Problémy, připomínky a rady

Problém s PS3 (59)

• zrudik
    zrudik

díky za video :) už je venku

• kuncik1
    kuncik1hráč

jaky mas typ ps3?

link

to same je i u fat 40 giga

• zrudik
    zrudik

Zdravím...mám takovej menší problém, v ps3 se mi zaseknul disk a nejde ven, nevíte někdo jak ho dostat ven?

• lidr13
    lidr13

mě stačí HD....a je pravda, že ta klávesnice je hrozná...ale jinak pohoda

• kuki164
    kuki164Play3Day
    2

Podla mňa je to strašné. Je to pomalé, a hrozne sa tam vyhľadáva, klávesnica je príšerná. O podpore fullHD ani nehovorím.

• adusa
    adusa

tiez som si to stiahla, a je to ovela lepsie ako klasicky you tube na PS3, len mi vadi ze videa neidu aj vo ful HD. Inac ovladanie paradne.

• lidr13
    lidr13

stahnete si z US Storu Youtube aplikaci, tím se to vyřeší...dnes sem to zkousel a spokojenost

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava
    1

to jo, ja vim, ale kdyz sem nekdo hodi nejakej odkaz, tak jak si ho prehraju v ps3?

• adusa
    adusa

Albert robi to aj mne ale ak das ps3youtube.com tak ti to pojde, dkonca aj HD videa...

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

muze mi nekdo vysvetlit, proc nam nejde youtube? jakykoliv odkaz na youtube automaticky hodi na yuotubeXL nebo jak se to jmenuje a odkaz to samozrejme neprehraje...

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸
    3

Nebo! Například pokud jsi mel Platinu u GoW3 dostal jsi prednostny vstup do dema GoW na PSP.

Popřípadě Novy darksider2 by měl mít možnost podivat se na trovefeje co jsi ziskal v prvním díle a podle toho ti odemknout unikatní věci..

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    3

asi myslíš trofeje, napíšu to jednoduše, slouží to k měření virtuálních pindíků s kamarády :) můžete se např. předhánět, kdo udělá u týhle hry více % či kdo jako první dosáhne na platinu, jinak asi k ničemu :)

• Osky8989
    Osky8989
    1

Ahoj,nevím jestli se moje otázka hodí zrovna sem,ale chtěl jsem se zeptat,k čemu slouží u PS3 her achievementy? Díky za odpověď[s1]

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

A ak ti to nezreklamuju, odporucam objednat optiku a vymenit si to sam. Nie je to nic zlozite, len si treba dat pozor, aby si kupil spravny typ a vymenil iba optiku, nie celu mechaniku.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!
    2

CFC: nedávno mi chcípla mechanika stejným způsobem jako tobě. Nezbývá ti, než to vzít a dát reklamovat. Reklamoval jsem to s hrou zaseklou v mechanice a hru mi k tomu vrátili. Bohužel ten "novej" kus (repas) mi na mechaniku chcípnul po týdnu, tak jsem reklamoval znovu. Až to půjdeš reklamovat.nezapomeň si deaktivovat účty na tý konzoli.

• djxtacy
    djxtacydeejay
    3

CFC94Czech: mě přesně tenhle problém začala dělat konzole taky, ale s tím, že hry jely v pohodě a naopak filmy to přesně jako u tebe nenačítalo...do konce záruky chyběl necelj měsíc. odnesl jsem na servis a už 3 tejdny se s nima přetahuju o rozumný řešení :( pokud chceš vědět víc, mrni na vlákno který jsem založil: "Záruční servis PS3-zkušenosti". popsal jsem tam co se mi stalo a jak na to reagovali na Sony...

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

LIDI POMOC.: dam do PS3 jakykoliv blu-ray disk tak se vubec nenačte .. po 10 vteřinách to udělá takovej zvuk jako když má sam od sebe vyjet ven ( ten disk) ale nyvyjede . až když to stlačim tak vyjede sám. žádná hra se nedokazala načíst ale blu-ray filmy FUNGUJOU . Nejhorší je že mi na tu PS3 asi před 3 dněma skončila záruka . Nevíte co to muže být? [s13][s15][s13]

• Maxyking
    MaxykingResistance

Zdravim..Vcera kdyz jsem najel na ps3 prohlizec,tak mi to napsalo naky text(upozorneni) a poodmacknuti(koleckem)se mi automaticky z restartovala konzole a pri najeti musel vse znova nastavit (cas,datum,internet,kreditku atd.) a hlavne i me ucty ,ktere se staly neaktivni a musel je znova z aktivovat..na hdd mi nastesti vse zustalo..mel uz nekdo stejny problem?P.S mam Slimku 320gb..

• LordikDevil
    LordikDevil

CHOZEgti : me uz taky nejde, jde mi jen mail, jinak jedine pres link

• LordikDevil
    LordikDevil

Plejstik3 : nn, PS3 pouziva IE6 a ta je zastarala, vzdy kdyz jdu na Google, tak se mi objevi, ze si mam stahnout novy prohlizec. Proste Google jede na PS3 v HTML a ja jen cekam ( se spustenim Google+ to zaclo ) kdy se tipne celej Google pro PS3 a sem v prdeli...

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Adusa napsala.. "Dost casto pouzívám na PS3 Google vyhladávac, no poslednu dobu mi vobec nefunguje. Vyhladávac sa zobrazí, ale po zadání textu vyhladávania zmizne a naskocí cierna obrazovka s textom - There is not enough memory."

Ten problém mám Aduš taky. Dozvěděl jsem se zajímavou informaci, že prý je prohlížeč v PlayStation 3 nějakou mutací prohlížeče Mozilla (přesně prý Mozilla 5.0 for PS3) a jelikož snad týhle Mozille vypršela smlouva s Googlem, máme po Google vyhledávači :-) Ale co je na tom pravdy, nevím, jenom "prodávám" jak jsem "nakoupil". Měj se fajn...

Update: Jinak Smindekovo fígl s vypnutím Javascriptu funguje, tak alespoň, že tak :-) Je to stejná situace jako se čtením e-mailů. No, po letech by to už chtělo zjednat nápravu, ale je to jenom zbožný přání. Novýho a moderního prohlížeče se dočkáme až s další generací konzolí...

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

to je překlad z google translator?

• radulka
    radulka

Tak toto už je moc [s15]

• kuki164
    kuki164Play3Day

Napríklad Internet Explorer 6 [s6] Mne zase strašne sekajú videá, Nejdu mi videorecenzie z Hrej.cz

• adusa
    adusa

smindek tak som to skusila ako si poradil, a tak to funguje ale je to dost pritiahnute za vlasy. Neviem ci existuje v sucasnosti horsi internetovy prehliadac ako na PS3...

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

PSP je nadstroj :D

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Bohužel s tím nic dělat nejde, ten prohlížeč to už prostě nezvládá... Google má teď zřejmě nějakou novější verzi vyhledávání, která potřebuje víc paměti, než má PS3 vyhrazeno pro prohlížeč a bohužel nejde její velikost nastavit.. U PSP to šlo.

• adusa
    adusa

prepac, som ta fakt prehliadla, skusim to

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Mne to robi posledny mesiac tiez a zial nic ine ako to co uz povedal smindek ti nepomoze. Sony na tieto veci sere a sme radi ked 1x do roka updatuje flash, nie aby sa este babrali s aktualizaciou celeho prehliadaca, ktory im nic nezaraba. [s6]

• smindek
    smindekcollector

Hmm, zistil som, že som neviditeľný. Rozmýšľam či to využijem v prospech dobra, alebo zla. :D

PS: moja rada nepomohla?

edit: v pohode, za málo ;)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.