Konzolista.cz

Problem s PS plus (19)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
atlass09

Viem že sa to už niekde riešilo, len nechcesa mi to tu hľadať, ale vie mi niekto poradiť ako sa da zrušiť automatické predplatné ps plus? Konkrétne na ps4. Potrebujem podrobné kroky lebo to čo mi ponúka internet nesedí s tym v českom menu. Ďakujem.

Delsemela

Zdar lidičky, jak zruším u PS4 měsíční paušál 180 kč za playstation plus ??? měl jsem to nastavené,tak aby se mi to samo neodečítalo a stejně se mi to odečetlo,nevíte přesně jak to má být nastavené ??? díky za radu[s14]

matewr84

no ale hlavni je, ze ho mam

jiridvorak515

Jo v roce 2010,ale jen mesic nez to zjistily.To zde bylo taky.

matewr84

jiridvorak: Píšu, že chvíli... ne že to tam teď mají !! (:-D)

Metal Lord
Metal Lord #P3D 2025

Já pochybuju, že by mu banka dala jen elektronickou Maestro, musel dostat i klasickou embosovanou kartu

ananas

Vendex: musíš mít kartu se kterou lze platit přes net. Já si taky kvůli plusku musel nechat před rokem dělat novou...

Metal Lord
Metal Lord #P3D 2025

Vendex: Co máš za banku?

lamka74
lamka74 #Resident

Nechal bych slot na PS3 a na Vitu nekomu za 500 kc nebo nejakou novejsi hru, je tam zaplaceny ps+ na 380 dni.[s4]

FatyCZ

nas obchod v moste to ma za 369,-

link

jiridvorak515

NE !!

PLUS ma jen na 90 dnu za 399 kc

Ja tam ted byl a bral si PSN Cart 500 kc za 499 kc

matewr84

Chvíli Planeo mělo i plus na rok za 500

jiridvorak515

Neni zac.

jiridvorak515

Zkus PLANEO,ja to resim kdyz obednavam hru zaroven kupuju i PSN Cart 500 kc.Plus si hlidam u hry.

PLANEO ma celej unor-brezen PLUS za 399 kc na 90 dnu a PSN Cart 500 kc za 499 kc.

alex33cz

Podporuje to karty visa a master. Maestro ti neveme.

Vendex_23

nepomaha, stale to ukazuje chybu "card nummber is not valid", uz nevim :D, ze strany banky je vse ok

Vendex_23

nene jedu jeste na ps3, ale zkusim jestli to pujde i tak, dik

geobbu
geobbu #WHO CARES

Jestli máš na mysli PS4, tak tam byl problém s přidáním karty už od začátku. Jestli to přetrvává, nevím ale zkus tu kartu vložit přes web tady link

Vendex_23

Zdravim, nevite nekdo, pro jake typy karet je mozne zakoupit clenstvi v ps plus?, nebo ktere nepodporuji?, mam maestro a opakovane mi to hlasi chybu v zadani cisla karty, platby pres net mam aktivovane, poradte, diky