Playstation 3

problem s PS 3 (8)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Dej si opravit databazi disku, pripadne slozek. Je to v servisnim menu ps3, viz.:

link

• Ba5tard
    Ba5tard

tak to nepomohlo jen jsem jeste zapomel napsat ze kdyz tu konzoli zapnu tak ji musim vypnout hlavnim napajenim pze ve predu nereaguje to jde jen zapnuti a ne vypnuti tak kdyby jeste nekoho neco napadlo

• Ba5tard
    Ba5tard

to s tou grafuli napadlo i kamose uvidim zkusim to rozhodit ale zatim dik

• LordikDevil
    LordikDevil

vono muze bejt v haji vice veci, cert aby se v tom vyznal

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Může bejt v háji grafickej adaptér, kterej je u Slimek v poslední době častým jevem. Tenhle problém se samozřejmě objevoval i u starších kusů, ale u Slimáků daleko víc...

• Ba5tard
    Ba5tard

to jsem nezkousel ale kdyz dlouho podrzis power tak automaticky se prizpusobi takze tim to neni proste jen sviti a nic nedela proste to reknu asi takhle rozeberu ji zkouknu ji vycistim a kdyztak udelam smash my ps 3:)

• LordikDevil
    LordikDevil

a zkusil si vypojit a zapojit kabel s obrazem ( HDMI, SCART ) na PS3 a v TV. Mohlo se stat, ze ti to spatne nakonfigurovalo obraz, respektive zvolilo po zapnuti spatnou detekci kable. Pokud to nepomuze tak uz nevim, to ta tvoje PS3 je uplne "mrtva" jen sviti zelena ?

• Ba5tard
    Ba5tard

rano jsem zapnul ps 3 a bylo vse ok jenze jsem musel k lekari tak jsem ji nechal zaplou mam ji nastavenou po hod at se vypne (to udelala) pak ji zapinam a nic jen sviti a nic nehouka proste je sticha sviti normalne zelene nevypina se tak jsem ji pnekolikrat zkusil zapnout a vypnout asi tak po 10 me nabehla jenze se rozpadl obraz a opet nereaguje nevite co by to mohlo byt zaruku uz nemam je to ta prvni verze dik za rady

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.