a to je hrozný někdy se to teda povede i na poprví ale je to strašný ale zase musim se přiznat že tohle xko mám už 5 let xD a to je celkem dost a asi je na čase koupit slimku ale kdyby přeci jenom někdo věděl co s tím nebo umí tohle spravit nebo dát tam jinou mechaniku tak mu klidně za to i zaplatim

Díky moc

• Kubackin
    KubackinLightning

no to právě mám ten starý no tak to bude ono no nic no tak asi je na čase koupit slimku xD Dík za nějaký to info

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ked pocujes ze disk sa roztoci (motorcek mechaniky je v poriadku) ale nenacita ho ani po viacerych pokusoch, odisla ti optika. Pomerne casta chyba, hlavne ak mas niektory zo starych povodnych modelov.

• Kubackin
    KubackinLightning

PLS poradtě !

Mám problém

Stalo se mi něco s mechanikou dám tam hru pak to načítá ale nenačte a je tam znova open tray a takhle pořád tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte co s tím nebo jestli se vám to taky už stalo

Ocením každou pomoc

PS:koukal jsem na youtube na ty jejich rychlý triky na spravení tohohle ale nic mi nefungovalo

Předem dík za každou informaci

• Kubackin
    KubackinLightning

PLS poradtě ![s8]

Mám problém

Stalo se mi něco s mechanikou dám tam hru pak to načítá ale nenačte a je tam znova open tray a takhle pořád tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte co s tím nebo jestli se vám to taky už stalo

Ocením každou pomoc [s14]

PS:koukal jsem na youtube na ty jejich rychlý triky na spravení tohohle ale nic mi nefungovalo

Předem dík za každou informaci

• Banan
    Banan

m@rco: budeš si to muset nabindovat hold, protože to asi fakt v nastavení Xka nejde

• m@rco
    m@rco

bananek: opravdu diky za radu :) , ale ptal jsem se na nastaveni v x-ku. pokud to nejde tak si budu muset nadefinovat makro na vypnuti/zapnuti reproduktoru na dalkovym ovladaci, ale tomu jsem se chtel vyhnout

• Banan
    Banan

dej volume u TV na nulu :)

• m@rco
    m@rco

mam xko propojene hdmi kabelem do tv a optikou do recieveru. neprisel jsem na to jak xko donutit, aby zvuk sel pouze pres optiku.

• TonyRocky
    TonyRocky

Já jsem absolutně v klidu když člověk sice napíše něco, ale dokáže pak napsat ještě s hlavou a patou. Co mě spíše dokáže vytočit jsou děcka, které reagují na něco o čem neví vůbec nic ale dokrve svůj názor budou obhajovat. Na takové věci jsem se ale naučil nereagovat. Asi stárnu:)

• filom3n
    filom3nGrip

jak pises, taky mam asi ted posledni dva dny spatne zapojenej kabel... (mysleno nekde v mozku)... jsem rad ze i prez to co sem napsal si v klidu, sem asi tehotnej neboco... ne ze bych si to chtel vylejval tady... sory...

• TonyRocky
    TonyRocky

No tak to byl blbě zapojený kabel....

• TonyRocky
    TonyRocky

filom3en pokud tím lojzou který machruje myslíš mě,ta si nedříve přečti některé mé příspěvky zde, když se zde někdo na něco ptal, ve většině případů jsem se snažil odpovědět (tím nemyslím jen xbox ale i PSP) a pokud vím tak i docela s přehledem jelikož se v těchto věcech vcelku vyznám. Takže tvé tvrzení je opravdu rána do prázdna!

Ale jak vidím asi nejsi žádné pako tak si myslím že nám prostě jen nesedla nějaká ta špageta k obědu. Takže všechno v pohodě chlape!

• filom3n
    filom3nGrip

preju pevny nervy jak s konzoli tak se mnou... at to jede

• Kubajs69
    Kubajs69

filom3n: nj nvm pak od čeho je tu fórum, když něco napíšu a dostanu čočku, ale to už je jedno:)

TonyRocky: ....doufám že to teda není nic vážnýho jak řikáš...ale začalo to tak, že jsem se chtěl připojit na live a konzole prostě pokaždý zamrzla, nebo se sama zrestartovala. Tak sem ji zkoušel vypínat a zapínat, až začala vpravo dole blikat ta red dioda. Odpojil sem tedy xko od kabelů, sundal HDD a pak znovu zapl.......a ztm vše funguje normálně, tak doufám že to vydrží a nebude muset na reklamaci

• filom3n
    filom3nGrip

ok, proto jsem ti uz v prvnim prispevku odpovedel a dal ti link se strankou kde jsi mel odpovedi plny google..., nejakej jinej lojza si to tam precetl misto tebe a ted tady s tim machruje a ja sem za debila, nerikam ze od toho tady to forum neni, nebo ze jsem te zachranil, ale ani jsi poradne neprecetl moji prvni odpoved a uz ste na mne nastvany... ja rad prispivam do rozhovoru, ale kdyz si to ani neprecte...

• TonyRocky
    TonyRocky

Jinak k tématu. Jedno červené by neměl být nějaký velký problém. pravděpodobně jen máš blbě připojen ovladač nebo kabel.

• TonyRocky
    TonyRocky

filom3n

Promiň ale od toho je internet a třeba i tady to forum. No tak to sem napsal no. Pokud tě to tak strašně obtěžuje, tak bych ti doporučil jednu takovou psychologickou a velice jednoduchou věc - prostě si to nečti ! Pokud se zde někdo na něco úplně normálně zeptá, tak mu buď odpověz, nebo sem nepiš takové hlouposti jakože si má vzít manuál. Možná to nemyslíš špatně, ale tak či tak jsi napsal jen kupu keců! Ano google i manuál jsou dobré věci. Také se zde nikdy an nic neptám. Ale od toho to tady máme. Pokecáme o tom s lidma a tak dále.

.

• PICEKcz
    PICEKcz

Co se do nho navazas?? nechapu... normalne se slusne zeptal, tak mu slusne odpovez,ne??

• filom3n
    filom3nGrip

koukal jsi na google??? pak je dalsi vec, proc ti kamos nedal co mel? no nic, nevadi... pokud bude kazdej jen fnukat tak jak ty, tak pak se nenajde moc lidi kteri se s Vama budou bavit... ok... je mi to jedno... misto toho abys podekoval a otevral link tak zase fnukas

• Kubajs69
    Kubajs69

filom3n.....nn nejsem absolutně líný, ale xko mám koupené od kámoše a jediné co mi k tomu dal tak je paragon k záruce....tak sorry že sem se zeptal noooo

• filom3n
    filom3nGrip

kubajs - mas xbox z obchodu? novy? s manualem? nebo jsi absolutne liny otevrit poslednich par stranek manualu a podival se co to znamena? a pokud to tam neni tak zkus tady

link

edit: to samy plati i ostatnich - viz nove zalozeny forum s podelanym ps3, nekdo je liny hledat tak zalozi to co uz tady je. Neprudim, jen mi lenost nekterych lidi prijde az absurdni, nemyslim to ve zlym.

• Kubajs69
    Kubajs69

Zdar nevíte někdo co to znamená když bliká červeně jedna dioda vpravo dole? Dík

• Mird@
    Mird@

jo jo ses borec...

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

a pokud já vím,tak řeč byla o Xboxu ne PS3...a pokud sem dobře čet tak se jedná o škrábání dvd,ne o chlazení....

• Mird@
    Mird@

sice xbox nemam..a nemam ho ani nako v lasce...ale to co rikal maggot stim ze konzole je na stojaka nebezpecna neni ubec pravda...nevim jak u xka...ale ps3 na stojaka lip chladi..pac ten horkej vzduch jde rovnou ventilama nahoru...kdezto na lezaka se drzi v konzoli...neni to snad pravda?? to sme se uz ucili na zakladni skole :-)

• digishit
    digishitdigishield

K.M.W: koukám, že na webu budeš nováčkem. Rád bych tě uvítal v dobrym, ale moc dobře si se neuved. Uráženim uživatelů - natož členů redakce - si tady dobrý jméno neuděláš.

• mmaatteess
    mmaatteessZ.M.R.D.I

K.M.W nechapu z jakyho duvodu nazyvas maggora tak jak ho nazyvas kde je v tom komentu neco co te prudi? je tam snad napsano X360 bo PS3 ? neni takze to asi mysli celkove na vsechny konzole

priste poradne cti nez vypustis z tlamy takovy hovna

amatere :D

• max cavalera
    max cavalera

no co je to zanekazen se tak nesmyslne poustet do maggurka

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

To je bohužel realita.

• K.M.W
    K.M.W

Jsi skodolibej hajzl vis to ?

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Já bych řekl, že to bude horší a horší... všechno se uspěchá, a jsou věci, který bohužel nespraví online updatem jak asi počítaj :D Ale doufejme, že aspoň ty služby se budou zlepšovat, když kvalita konzolí pujde takhle dolu.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

I tak je to ale v podstatě k ničemu že jo. Na druhou stranu maj alespoň nějakej zájem ty problémy řešit. Což Sony sice taky dělá, ale člověk si připadá jako by je s tou reklamací spíš otravoval.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

StouperCZ: Teď jsem koupil Arkádu, takže je čerstvý. Ale debil jsem ho hned položil na stojáka. Nějak mi nedošlo že konzole je v tomhle stavu nebezpečnější než na ležato. :D Ale co, stalo se. PS3 sice nebrousí disky, ale já mám třeba novou už potřetí. Záleží na kousku, holt mám prostě štěstí. Nic to o tom nevypovídá.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Obě konzole si nemaj co vyčítat co se týká tý poruchovosti... potom co mi box teda zbrousil Forzu jak fréza, tak jsem ho raději položil, ať leží.

• sten32
    sten32loading...

Ano chodim na jedno forum a tam sa to stava vela ludom, hlavne ak je konzola na stojato

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Přidávám zkušenost... nejedná se teda přímo o samotnou konzolu ale jak velká šance je, že konzole poškrábe hru, aniž by s ní za běhu bylo hýbáno? Dneska jsem si sedl, zapnul Forzu a najednou koukám hláška, že disk je nečitelný. Otevřu mechaniku, kouknu a přes půlku disku do kola vyraženej škrábanec jak svině. Z toho víkendovýho hraní koukám asi sejde :D

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Dnes mi přišel, všechna čest, Microsoft to má vymakané, trvalo to 8 dní a byl doma. Super [s6] ( Taky mechanika )

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

jen dodám že mám model Elite, který měl být také méně poruchový a dnes je to přesně rok od koupě a půjde do servisu. Ale to se stát může (koneckonců i ps3 nám s bráchou odumřela - týden před vypršením záruky). Tak snad brzy bude zpět a aspon si mezitím zahraju Killzone 2

• isildur heir
    isildur heir

fakt je to divny ja xbox kupoval za 13k jeste nez se ofiko prodaval v CR(PS3 sem kupoval za 11k [s6] uz ma odkrouceno rok apul a tez drzi [s1] ) a vydrzel 2 roky nez sem ho prodal , ten co sem mu to prodal si take na nic nestezoval ...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.