Playstation 3

problem s PSN (18)

• manicek
    manicek

Ten je ale u ps plus, ne? Ten zatím nemám předplacený.

• Roman Heri  VR MORFEUS
    Roman Heri VR MORFEUSBORATcz30

Obcas budes muset promazat cloud 10gb online uloziste,to si pak nestahnes ani SHEMA.😉

• manicek
    manicek

Tak už stahuju. Zkusil jsem stáhnout něco z knihovny a nešlo to, tak jsem na ps store zkusil dát stahnout náhodný demo a už to stahuje vše. Nejspíš nějaká chyba, která se mi ale nehlásila.

• manicek
    manicek

Mohl by mi někdo poradit? Koupil jsem večer Uncharted 4 ve slevě, peníze se odečetly, bylo mi poděkováno za platbu ale hra nejde stáhnout. Na store mi to ukazuje jen, že už tento obsah nemůžu koupi, protože už ho koupený mám ale že bych si ho taky rád stáhl, už asi nikoho nezajímá. V knihovně to dělá "jakože začíná stahovat" ale nestahuje.

• SOP1313
    SOP1313V10

Jan Mach : link stačí hledat .. nebo i tady na ofic.foru PSka link

• Jan Mach
    Jan Machps4

hej lidi potřebuji pomoct. Když jsem se odhásil a chci se přihlásit tak mi to píše "cannot sign in using another player´s sign-in ID" nevím co mám dělat. Dokonce jsem se u toho i rozbrečel když jsem to dělal asi po 20 a ono nic. Moc prosím aby jste mi pomohli. děkuji.

• Kernayz
    KernayzPS4

Už jsem to vyřešil stačilo store máznout a znovu naistalovat.

• Kernayz
    KernayzPS4

Už týden se nemůžu dostat na store protože je tam údržba je to normální????

• WanMigo8
    WanMigo8WanMigo8

Ahoj borci. K Ježíšku jsem dostal ps4. S menšími problémy jsem se zaregistroval (zapomenuté heslo na email) tak jsem změnil email a heslo vše z Ps3 se přeneslo na ps4 ale teď se nemůžu přihlásit na Ps3 může mi někdo poradit co dělám špatně když dám nové heslo a mail tak mi píše že už je používané

• miomao
    miomaoP + V

Díky, zakládala jsem 3 účty/ nákup slotů a ani na jeden mi mail nepřišel. Zkusím zavolat na podporu Playstation cz.Vyřešené!

• žakelin4
    žakelin4PRO
    2

podívej se do spamů, hromadné pošty atd.. nebo si zadal mail špatně nebo zkus celý postup znovu, tady asi není moc co poradit

• miomao
    miomaoP + V

Zdravím, potrebuji radu. Založila jsem si nový účet na psn, ale abych se mohla přihlásit, čekám na ověřovací email, už 3 dny. Co s tím?

• czeRadekcze
    czeRadekcze

Zdravim, to ja mam problem od 1.1 s timhle codem CE-33987-0, na netu jsem nasel ruzny videa jak to opravit, napr. zmena MTU ktery jsem meril a stejne nic, proste se to pripoji jak se to zrovna hodi a popravde vylozene me to uz pekne sere, zvlast kdyz to spadne u uprostred hry.

• kaigr
    kaigr

80710016 tuhle chybu mi to pise uz od 23.12., 26. Se mi podarilo prihlasit na psn a od ty doby vubec... Vi nekdo proc to nejde? Uz me to celkem se*e

• Superpunk
    SuperpunkInsane

zdr lidi,jen kratce sdelim sve poznatky...po te slavne sony udrzbe na ps4 pri stahovani cehokoliv (updaty do her,hry samotne) vyskakovala hlaska o chybnem DNS servu.jsem tedy podle zdejsich rad zkusil zadat DNS manualne 8.8.8.8 a 8.8.4.4 coz tedy fungovalo,ale jaksi na pul.nasledna rychlost stahovani byla vyrazne omezena.nepomahalo snad ani nic v nastaveni routeru,zadne DMZ ani zmena MTU...cekal jsem spise jestli nahodou problemy nevyresi sony,nez abych hned otravoval sveho isp...no pak jsem kterysi den zkusil v ps4 nastaveni network conection,dal tam easy a pak vse zase bezelo jako pri starym...takze jsem s toho zase uplne jedno velky wtf? a jako na potvoru mi dneska vypadl cely net,ale to uz si jsem jistej tim ze muj isp mel nejaky vypadek,nebo udrzbu...no tak jsem ted zvedavej jak mi to pofacha^^jestli zase neco resit,a becet tady.nebo byt v klidu a nic neresit..nerad se v tom vrtam,snad bude zas klid...mejte se

• st18321
    st18321

Ahoj,

záleží jak dlouho to trvá jestli pouze pár hodin, tak je to skutečně ta údržba. Mě se před pár týdny zobrazovala úplně stejná hláška, která trvala několik dní. Takže jsem store smazal a znovu stáhnul a hned to šlapalo. Údržbou to tedy být nemusí. [s1]

• gumos22
    gumos22Učitelskej

Co takhle zkusit si to přeložit? Probíhá údržba serverů, takže stačí jen počkat, než proběhne.

• Linhard
    Linhard

po zapnuti PSN mi nabehne hlaska - "this service is currently undergoing maintenance" .....a nelze se dostat do obchodu. Ma nekdo dalsi takovy problem? nebo nekdo vi co s tim je?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.