Viem že sa to už niekde riešilo, len nechcesa mi to tu hľadať, ale vie mi niekto poradiť ako sa da zrušiť automatické predplatné ps plus? Konkrétne na ps4. Potrebujem podrobné kroky lebo to čo mi ponúka internet nesedí s tym v českom menu. Ďakujem.
Zdar lidičky, jak zruším u PS4 měsíční paušál 180 kč za playstation plus ??? měl jsem to nastavené,tak aby se mi to samo neodečítalo a stejně se mi to odečetlo,nevíte přesně jak to má být nastavené ??? díky za radu[s14]
Zdravim, nevite nekdo, pro jake typy karet je mozne zakoupit clenstvi v ps plus?, nebo ktere nepodporuji?, mam maestro a opakovane mi to hlasi chybu v zadani cisla karty, platby pres net mam aktivovane, poradte, diky
Problem s PS plus (19)
Viem že sa to už niekde riešilo, len nechcesa mi to tu hľadať, ale vie mi niekto poradiť ako sa da zrušiť automatické predplatné ps plus? Konkrétne na ps4. Potrebujem podrobné kroky lebo to čo mi ponúka internet nesedí s tym v českom menu. Ďakujem.
Zdar lidičky, jak zruším u PS4 měsíční paušál 180 kč za playstation plus ??? měl jsem to nastavené,tak aby se mi to samo neodečítalo a stejně se mi to odečetlo,nevíte přesně jak to má být nastavené ??? díky za radu[s14]
no ale hlavni je, ze ho mam
Jo v roce 2010,ale jen mesic nez to zjistily.To zde bylo taky.
jiridvorak: Píšu, že chvíli... ne že to tam teď mají !! (:-D)
Já pochybuju, že by mu banka dala jen elektronickou Maestro, musel dostat i klasickou embosovanou kartu
Vendex: musíš mít kartu se kterou lze platit přes net. Já si taky kvůli plusku musel nechat před rokem dělat novou...
Vendex: Co máš za banku?
Nechal bych slot na PS3 a na Vitu nekomu za 500 kc nebo nejakou novejsi hru, je tam zaplaceny ps+ na 380 dni.[s4]
nas obchod v moste to ma za 369,-
link
NE !!
PLUS ma jen na 90 dnu za 399 kc
Ja tam ted byl a bral si PSN Cart 500 kc za 499 kc
Chvíli Planeo mělo i plus na rok za 500
Neni zac.
Zkus PLANEO,ja to resim kdyz obednavam hru zaroven kupuju i PSN Cart 500 kc.Plus si hlidam u hry.
PLANEO ma celej unor-brezen PLUS za 399 kc na 90 dnu a PSN Cart 500 kc za 499 kc.
Podporuje to karty visa a master. Maestro ti neveme.
nepomaha, stale to ukazuje chybu "card nummber is not valid", uz nevim :D, ze strany banky je vse ok
nene jedu jeste na ps3, ale zkusim jestli to pujde i tak, dik
Jestli máš na mysli PS4, tak tam byl problém s přidáním karty už od začátku. Jestli to přetrvává, nevím ale zkus tu kartu vložit přes web tady link
Zdravim, nevite nekdo, pro jake typy karet je mozne zakoupit clenstvi v ps plus?, nebo ktere nepodporuji?, mam maestro a opakovane mi to hlasi chybu v zadani cisla karty, platby pres net mam aktivovane, poradte, diky