Playstation 3

Problem s "PS3 data transfer" (9)

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

Homer tak já mám 4000KW za rok jenom za dení [s6] proud

• Homer
    HomerHommeer

Nechtěl bych vidět účet za elektřinu [s6]

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

No, uz to mam pretahly. Tahal jsem asi 150gb a dnes rano se to pretahlo. Kdybych vedel ze to trva tak dlouho tak se na to vyseru... Ale co, mam to uz za sebou :D

• Jordi
    Jordi

Jak moc dat pretahujes?Me trval prenos do vyse 30gb z fatky do slimky a opacne priblizne 30 min,bez problemu

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Vulcan: No, hýbe se to ale neuvěřitelně pomalu. Po snad 28mi hodinách je 91% :D

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Moze sa spomalit podla toho ake data kopiruje - ak nieco suvisle a velke ako instalacky alebo hry samotne, tak to ide rychlo, ak kopu malych suborov - napr. forky tak to ide zase vyrazne pomalsie.

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

To jsem mohl no, myslel jsem že stím žádný problémy nebudou... No ale snad se to už dokončí, skočilo to na 90%, takže zatím nic nezamrzlo úplně :D ))

• darebacik
    darebacik

lepsi udelat zaohu na usb klic a pak to napakovat do nove ps3 ja osobne ten DATA TRANSFER SKOUSEL 3krat a ani jednou to nedojeôlo na 1OO[s15]

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Jedná se vlastně o přetáhnutí dat z jedné PS3 do druhé enthernet kabelem. Po koupení nové slimky jsem to zapl, problém je v tom, že jsem to zapínal včera odpoledne a teď to skončilo na 87% s časem dokončení 2 hod a 5 minut. Přerušit to už asi nemůžu, protože ještě než začlo, potvrdil jsem restore PS3. Stalo se to někomu už taky? A pokud jo, poraďtě jak jste to popřípadě vyřešili

Díky :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.