Konzolista.cz

Problem s PS plus (13)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Mauvek

Můžete mi poradit, kde aktivuju PS plus na 14 dní zdarma? Potom mám problém, že když jsem chtěl koupit PS plus za těch 1299,- tak mi to vždycky skočí zpátky do menu. Díky za rady, snad už to sem nikdo nepsal.

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

nejak nechapu jak jako poducet hlavniho uctu, mam na ps3 asi 5 uctu a vim ze se da zmenit heslo poductu ale nechapu k cemu je poducet a jak se priradi, diky predem za vysvetleni

destrucTORR

A jak prosim poznám jestli je účet B podúčet, popřípadě, jak se vytvoří podúčet, pro příště?

To bude asi ono stěmi účty, ban byl jen 10dní za zprávu v GT5, to na to nebude mít vliv. Holt to oželim, do Sony se mi psát nechce, než to vyřídí tak budu hrát na ps4. Dík za rady :)

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10
👍1

Pokud to jsou dva rozdélné účty a tvůj účet B nebyl vytvořen jako podúčet hlavního A, tak je to jasný... ;-)

Káně
👍1

tak to ti neporadim, nemuze to mit neco spolecnyho s tim BANem na hlavnim uctu co jsi mel?Ja bych to zkusil jeste parkrat aktivovat/deaktivovat a pak bych napsal na Sony, ale jesli ti ceska podpora Sony poradi to nevim.

destrucTORR

To jsem četl, ale buď to nechápu, nebo to nefunguje. Ani z jednoho účtu mi ty hry nejdou spustit a deaktivovat a zas aktivovat účty jsem taky zkoušel a stále nic.

Neni to taková tragédie, měl jsem tam hry jen za 3 měsíce, ale nestihl jsem odehrát Assassina 3 a mrzí mě NFS.

Káně
👍1

detructor: mrkni na prvni tri prispevky a zjistis odpoved :)

destrucTORR

Zdravim, přidám ještě jeden problém.

Před prázdninama jsem pořídil prvně ps+ na 90 dní. Jenže jsem v té době měl BAN na hlavní účet (A), takže jsem ps+ aktivoval na konzoli na druhym účtu (B). Nedavno jsem pořídil ps+ na rok, s tim že jsem ho již aktivoval na hl. účtu (A).

Daji se nějak zprovoznit ty hry, které jsem si stáhl předtím z účtu "B" a mám je stále v playstationu? Pokud se přihlásim na účet "B", píše to o ukončení platnosti. Pokud je chci zapnout na účtu "A", kde mám teď aktivní ps+, píše to něco o relicencování hry...

Někde jsem četl, že se dají ty starší hry opět stáhnout v download listu, ale ani na jednom účtu tam nejsou.

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

Možná by nebylo od věci tvůj problém popsat trochu detailněji... Takhle to může být překvapivě skoro cokoli.

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

ok diky kluci, zkusim

Seth123

rychlejší by mohlo být dát deaktivovat a pak zase aktivovat :)

Honzina11

musíš se u něj znovu přihlásit do onlinu na svůj login a postupně všechny hry spustit, oni se zase prodlouží, mě se to taky stalo a tohle mi zafungovalo[s6]

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

ahojte vsichni, mam problem, normalne jsem mela svuj ucet na svym ps3 a brachovo ps3, on mohl hrat moje hry ktery si ode me stahnul z PS plus, pak jsem ale sluzbu prodlouzila a od ty doby ty hry z pluska brachovi nejdou, jen ty normalne zakoupeny, nevim co s tim, poradte neco, dekuji