Problémy, připomínky a rady

Problem s PS plus (13)

• Mauvek
    Mauvek

Můžete mi poradit, kde aktivuju PS plus na 14 dní zdarma? Potom mám problém, že když jsem chtěl koupit PS plus za těch 1299,- tak mi to vždycky skočí zpátky do menu. Díky za rady, snad už to sem nikdo nepsal.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

nejak nechapu jak jako poducet hlavniho uctu, mam na ps3 asi 5 uctu a vim ze se da zmenit heslo poductu ale nechapu k cemu je poducet a jak se priradi, diky predem za vysvetleni

• destrucTORR
    destrucTORR

A jak prosim poznám jestli je účet B podúčet, popřípadě, jak se vytvoří podúčet, pro příště?

To bude asi ono stěmi účty, ban byl jen 10dní za zprávu v GT5, to na to nebude mít vliv. Holt to oželim, do Sony se mi psát nechce, než to vyřídí tak budu hrát na ps4. Dík za rady :)

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10
    1

Pokud to jsou dva rozdélné účty a tvůj účet B nebyl vytvořen jako podúčet hlavního A, tak je to jasný... ;-)

• Káně
    Káně
    1

tak to ti neporadim, nemuze to mit neco spolecnyho s tim BANem na hlavnim uctu co jsi mel?Ja bych to zkusil jeste parkrat aktivovat/deaktivovat a pak bych napsal na Sony, ale jesli ti ceska podpora Sony poradi to nevim.

• destrucTORR
    destrucTORR

To jsem četl, ale buď to nechápu, nebo to nefunguje. Ani z jednoho účtu mi ty hry nejdou spustit a deaktivovat a zas aktivovat účty jsem taky zkoušel a stále nic.

Neni to taková tragédie, měl jsem tam hry jen za 3 měsíce, ale nestihl jsem odehrát Assassina 3 a mrzí mě NFS.

• Káně
    Káně
    1

detructor: mrkni na prvni tri prispevky a zjistis odpoved :)

• destrucTORR
    destrucTORR

Zdravim, přidám ještě jeden problém.

Před prázdninama jsem pořídil prvně ps+ na 90 dní. Jenže jsem v té době měl BAN na hlavní účet (A), takže jsem ps+ aktivoval na konzoli na druhym účtu (B). Nedavno jsem pořídil ps+ na rok, s tim že jsem ho již aktivoval na hl. účtu (A).

Daji se nějak zprovoznit ty hry, které jsem si stáhl předtím z účtu "B" a mám je stále v playstationu? Pokud se přihlásim na účet "B", píše to o ukončení platnosti. Pokud je chci zapnout na účtu "A", kde mám teď aktivní ps+, píše to něco o relicencování hry...

Někde jsem četl, že se dají ty starší hry opět stáhnout v download listu, ale ani na jednom účtu tam nejsou.

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Možná by nebylo od věci tvůj problém popsat trochu detailněji... Takhle to může být překvapivě skoro cokoli.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

ok diky kluci, zkusim

• Seth123
    Seth123

rychlejší by mohlo být dát deaktivovat a pak zase aktivovat :)

• Honzina11
    Honzina11

musíš se u něj znovu přihlásit do onlinu na svůj login a postupně všechny hry spustit, oni se zase prodlouží, mě se to taky stalo a tohle mi zafungovalo[s6]

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

ahojte vsichni, mam problem, normalne jsem mela svuj ucet na svym ps3 a brachovo ps3, on mohl hrat moje hry ktery si ode me stahnul z PS plus, pak jsem ale sluzbu prodlouzila a od ty doby ty hry z pluska brachovi nejdou, jen ty normalne zakoupeny, nevim co s tim, poradte neco, dekuji

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.